Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mimo diety tyje pomocy

Polecane posty

Gość gość
Rodzyn, podaj proszę przykładowy jadłospis jednego dnia jaki dostałaś od dietetyczki

Gość cxz
za malo kalorii masz i organizm magaznuje na potem ile sie da

Gość gość
po 1 - jesz za mało: policzylam te twoja pozal sie boze diete i nie wyszlo mi nawet 500 kcal w ciagu dnia :O glodzisz swoj organizm, nie dziwota, ze kazda kcal, ktora tylko sie da odklada jak moze :O ratuje sie po prostu przed smiercia :O 2- jesz straszne byle co :o pytam sie gdzie sa 4 porcje warzyw? gdzie sa 3 porcje owocow? gdzie jest blonnik? gdzie sa weglowodany, tluszcz, bialko? juz o wit i sklad mineralnych to w ogole zal wspominac... po 3 - masa ciala mogla wzrosnac od zatrzymania wody w organizmie, a nie od odkladania tluszczu; zamien wazenie na pomiar odwodow ciala; no i zacznij jesc normalnie jak czlowiek 3-5 posilkow co 3-4 godziny o normalnym skladzie, bo jak jeszcze troche pociagniesz te swoja cudowna diete to po jej zakonczeniu tak sie roztyjesz, ze bedziesz latami wracala do normalnej masy ciala :O

Gość gość
a i jeszcze doczytalam ze cwiczysz, wiec przyrost masy ciala moze byc zwiazany z przyrostem masy miesniowej, chociaz z twoja podaza bialka to ja nie wiem z czego sie te miesnie mialy zbudowac... :O

Np Śniadanie: Mleko 2% 380 ml + musli 55g 2 Śniadanie: Pomarańcza lub jabłko 240g Obiad: Ziemniaki 230g, pierś indyk/kurczak 139g, oliwa 7ml do polania po smażeniu nie do smażenia ZAZNACZAM, do tego mizeria ogórek 200g, jjogurt naturalny 1,5-2% 100ml Podwieczorek: Chleb 50g, szynka drobiowa 35g, ser żółty 30g, na to papryka lub pomidor 200g

Inga ja myślę, że spokojnie osiągniesz swoją wymarzoną wagę bo już osiągnęłaś sukces, że się nie poddałaś, tylko walczysz :) Będzie dobrze ! Coś czuje, że mój facet da mi pierścionek w okolicach sierpnia, na wakacjach. Mogę się rozczarować, bo to tylko mój babski domysł, ale pasowałoby pokazać się w basenie albo w jeziorku już jaka fajna du p cia :D Co by nie zmienił sobie planów co do ślubu :P

Tak, ćwiczę (zapomniałam dopisać) aeroby i trening obwodowy na siłowni od 4-5 dni w tygodniu :)