Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odżywka wax

Polecane posty

Gość gość

Włosy wypadają mi garsciami. Kupilam odzywke WAX,poniewaz na roznych forach bardzo ją chwalono. Z moimi wlosami jest jeszcze gorzej wypada ich tyle,ze szok :( Ktoś ją stosowal?

Gość gość
odstawiłaś tabletki anty ? jesteś w wielkim stresie, masz problemy ? dobrze, regularnie się odżywiasz ? to podstawowe pytania, dalej to moim zdaniem wszelkie odżywki to działanie powierzchowne, ja używam tabletek Biotebal, ale trzeba je łykać min. 6 m-cy, na razie wielkich efektów nie widzę 1,5 m-ca) mam nadzieję, że nie wyłysieję do czasu jak Biotebal zacznie działać :(

Gość gość
nie biore tabletek anty, odchudzlaam sie 3 miesiace i skonczylam w październiku moze to od tego ?? a jesli chodzi o stres to mam nerwice. w pon ide na badaia.

Gość gość
mam ten sam problem od kilku lat.. juz nawet się tym nie przejmuję, tzn. nie zwracam uwagi czy wypada mi ich dużo czy mało.. Teraz jest taki okres, że włosów wypada więcej, brak witamin itd, a jak się odchudzałaś to Twój organizm na pewno ma niedobory składników odżywczych. Brałam kiedyś i obecnie też biorę tabletki merz special.. one są dobre

Gość gość
ja biore tabletki mega krzem od miesiąca,ale jak na razie nie widze jakies poprawy;/

Gość gość
może to łysienie paciorkowate od stresu. nie stresuj się tak i zacznij więcej uśmiechać . a i zgłoś się koniecznie do lekarza z tym problemem. niewiadomo czy to tylko brak witamin czy łysienie paciorkowate

Gość gość
Tak ja ją stosowałam i jest bardzo dobra . Rok temu miałam gołe placki na głowie i mi wszystkie włosy odrosły po niej ją można trzymać na głowie nawet całą noc pod czepkiem i rano umyć normalnie włosy. Sama się przekonasz że jest super

Gość gość
Ile razy ją stosowac w tygodniu ? 2 razy ? i po jakim czasie efekty?

Gość gość
ja sie stresujuje wlosy wypadaly garsciami. Trudno mi uwierzyc ze cos na nie pomoglo ale pomoglo. Najprostsza odzywka. Na wlosy do brody cienkie delikatne dwa zoltka oliwa z oliwek i pol cytryny. Stosuje albo sama oliwe albo z dodatkiem nafty kosmetycznej i ostatnio olejku amla, ale sama oliwa i troche nafty tez dziala, az jestem w szoku. Naloz na lekko zwilzone wlosy i skore glowy na godzine dwie na to folie ja zakladam reklamowke jednorazowa i gruba czapke. Musi byc cieplo w glowe. Zmywam szamponem hipp z rossmana dla dzieci od 1 dnia zycia i wypada moze 10. Awypadalo przy myciu przeszlo 100. Dla mnie rewelacja. Waxa tez uzywalam ale az TAKICH efektow nie bylo.

Gość gość
Aha. Ta odzywka zoltko oliwa cytryna swietnie dziala na wlosy i pod tym wzglegem ze mniej sie przetluszczaja. To cud ze moge myc nawet raz w tyg, akiedys to codziennie. Odzywke stosuj nie czesciej niz dwa razy na tydz. A raz w tyg to minimum

Gość gość
A tej oliwy to ze trzy lyzki nawet mozna wiecej ja to tak na oko leje.