Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanski kwiatek polny

Odzywka do paznokci Eveline 8 w 1

Polecane posty

Gość poznanski kwiatek polny

jakies opinie? :) niedawno zaczelam uzywac bo slyszalam na jej temat same ochy i achy ale dowiedzialam sie tez ze strasznie niszczy paznokcie tak naprawde... uzywalyscie?

Gość gość
cześć Aniu, jak tam dzidzia? studiujesz czy masz urlop? co do odzywki to jest super, ale wiadomo nie każdemu podpasuje, trzeba obserwować płytkę i wypadku jakichś zmian przestać używać.

Gość Weronika Weronikaaaaa
Dla mnie odzywki do paznokci eveline to odzywki jedne z lepszych:)polecam.mi i mojej mamie szybciej paznokcie po niej rosly.

Gość gość
REWELACJA; NAPRAWDE UZYWAM JA JUZ miesiac paznokcie zrobily sie jak tipsy twarde,ale trzeba codziennie ja nakladac,a po 8 dnaich odpoczac i za jakis czas zmyc zmywaczem i zas od nowa,naprawde polecam moje kolezanki maja super paznokcie dzieki tej odzywce,rewelka

ja mam zamiar przerwać po tych np 4 tygodniach tak jak sugeruja na "ulotce" :) bo troche przerazaja mnie te skutki uboczne jakie dziewczyny niektore zauwazyły. Przepraszam że nie pisze z polskim znakami Do "czesc Aniu...", hmm, nie znam Cię, ale mogę napisać tyle, że studiuję a Natalka chodzi do żłobka :)

Gość gość
a Kuba wrócił?

ja uzywam w ten sposob, że nakładam codziennie nowa wartswe na paznokiec, w ogole to po trzech dniach ładny mleczny kolor jest z tego, podoba mi sie :) a zauwazylam juz ze paznokcie sa twardsze bo mialam bardo miekkie i rozdwajajace sie a uzywam dopiero tydzien. po 4 dniach tak jak pisalo na opakowaniu zmywam te 4 warstwy i od nowa :) z negatywnymi opiniami spotkalam sie tylko w internecie, kazda z kolezanek chwalila bardzo i jako dowod pokazywaly mi piekne twarde i dlugie paznokcie :) :P a pierwszy raz usylyszalam o niej od kuzynki, moja ciocia uzywala. w niedziele mam imieniny babci wiec kaze jej wtedy pokazac rezultaty :D :classic_cool:

Gość gość
One są zrące, ja też ich używałam, owszem efekty były, ale za jaką cene... ból paznokci i cąłych palców był nie do wytrzymania. Wiecej tego nie zastosuje.

Gość gość
odzywka niszczy?dziwne:(ja ja lubie,wyglada jak ładniutki lakier

kurcze. no wlasnie o tym myslalam. niektore dziewczyny pisaly o tym że niszczy, że nabawiły się przez rzekomo tę odżywkę onycholizy.. wpiszcie sobie "onycholiza" w wyszukiwarkę, strasznie to wyglada..

Gość gość
A ja znam "na żywo" osoby, które stosowały też odżywkę. Nie chciałabyś mieć takich paznokci, jak większość z nich teraz. Jednej rzeczywiście pomagała - dopóki używała. Tzn. wizualnie paznokcie były ładne, zadbane i zdrowe. Ale po zmyciu - koszmar.

Gość gość
Używam od kilku miesięcy i paznokcie przestały się łamać. Nic złego się z nimi nie dzieje.

Gość kamilape2
Od lat stosuję te odżywki do paznokci, choć wiem, ze teraz skład się nieco zmienił, bo wycofali formaldehyd i zastąpili go jakimś naturalnych składnikiem, bardzo dobrze, widać, że zależy im na opinii klienta.

Gość sylwiakoss
Skuteczne i tanie.