Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tęsknie za brunetem

Polecane posty

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova "Można rozkminiać coś co jest pozbawionym sensu spamem?" --- to pytam po raz kolejny: po ch*j tu siedzisz i jarasz się tym co fiku tu pisze? nie masz co robić wieczorami? x A ja c**** raz kolejny odpowiadam: nie twój interes. Może się nudzę, może mam taki kaprys, może mam alergię na głupotę... A może po prostu lubię porządek. Nie sądzisz chyba, że będę się tłumaczyć osobie, która nie potrafi zbudować zdania bez użycia wulgaryzmu :)

Gość gość
wklej tu jego fotę i twoją to ocenimy czy masz szanse. choć intuicyjnie i z tego co napisalas wyczuwam, ze żadnej.

Gość gość
fiku mikuuu Cenię prywatność mojego bruneta i swoją. ------------------------ :D :D :D Napisała to osoba, której zdjęcie można tu zobaczyć co dni kilka...

żabciu, w normalnych okolicznościach poprosilabym byś przesłała mi całą trójkę (brunetów), ale chcę Tego.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova "Nie sądzisz chyba, że będę się tłumaczyć" ---- ależ skąd. ty już nawet nie plujesz jadem. ty nim rzygasz usmiech.gif x Dostosowuję się do poziomu rozmówcy :) Choć z dorównaniem poziomowi twoich wypowiedzi mogę mieć pewien problem. Używam innego języka polskiego :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova dobra, idę. nie będę karmić z***a trolla. lapka.gif gadaj se sama ze sobą trollico x I tego należało się spodziewać :) Na marginesie tylko zauważę, że dotąd mój trolling polegał na odpowiadaniu na twoje pytania. Mam tylko nadzieję, że nie jest to foszek zdenerwowanej dziewczynki i zauważalna będzie konsekwencja w działaniu :)

Gość gość
Alicja Donnikova dobra, idę. nie będę karmić z***a trolla. lapka.gif x napisal trolowaty gremlins:D niby czym innym zajmujesz sie na tym forum od lat?:D

Gość ObrońcaFikulca
Do tej co tak dowala Fiku Mikuuu - czemu się tak wyżywasz na biednej dziewczynie? x Jesteś nieszczęśliwie zakochana? Żaden fajny facet Cię nie chciał i musisz swoje frustracje wyrzucić na forum pod adresem Fiku? Jak Ci się nie podobają jej topiki, to po prostu na nie nie wchodź. I kropka. A nie czepiaj się naszej Fikusi jak rzep psiego ogona. x Fiku 😘 od bruneta :) 🌼

Gość gość
tez lubie fiku mila dziewczyna, chociaz troche naiwna, ale to jej przejdzie z wiekiem