Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście pomyśleli o facecie który

Polecane posty

Gość gość

lubi alkohol. Młody chłopak lat 21. Mam tu na myśli, że chciałby często imprezować ze swoimi kumplami, jak już pije to tak porządnie.. Nie jest to codziennie na pewno ale na jakiś czas się zdarza. Czy jak taki facet się zakocha to dla tej wybranej z tego zrezygnuje? Co o tym sądzicie?

Sądzę, że nie zrezygnuje, bo jak lubi się nawalić to znaczy, że nie ma hamulców i musiałby przestać pić w ogóle.

Gość gość
to co ewentualnie dalej mogłoby wyniknąć z takiego zachowania? bo z drugiej strony ma pracę i studiuje.. chociaż nie wiem jak to wygląda.. kreuje też siebie na bardzo porządnego a kiedyś był chamski wobec kobiet i uważał, że wszystkie są jego i że każdą może prz*lecieć. Gra czułego i uczuciowego czy taki jest a reszta zachowania to szczeniackie "odchyły" ? Nie chodzi mi tu o mojego faceta tak w woli wyjaśnienia tylko mojego kolegi, którego nie mogę rozgryźć. Czy takie zachowanie może być wynikiem tego, że w przeszłości był np. zdradzany, niekochany? Nie wiem jak wtedy się zachowywał bo go jeszcze nie znałam, wiem jak jest teraz tylko.

Gość gość
ale aż tak..?

Gość gość
nikt już nie ma pomysłu?

Gość gość
Nie zmieni się, życie to nie bajka, a ludzie się nie zmieniają. Całkiem możliwe, że miał jakieś problemy w rodzinie i dlatego tak teraz się zachowuje. Ale to są tylko przypuszczenia, może po prostu lubi taki styl życia.

Gość gość
tego nie wiem jak ma w rodzinie bo mało aż na tyle dobrze go nie znam.. wygląda mi na takiego raczej o wysokim mniemaniu chamskim prostakiem. Ale z drugiej strony umie się przymilać do innych itd. Więc ciężko rozgryźć jego naturę bo raz anioł a raz tak.. No chyba że aż jest takim dobrym manipulatorem..

Gość gość
Stawiam na manipulatora. A jaki jest naprawdę dalej nikt nie wie.

Gość gość
może nawet on sam.. pytam bo od pewnego czasu mnie wykazuje zainteresowanie moją osobą i nie wiem czy pchać się w taki związek..

Gość gość
Jeżeli chcesz to możesz zaryzykować, ale ja bym nie radziła, ponieważ była z facetem bardzo podobnym do tego z opisu. I w sumie nic fajnego z tego nie wyszło.

Gość gość
a mogłabyś coś więcej powiedzieć na ten temat ?

Gość gość
niekoniecznie ja mając tyle lat łoiłem ile wlazło miałem nawet czas,że cały miesiąc chodziłem nawalony jak automat i z czasem mi się znudziło, dziś nawet alko mi nie podchodzi

Gość gość
Mojemu byłemu też zdarzało się pić, nawet często. Był arogancki, czasem wręcz chamski w stosunku do innych ludzi. Typ macho. Tylko przy mnie był najcudowniejszym człowiekiem na świecie i opowiadał same przesłodkie rzeczy. Które trochę były naciągane, ukoloryzowane. Zdarzało mu się mijać z prawdą. Drażniło mnie to, że jest aż taki niemiły w stosunku do innych, to że pije i to, że z czasem wyszły na jaw jego boczne podboje, ale to już inna historia. :)

Gość gość
no to faktycznie podobny to tego co opisałam... może nawet to ten sam :D alkohol no może będą optymistami by odstawił. A chamskie zachowanie i stosunek do kobiet? z tego to nie wiem czy wydorośleje..

Gość gość
Może ten sam :p Ciężko zmienić postawę, zachowanie wobec kogoś... Nie byłabym taka pewna z tym alkoholem. Ale trzymam kciuki! :) Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzję. Jeżeli się zdecydujesz, to trzymam kciuki za metamorfozę kolegi :)

Gość gość
wiesz chyba nie będę ryzykować.. bo ta niepewność i strach będzie mnie osaczać .. mam taki charakter że bardzo się boje wszystkiego co nowe i możliwie "wadliwe".. lepiej więc będę go jednak unikać..

Gość gość
Myślę, że to jest najlepsze wyjście. Ja by, się drugi raz na swojego ex nie zdecydowałam, ale wtedy byłam młoda i naiwna :p Na całe szczęście człowiek uczy się na błędach :)

Gość gość
Miało być "bym" i "zdecydowała" :P

Gość gość
dzięki za radę :) boje się cierpieć.. a on chyba jest świetnym panem psychologiem i manipulatorem...

Gość gość
Niestety, zdarza się. Będzie dobrze! :) Znajdzie się ten właściwy!