Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyranka88

Nie pasuję do rodziny chłopaka

Polecane posty

Gość gość
parę godzin? rodzina mojego faceta jak się zjedzie to albo weekend mi marnują, a ostatnio brat przeszedł samego siebie - siedział 2 tygodnie...

Gość gość
U mnie jest inaczej pewnie dlatego tak myślę. Rodzina przyjeżdża tylko na urodziny święta i czasem raz na miesiąc dwa na obiad w niedzielę , albo na parę minut jak chcą coś pożyczyć

Gość asakra
Jakaś masakra jak rodzina może włazić tak z buciorami

Gość gość
uwierzcie, że może. No i ciągle chcą pożyczać pieniądze od mojego faceta. Tyle że te pożyczanie to ciągłe nieoddawanie.

Gość asakra
bezczelność ludzka nie zna granic

Gość koralina22
nie przejmuj sie ja w rodzinie mojego chlopaka jestem traktowana jak popychadlo pomoz raz a pozniej wymagaja aby ich we wszystkim wyreczac rozlazy w stylu: wez to posprzataj.wtf.

Gość gość
Mam identyczny problem i również już myślę, jak tu się wykręcić ze świąt. A mój chłopak chce, żebyśmy w ten weekend jechali z jego rodzicami do jego siostry na 2 dni i tam spać, brrr... Nie chcę, nie lubię takich słodkich uśmieszków i słodkiego pierdzenia

Gość gość
Też Cię rozumiem.. Ja po 3 latach nadal nie czuję się do końca swobodnie w towrzystwie rodziny mojego faceta (a nie mam tak np przy rodzicach mojej przyjaciółki, których widuję dużo rzadziej niż rodziców narzeczonego). Wynika to z tego, że to kompletnie inaczej funkcjonująca rodzina niż moja, inn styl życia, inne podejście do wielu spraw. Po prostu nadajemy na innych falach i jak muszę jechać z nimi do ich babci np na święta, to mnie trzepie kilka dni wcześniej. No ale cóż, trzeba się przemęczyć, co zrobić.