Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny facet który daje mniej niż 100 zł nie jest wart zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jeśli facet was zaprasza na piwo czy obiad, zabawę to pamiętajcie jeśli ma dać za was mniej niż 100 zł nie jest wart zachodu. Ja tak robię i powiem, że jestem jak najbardziej zaaa taką metodą. Dziewczyna nie tylko uczy się czym jest wartość pieniądza, ale zdobywa doświadczenie i obyta jest w towarzystwie. Np idziecie na zakupy to torbę, bluzkę wybieramy z wyższej póki. A jak! niech płaci.

Gość gość
Dobra zasada :)

Gość vxcnhvxhzvch
100 zeta to minimum.... za bluzkę, za obiad...jak cię weżmie do sklepu gdzie najtańsza bluzka kosztuje mniej niż 100 zł to wieśniak..proste

Gość gość
Bluzka za 100 zł nie chodzi piechotą. Poza tym ja nie jestem z tych, co dają d... za bluzkę!!!! znam swoją godność i wartość.

Gość gość
dość tania d****a tu pisze za 100zl to i ja się skusze podaj numer tel normalne dziewczyny nie patrza na kase

Gość gość
ups przepraszam nie dajesz d**y za tania bluzke jesteś d****a z górnej pólki zresztą jak by nie patrzeć za kase to i tak d****a nie da się ukryc

Gość gość
zaczynasz od 100 a skończysz za 50 na drodze obciagajac kolesiom powodzenia

Gość gość
Dziewczyna nie chce gołodupca. Dotarło? :D stówa to przykład.

Gość gość
Taaaa a wy sobie świętojebliwe wydawajcie wyroki :D

Gość gość
Koleś który ma mniej w portfelu niż 100 zł jest cwelem i nieudacznikiem. Przepraszam, ale taki to może sobie pomarzyć o dziewczynie z pewnych kręgów!!! To on ma postawić, kupić i zapewnić dobrą zabawę. Na pewno nie ja! Powinien się cieszyć, tym, że powiem TAK kiedy zapyta czy się umówię

Gość gość
no napisz nam z jakich to wyższych kręgów pochodzisz :D bo ja np. jestem bardzo ciekawa skad biora sie "damy" ktore sprzedaja sie za bluzke albo obiad o wartosci 100 zl :D :D

Gość gość
dziecko wiesz co to wogule znaczy slowo cwel jak będziesz patrzeć na zycie ta kategoria to szybko zamarzyć a żeby mieć stówe w kieszeni bo na portfel to raczej już cie nie będzie stać ZYCIE

Gość gość
ja spotykam sie z mezczyzna, bo lubie z nim przebywac i cieszy mnie jego towarzystwo, a nie dlatego ze mi kupi bluzke ;) to przykre, ze nawet nie lubisz mezczyzn z ktorymi sie spotykasz i zeby sobie wynagrodzic te spotkania musisz wyciagac od facetow kase :( :(

Gość gość
Miłością nie najesz się i taka jest prawda. Lepsza 100 zł w kieszeni niż wzdychająca miłość. Trzeba mieć zdrowe podejście. Chłopak z nowym samochodem, kasą zawsze będzie lepiej wyglądać niż biedak z 15 letnim Golfem. Taka jest prawda i wy tego nie zmienicie.

Gość gość
D****a jesteś i tyle pouzywaj sobie pukiś mloda bo za 10 lat to już tylko psy zechca cie r****c i to nie wiadomo

Gość gość
na jedzenie moge sama zapracowac, nie musze ciagnac od faceta