Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRozmownaChybaJestem

Ile miesięcznie wydajecie na rozmowy i smsy bo ja 8 złotych czy jestem odludkiem

Polecane posty

Ja mam taką taryfę w t-mobile że mam tel na kartę i muszę doładować kwotą co najmniej 25 zł miesięcznie. Zwykle jednak robię doładowanie za 50 zł na 3 miesiące co daje kwotę niespełna 17 zł miesięcznie. z tej kwoty 9 zł idzie na internet, więc zostaje mi 8 zł na rozmowy i smsy przez miesiąc. Nie mam bliskichprzyjaciól ani faceta. Czasem napiszę jakiegoś smsa do kumpeli w stylu co słuchać, czasem ja dostane takiego esa więc odpisuję. W celach towarzyskich dzwonię bardzo rzadko. Dodam że nie mam facebooka , z gg prawie też nie korzystam - czy jestem odludkiem? nastolatki wydają na telefon majątek a ja parę złotych.. dziwne, nie? mam 25 lat

Gość duudksanka22
o matko :o ja na same rozmowy wydaję minimum 30 zł, z były czasy że i 40, 50, sms to akurat zawsze mam wykupiony pakiet...

Gość silne_chłopisko
Ja jestem w plusie to mimo, że jestem forever alone i prawie w ogóle nie piszę, a i tak po tygodniu kończy mi się zawsze cała kasa, bo to są po prostu ździercy i raz do kogoś zadzwonisz na 20 minut to już nie masz kasy :D

silne_chłopisko - to też jakiś sposób. zawsze możesz powiedzieć że przegadałeś w tym miesiącu 3 dychy:)

Gość gość
ja zero, korzystam z telefonu sluzbowego, mam na nim limit do 100 zl, jak za duzo przegadam to musze doplacic, jeszcze mi sie nie zdarzylo przekroczyc limitu :P

Gość gość
Ja też gdzieś tyle, zazwyczaj. Nie dzwonię albo rzadko, smsy mam za 3gr... więc :D

Gość dennedd
autorko 8 zł to ja na dzień wydaję:( starzy mnie nieraz chcą zabic jak przychodzi rachunek

Gość dennedd
a czemu wy tak rzadko dzwonicie??? nie macie znajomych?? ja dzwonię praktycznie co dzień, a nieraz mam takie maratony że potrafię dziennie 2-3 godziny spędzić na telefonie

Gość gość
tak,jestes odludkiem i nołlajfem

Gość gość
Mam znajomych, tylko nie mam nasrane w glowie zeby gadac z nimi godzinami przez telefon. Wole w realu :D

Gość gość
A ja nie lubie dzwonic. Po co? Moge sie ze znajomymi w inny sposob skontaktowac