Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanki znajome ktore doprowadzają do szału

Polecane posty

Gość gość

Czy macie takie ,,kolezanki" ,znajome,że po spotkaniu z nimi czujecie się jeszcze gorzej zamiast lepiej, np. potrafią was wkurzyc jednym głupim tekstem? Ja mam takie dwie i postanowiłam skrócić kontakt do minimum, ale ostatnio spotkałam taką jedną na miescie i w ciągu 5 min. wkurzyla mnie niesamowicie. Następnym razem chyba zacznę przechodzić na druga stronę ulicy.

Gość gość
To są tzw. wampiry energetyczne, takie osoby skreśla się z listy znajomych, chyba, że jesteś masochistką psychiczną.

Gość gość
hehe, ja mam takie osoby w rodzinie. ale od poczatku listopada stwierdzilam, ze p*****le takie zachowanie i konsekwentnie sie do nich nie odzywam.

Gość gość
Też mam taką koleżankę, która swoich życiowych błędów nie widzi za to cudze szybko dostrzega i jeszcze daje bezsensowne rady.

Gość gość
Kiedyś mnie znajoma spotkana przypadkiem na ulicy wk****ila, jak mi dała do zrozumienia,że ona jest ode mnie lepsza bo ma męża i dziecko, a jestem niby gorsza mimo tego ,że w porównaniu z nią mam skończone studia,bardzo dobra pracę, i udany związek.

Gość gość
i co c***owiedziała w ciągu tych 5 min. ?

Gość gość
Co mi powiedziała w ciągu 5 min? Już pisze. Jestem osoba ,która zamierza założyć rodzinę po 30, bo dla mnie najważniejsze jest zapewnienie sobie bezpieczeństwa,a nie wiszenie całe życie na facecie, kończę studia , muszę zakotwiczyc się w pracy ,a dopiero później mogę myśleć poważnie o zazakładaniu rodziny i ona o tym wie. I wypalila do mnie tekst ,, ty po 30 to napewno nie będziesz mogła mieć dzieci,, . Normalnie szczęka mi opadła, jak można w ogóle palnac taki tekst wiedząc ,że teraz ludzie maja z tym problem. Ona jest osoba,która w całym swoim 30 życiu przepracowała niewiele ponad rok ma męża i dziecko dzięki wpadce. Nawet głupiego licencjata rozbabrala i nieskończyła.