Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣c 357483902

CZY KTOS MI WYTLUMACZY ZACHOWANIE BYLEGO

Polecane posty

Go艣膰 prema
na pewno nie uda ci si臋 doj艣膰 do 艂adu dop贸ki b臋dziesz w takiej chorej sytuacji. a to 偶e wypiera sie ze cos powiedzial to cholera wie, to tylko facet. moze mowil cos wczesniej zeby milo spedzic z toba czas a potem sie bal ze naobiecujesz sobie czegos i dlatego mowil ze nie pamieta. moim zdaniem nie kocha i nie zalezy mu. przepraszam ze tak prosto z mostu ale ja wola艂abym tak us艂ysze膰 :) dasz rade, pogon dziada.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣c 357483902
no ale ja do tej pory czasem widze, patrzy na mnie jak kiedy艣..on sam chyba nie wie co sie z nim dzieje, mam nadzieje, ze sie otrz膮snie :( ale ile偶 mozna czekac, najgorsze jest to, ze jak spotykam sie z kims innym to mam takie wyrzuty sumienia, jakbym go zdradza艂a :( On te偶 odradza mi kazdego itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze, nie szanujesz si臋 ani troch臋. Kopn膮艂 Ci臋 w d**臋, a Ty si臋 kleisz. Powinna艣 go och艂odzi膰- albo wszystko, albo nic. A on dalej Ciebie ma, tylko nie musi by膰 Tobie wierny i nie musi m臋czy膰 si臋 z Tob膮 w zwi膮zku. Jedyny spos贸b by go odzyska膰 to w艂a艣nie postawi膰 spraw臋 jasno, albo pr贸bujemy jeszcze raz, albo spadaj ode mnie i zosta艅my kolegami, wi臋cej mnie nie dotkniesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
no wiem w艂a艣nie, dltego z tym koncz臋, ale cholera boje sie, ze jak sie odetne moge go juz nie zobaczyc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣cie chyba bardzo m艂odzi. Nawyczyniacie g艂upot, a potem t艂umaczycie alkoholem i jeszcze nie pami臋ta bo pijany...haha..dobre sobie. Dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko,ty masz problemy ze sob膮,wiele sobie obiecujesz ,tylko w imi臋 czego?lubisz byc poniewierana przez faceta,ty tez jestes zaburzona a on to jaka艣 patologia ,DDA,nieodpowiedzialny,niedojrza艂y kiedys tez pozna艂am takiego typa i dynda艂am na emocjonalnej hustawce na szcz臋艣cie nie d艂ugo,zbyt siebie kocham i szanuj臋 i zablokowa艂am go na wszystkich p艂aszczyznach,zero kontaktu okaza艂o si臋,ze ch艂op zacz膮艂 si臋 bardzo stara膰,chodzi艂 na terapi臋 i a偶 wierzy膰 si臋 nie chcia艂o,ze tak potrafi zmieni膰 si臋 na korzy艣膰 up艂yn臋艂o troch臋 czasu i zn贸w zaniedbanie w wychowaniu,k艂amstwa,jakies nieuzasdnione pretensje powr贸ci艂y by艂am zm臋czona i dziada pogoni艂am,pomimo,ze snu艂 jak膮艣 zagmatwana przysz艂o艣膰, to by艂a moja najwspanialsza decyzja,dawno zapomnia艂am o nim,dzisiaj nie mog臋 uwierzy膰,ze dawa艂am sob膮 manipulowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b贸j si臋, jak mu na Tobie zale偶y to szybciutko przyleci za Tob膮 i nie da Ci odej艣膰. W艂a艣nie chodzi o t臋 jego wiedz臋- 偶e Ci臋 NIE straci. On ma pewno艣膰. Poka偶 mu, 偶e si臋 odcinasz, a jak si臋 przestraszy to zaraz si臋 zmobilizuje. Je艣li nigdy go nie zobaczysz-no c贸偶, wyci膮gniesz wnioski czy naprawd臋 mu na Tobie zale偶a艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
no ja jestem m艂oda, pisa艂am ja 23 On 32.tak przyznaje mam moze jakies zaburzenia, ci臋zko by艂o mi go pokocha膰 bo jestem dosc nieufna, ale wiecie, w koncu sie zakocha艂am prze艂ama艂am, On tez..by艂o super i nagle takie co艣.. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
Jak bylismy w zwiazku to nie pil jakos duzo, potrafil sie pohamowa膰 teraz czyli od 4 miesiecy jak ze mna zerwa艂, non stop kiedy go nie widz臋 jest pijany. Kilka razy zdarzy艂o sie nawet, ze sie zatacza艂. on ma problem ze sob膮 wiem to - nie wiem tylko jaki. DDA, mozliwe, ze jest, ja te偶 jestem. Ale uda艂o mi sie z tego wyj艣膰, nie mam juz tych typowych objaw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
wiem, ze jest pewny, ze mnie ma.. ale tak ci臋zko mi sie odci膮膰, zw艂aszcza rowniez od znajomych ktorych mamy wsp贸lnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym nie wini艂a Ciebie, nie wmawiaj sobie winy. Ale na Boga naucz si臋 dziewczyno takiej ostro偶no艣ci. Jak widzisz, 偶e co艣 Ci nie s艂u偶y i nie wychodzi na dobre to przesta艅. On si臋 Tob膮 bawi, jakby wcale nie chcia艂 by膰 z Tob膮, anga偶owa膰 si臋, trudzi膰 zwi膮zkiem. Wystarczaj膮 mu tylko te przyjemne korzy艣c**p艂yn膮ce ze zwi膮zku, 偶e Ci臋 przytuli, poca艂uje. On ma by膰 przy Tobie ca艂y czas, na dobre i na z艂e, a nie tylko jak mu czu艂o艣ci braknie. I dobrze wie, 偶e g艂upio robi, st膮d zas艂ania si臋 alkoholem, 偶e niby nic nie pami臋ta...Ca艂e 偶ycie przed Tob膮 jeszcze z 15 lepszych mo偶esz mie膰, nie mo偶na kocha膰 i stara膰 si臋 za dw贸ch. Zbierz si臋 w sobie. Powa偶nie cho膰by na kilka spotka艅 z nim, i jak b臋dzie si臋 klei艂 to go odtr膮caj, bo nie jeste艣cie par膮. Zobaczysz, szybko wr贸ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
on jest z DDA i chla,nic z tego dobrego nie wyjdzie nie chcia艂abym snu膰 planow z ochlaptusem,to sa manipulancik艂amcy,oszu艣ci,z艂odzieje-niszcza najbli偶szych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
No w艂a艣nie, wiem, ze jemu na reke tak. Najgorzej by艂oby jakby to tak trwa艂o a on nagle znajdzie sobie inn膮 - i sie zakocha, cho膰 wiem, ze latwo mu to nie przychodzi :( To co mam utrzymywac z nim kontakt? Czy sie odci膮膰 ? bo jedni psiz膮 tak inni inaczej, juz nie wiem co mam zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
Nie bro艅 Bo偶e, nie chc臋 go tutaj broni膰, bo wiem, ze ta sytuacja co jest teraz nie jest dobra. Ale on nigdy nie da艂 mi odczu膰 czego艣 takiego, zawsze jest spokojny, mi艂y, by艂 opiekunczy, nigdy na mnie nie podni贸s艂 tonu, co dopiero r臋ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odetnij si臋. Nie my艣l, 偶eby jemu by艂o dobrze, tylko Tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
Ale mam go unika膰 ? Nie chce zebyscie 藕le odebrali bo nie pytam co zrobic zeby wrocil itd.. tylko co by艂oby najsensowniejsze, zeby on zacza艂 nie wiem, moze doceniac co straci艂 ? Moze sie otrz膮艣nie :O Nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
A najgorsze jest to, 偶e od 4miesiecy co bym nie zrobi艂a i tak my艣l臋 o nim, bo bez NIEGO nijak nie jest mi dobrze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to w艂a艣nie. Nabierz dystansu i traktuj czysto kole偶e艅sko. Jak koleg臋, zero dotykania, zero jaki艣 dwuznacznych rozm贸w. Stw贸rz mi臋dzy Wami taki mur. Albo wszystko (zwi膮zek) albo nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
No ok, bardzo dzi臋kuj臋 za rady, mam nadzieje, ze dam rad臋, bo zaawsze sobie tak mowie i mi臋kn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak najszybciej
uciekaj, moze wroc****owiem ci ze oni wrcaja, ale nie jak bedzie mial cie w garsci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
jedni wracaj膮 inni nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak najszybciej
no tak ale ten Twoj wroci, wydaje mi sie,ze z niego jakis osiol z zaburzeniami w garze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestwty autorko, dobrze tobie muwi膮 poki nie odejdziesz, nie pokazesz ze moze cie stracic on ma cie na eyciagniecie reki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowi oczywiscie, ale siara :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my swoje a ta pot艂uczona swoje dajcie spok贸j z debiln膮 bab膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
tak przyznaje, jestem pot艂uczona, ale nie s膮dze, ze Ty masz prawo tak sie do mnie zwraca膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wies tanczy i spiewa
oj tam od razu potluczona, zakochana dziewczyna i tyle..walczyc to juz nie masz za bardzo po co autroko jedynie jak mowia inni wycofac sie odpuscic. nic wiecej nie zrobisz/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tuautorka1991
widze, ze mamy calkiem podobne sytuacje, no nic - widac jacy oni s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 357483902
tak wiem czyta艂am Twoj w膮tek, prawie tak samo, moze to ten sam, tylko u mnie niedlugo stuknie 4.5 miesiaca :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena9283
na twoim miejscu zerwala bym z nim kontakty , nie chodz tam gdzie on jest, nie dzwon, nie pisz, o ile to w ogole robisz nie umawiaj sie z nim -chociaz na jakis czas jesli on do dwoch gora trzech tygodni zrozumie ze moze juz kogos masz , ze juz definitywnie cie stracil to wtedy podejmie jakies kroki i albo cie oleje albo stwierdzi ze jednak dobrze mu z toba bylo i zacznie o ciebie walczyc. nie ma innej mozliwosci a wiem z wlasnego doswiadczenia. ja mialam chlopaka ktory po roku zaczal mnie olewac ( podczas klotni powiedzial ze ze mna zrywa bo juz mnie nie kocha) wiec wlasnie tak zrobilam a nawet w tym czasie poznalam innego , zaczelam sie z nim umawiac wtedy tamten nagle sobie przypomnial jak bardzo mnie kocha i chce ze mna byc. nie spodziewalam ze akurat to na niego zadziala najbardziej ,bo nie robilam tego na zlosc robilam to bo nie chcialam juz wiecej plakac ... sprobowac mozesz bo lepiej to juz raczej nie bedzie akie typy sie nie zmieniaja albo zrozumie albo trzeba sobie dac spokoj.

Udost臋pnij ten post