aldaron30 0 Napisano Grudzień 4, 2013 Zakładam nowy wątek, bo nie mogłam znaleźć nic o różnych blogach kulinarnych, zdrowo żywieniowych, stronach z ciekawostkami etc. Jak ktoś ma coś godnego zerknięcia, to wrzucajcie, zawsze warto sobie poczytać. Jakiś czas temu odkryłam ciekawy program, dotyczący o soli w naszej diecie: wyrzucsolniczke.pl Oprócz porad dietetyka, można też znaleźć przepisy na zdrowe dania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2013 nie moge tam wejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldaron30 0 Napisano Grudzień 11, 2013 hmm, może tak pójdzie: http://www.wyrzucsolniczke.pl/ , bo mi bez problemu się otwiera strona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 fajne przepisy czytalam na blogu zrzucbrzuch.pl czy jaoos tak, byly i rozne dania, salatki ale i desery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 juz dziala :) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SylwiaFilkusik Napisano Grudzień 11, 2013 Ja się o swoją dietę nie martwię, zamawiam ją na oryginalneprzepisy.pl super sprawa, zdrowo i smacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 JAK CIE STAC TO ZAMAWIASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 Nie zamawia, ma michę za zaśmiecanie wątków reklamami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 tak tez myslalam, reklama i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach