Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra mnie zjechala ze jestem nienormalna ze kazdy grosz dusze na ciaze

Polecane posty

Gość nie potrafisz urodzić
to nie męcz każdego dookoła tym bo to naprawdę nikogo nie interesuje Że Tobie na mózg padło to nie nasz problem Poroniłaś? Widać tak miało być! I nic na to nie poradzisz bo jak nie nadajesz się na inkubator to nim nie będziesz i na szczęście pieniądze niewiele pomogą :D

Gość gość
Przede wszsytkim, moim zdaniem, slusznie natura robi, nie pozwalajac ci sie rozmnozyc :O Ziemia i tak jest przeludniona a rodzenie nastepnego pokolenia debilkow, planecie sie nie przysluzy.

Gość gość
Tylko debilki wypowiadaja sie w taki sposob jak te kilka postow wyzej. Zadna normalna kobieta matka nie napisze tak. Autorko nie patrz na takie idiotki widac w przypadku ich matek natura nie wiedziala co robi bo je jakos donosily i pojawilo sie pokolenie gimgowna lub nierozgarnietych bezmozgicz pustakow.

Gość gość
Czytając te obraźliwe wypowiedzi jestem przerażona, że przyszło nam życ w takiej zgryzocie, zawiści, wśród takich podłych kobiet. Luuudzie jak wy możecie takie przykre rzeczy wypisywać. Już pomojając wasz wiek, to nawet nastolatka powinna mieć jakich instynkt samozachowawczy, a tutaj rzucacie teksty jak jakaś dzicz!!

Gość gość
debile.... bo natura jj nie pozwala... powiedz to osobie chorej na raka... banda nieczułych sukinsynów z was.. ćwierćinteligentna banda klaunów

Gość gość
Dobrze ze oszczedzasz na dziecko ale odluz te pieniadze jak sie dziecko urodzi a nie placisz konowalowi oszustowi, ty nie masz rozumu? On cie naciaga kobieto, ja chodze do wspanialej pani doktor panstwowo I 4 razy w tygodniu moge chodzic I co da sie ? Da sie, a siostre masz tak glupia jak moja. Nie przejmuj sie jej tepa gadka :) ale zmien lekarza

Gość gość
nie tylko gimg***o ma za g***o matki pożal się polki ja mam 33 lata i śmiać mi się chce z takich idiotek jak autorka płacze wielkie i żale bo "fasolki" czy czego tam nie może mieć :D porażka życiowa jej jedyna bo widać nic innego już w życiu się dla niej nie liczy tylko owa fasola

Gość gość
najwazniejsze zatem "kariera" i "podróże" żal

Gość gość
sorry ale bachor dla mnie nie jest priorytetem i nigdy nie będzie tak - mam męża tak - super pracę tak - wolę poświęcić czas na swoje hobby, na męża na cokolwiek ale nie mam ochoty babrać się kupie bo Wy uważacie, że jak mam macice to muszę marzyć by wydalić bachora :D

Gość gość
Ziemia jest przeludniona. W tej chwili najwazniejszym procesem jest powstrzymanie ludzi od prokreacji. Im mniej ludzi sie rodzi, tym wieksze szanse maja na przezycie do starosci. W innym wypadku juz niedlugo wyczerpanie surowcow naturalnych, brak mozliwosci wykarmienia tych ludzkich tlumow spowoduja zamieszki, wojny i biede.

Gość gość
Skoro ziemia jest przeludniona to idz skocz z mostu bedzie o jedna nalowartosciowa jednostke mniej. Widac dla autorki liczy sie cos wiecej niz hobby czy kariera.

Gość gość
autorko nie załamuj się,głowa do góry, twoja siostra po prostu nie wie co to znaczy chcieć mieć dziecko, swoje dziecko. dobrze robisz i się nie przejmuj siostrą, z rodziną to najlepiej na zdjęciach się wychodzi :D wiem coś o tym, nie którzy nie potrafią wesprzeć jak tego potrzebujemy.

Gość gość
gość Przede wszsytkim, moim zdaniem, slusznie natura robi, nie pozwalajac ci sie rozmnozyc pechowiec.gif Ziemia i tak jest przeludniona a rodzenie nastepnego pokolenia debilkow, planecie sie nie przysluzy. Ty to chyba dużo wiesz na temat debilków na tej planecie bo niestety twojej matce Ziemia pozwoliła się rozmnożyć, co za strata, tak to by jednego debila czy debilki było mniej na tym świecie :(

Gość gość
Popieram wypowiedź powyżej. Gdyby natura wiedziała, co robi, nie byłoby tu tych żałosnych wypowiedzi bezwartościowych pustaków, bo ich matka by ich nie donosiła. Widać wasze matki na inkubator się nadawały, ale na nic więcej.

Gość gość
Dlatego ze dla autorki priorytetem jest dziecko, to znaczy ze jest debilka bo jej priorytetem nie jest hobby? Kazdy ma inne priorytety i nie ma co krytykowac bo tych ktorzy stawiaja kariere czy hobby ponad rodzine, rowniez mozna kryrykowac, ale po co? Autorko, siostra nie moze ci zycia ukladac. Zapytaj jej co w zyciu zrobila z czego dumna jest. Bo z jej wypowiedzi wyglada na zakompleksiona. Najwazniejsze zebys miala wsparcie meza. Powodzenia

Gość gość
Co Wam sie wszystkim stalo, ze tak jadem ziejecie? to plawienie w luksusie widac dobrze jednak Wam nie robi..

Gość gość
Natomiast takie zera jak autorka nawet na inkubator sie nie nadaja :D Ani dziecka nie moze urodzic ani kasy nie ma. Dno. Hahahahahahah!!!!

Gość gość
Jestesce okropne, widze z Wy tez z inkubatora wyszlyscie, uwazam ze niepotrzebnie sie tu produkujecie, to ze dla Was wazniejsze hobby, kasa wycieczka to nas nie obchodzi, o byciu "debilem " swiadczy tylko sposob Waszych wypowiedzi typu bachor, itd. Idzcie do psychologa egoistki

Gość gość
Jestescie okropne, nie wiecie co to jest za uczucie kiedy nie wychodzi, i same jestescie dnem bo piszecie takie glupoty, powinnyscie se leczyc