Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak patologia wybiera brzydkie specyficzne imiona

Polecane posty

Gość gość
hmmm, a może Miejski Ośrodek Pomocy Raczej Zdrowotnej

Gość gość
Mi się imię Mariola z biedą kojarzy. Tak jakoś spotkałam w życiu parę i zawsze była patologia albo skrajna bieda :( Poza tym rzeczywiście - jak Wiśniewski swojego pierworodnego Xavier nazwał, to połowa mojej ulicy (dzielnica nieciekawa) swój męski przychówek tak ochrzciła. Niestety, może i wchodzę w stereotypy, ale pewne imiona zawsze mi się będą z czymś kojarzyć przez ludzi, których poznałam. Nieważne, czy w dzieciństwie, czy jako dorosła. Np. Daria - wariatka, niszczyła cudze zabawki i ściągała dzieciom majtki w przedszkolu. Kasia - wieczne spóźnienie (aż 2 takie znałam, serio), kiepskie wymówki (nie poszła na egzamin, bo miała temperaturę 36,9 st. i ją gardło bolało, ostatecznie egzaminu nie zdała i wyleciała z hukiem z uniwerka), naiwna aż do przesady.

Gość gość
Moja tesciowa ma na imię Mariola i do biednych nie należy ;) Na to nie ma reguły ;) Każde imię czy to męskie czy też damskie z czymś ,,złym" się kojarzy ;) Jednemu imię np Marysia będzie się kojarzyło z bieda a drugiemu z bogactwem.

Gość gość
Jak Maria dobrze brzmi,to Marysia-okropnie :O

Gość wlasnie tak
Imię dla syna chcę Wiktor albo Albert.? I z patologii nie pochodze. Macie jakies dobre rady? Haha.

Gość gość
to jest prawda, mamuśki i tatuśki z podstawowym albo zawodowym zawsze dają takie beznadziejne i wiochmeńskie imiona typu andżelika, nikola, wanessa, samanta czy brajan, Jak takie slysze to od razu mam wyrobioną opinię o rodzicach takiego cudaka. Wiedzcie że się z was śmieją ludzie na ulicy jak wołacie swoje dziwolągi po imieniu. Chciałoby się luksusem trącić ale wychodzi na patologiczne pomioty,

Gość gość
A skąd ty wiesz jakie mieli wykształcenie!!!!!!!!!!! Tego na pewno nie ma w akcie.

Gość gość
witam, jako właścicielka imienia jakże patologicznego wymienionego przez autorke zmuszona jestem się wypowiedzieć :D Uważam, że to patologii nie należe choć studiów nie skonczyłam, ale mam mature, moze mozna by mnie z tej patologii jakos usunac albo po studiach zmienie imie na jakies mniej patologiczne, nie wiem moze Gertruda albo Boguchwala :P

Gość gość
Dokładnie w akcie urodzenia, nie ma podanego wykształcenia.

Gość gość
wykształcenie łatwo poznać po osobie jak się wypowiada, ubiera, no i jak nazywa dziecko, wybaczcie ale nie słyszałam żeby jakaś rozsądna i wykształcona kobieta nazwała dziecko nikolą czy samantą. to jest wręcz śmieszne

Gość gość
patologiczny pomiot - hahaha dobre to stwierdzenie :D

Gość gość
ale o co chodzi z tą nikola? co sie wszyscy przyczepili ?

Gość gość
ja mieszkam niedaleko miasta Boguchwał :) ale sie ośmiałam czytając ten temat od początku :)

Gość gość
31.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ty chyba nawet podstawówki nie masz że wypisujesz takie brednie. Masz jakieś kompleksy kobieto. Myslisz że dasz na imie Zosia i będziesz uchodziła za arystokracje?!

Gość gość
Wyobraż sobie że moja dentystka ma córke Nikole oraz Noemi, wykształcenie wiec ma wyższe ')

Gość gość
zofia tak nazwala swoje dziecko moja byla puszczalska nauczycielka :P

Gość gość
ja nie wierze czasem w to co czytam na kafe :P

Gość gość
koło moich dziadków mieszka stare małżeństwo Józef i Maria dziadek się śmieje ze mieszka obok świętej rodziny.....:P

Gość gość
Ta dentystka to pewnie z patologii wylazła ale z niej patola jakoś nie. A czy wy kwoki dając imiona noemi, nikola czy jakaś inna p***a czy samanta chcecie się dowartościować? Albo przez chwilę poczuć się jak bogata amerykanka czy arystokratka? Śmieszne. Z Zosi nikt się nie poszcza se śmiechu ale już z biedackiej Nikoli tak.

Gość gość
pomiot 1. daw. «potomstwo zwierząt pochodzące z jednego miotu» 2. daw. «poród u zwierząt wydających na świat kilka młodych naraz» 3. daw. «odchody zwierzęce» 4. pogard. «czyjeś dzieci lub jacyś ludzie» hahaha tu się chociaż pośmiać można na tym forum, dobre jesteście :)

Gość gość
Wyobraż sobie że z zosii też można się poszczać

Gość gość
moim zdaniem nikola, Nikoletta to ładne imiona ale nie dalabym tak na imie dziecku ze wzgledu na popularnosc, podobnie jak Julia. Ale nie kierowałabym sie przy tym patologią. Imiona się zmieniają jak moda, nie zawsze popularne beda zofie i grażyny. Moze faktycznie jakies tam dżessiki pisane przez 2s albo Violetty zamiast klasycznej Wioli czasem bawią ale bez przesady zeby nazywac to patola

Gość gość
Prawda jest taka , że wszyscy ulegamy modzie na imiona nadając je swoim dzieciom i nikt z nas nie jest oryginalny bo nasze imiona jak świat stary się powtarzają... i co z tego , że jak dzisiaj jest moda na stare polskie imiona to ktoś wrocił do lat 90-tych i dał na imię Nikola dziecku, no co z tego!!!! za to teraz wszyscy mają Hanie, Marysie , Zosie taka sama nuda jak \zawsze!!!!!!

Gość gość
naoglądały się filmów o bogatych ludziach z zagranicy i brajanów chcą w Polsce mieć, masakra jakie matki mogą być durne w nazywaniu swoich wypierdków

Gość gość
Patologia to ograniczenie w postaci tworzenia stereotypu dane imie- a status społeczny

Gość gość
Mój mąż pracuje ale dużo pije, zdarzają się awantury. Ja kasjer-sprzedawca. Jestem w trzeciej ciąży. Czy jesteśmy tzw patologią, nie wiem. Nasze dzieci to: Szymon i Ania a spodziewam się Mateusza.

Gość gość
Nikola to nie jest Polskie imię i nikt takich w latach 90 nie dawał, obudź się! Wtedy jeszcze było w tym kraju normalnie i dzieci były normalne a teraz fisia dostają i jeszcze te rynsztokowe imiona.

Gość gość
Sąsiadka kumpeli ma córkę Blankę i mówi do niej Blanszetta;) A moja koleżanka ma Julię i mówi Dżulia:-D x Oba imiona są nie w mym guście, choć to pierwsze to nawet nie traktuję jak imię, tylko hmmm, nie wiem... bezsensowny rzeczownik;)

Gość gość
BRAJAN hahahahha

Gość gość
Szymon i Ania to ładne imiona, a Mateusz wręcz śliczne. Jedna normalna kobieta. A patologią kochana nie jesteś, patologia to durna matka, która myśli że jak dziecko będzie Vaneską to na pewno i w życiu stanie się nie wiadomo kim.