Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byłem młody to wierzyłem w miłości i to że ludzie są dobrzy iz warto ufać

Polecane posty

Gość gość

A tak ba prawdę większość to hipokryci którzy działają tylko po to żeby im było najlepiej , kłamią i wyzyskują. Wszystko dla własnych celów, nie patrzą się na innnych. Nie wierzę już w miłość, nie ma czegoś takiego, wszystko to jest popęd do dania d**y. Miłość jak z filmu nigdy nie istniała i się nie przytrafila bo jest wymaginowana. Nie widzę nadzieji w tym młodym pokoleniu.

Gość hnhbgfvdscfbghn
ojje a to nie wiesz ze jest tylko ses pieniążki sex peiniązki no czasmi te 2 realia dodaja jeszcze uroku i wygląd :P

Gość gość
Ja tez kiedys wierzylam w milosc, zawiodlam sie.

Gość gbdfvcdvc
kady sie kiedyś zawiódł :)

Gość gość
Identycznie jest u mnie, wierzyłam w wyższe ideały, priorytety, prawdziwa miłość....życie szybko mi pokazało,że to bajka.......i choć wiem już jak wyglada rzeczywistosc to źle mi wciaz z tym

Gość Aaatruskaw
Ja też wierzyłam w miłość, w ideały i myślałam że są ludzie którzy też w to wierzą i tego pragną. Ale ci "szlachetni" są tacy sami, mają takie same instynkty jak największy ch*j i największa d****a na naszym globie. Mają myśli by kogoś orżnąć na kasę albo znaleźć się w łóżku z kimś pięknym byle się pobzykać nawet jeśli mają kogoś.

Gość gość000
Odnoszę wrażenie, że natura to w dużej mierze dzieło złego, złośliwego i wrednego bożka. Żądza krwi, żądza czyjej doopy, to nie są szlachetne pragnienia.

Gość gość
Zgadza sie, ciezko w to uwierzyc jak sie samemu jest dobrym.