Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan pomidoree

to ja

Polecane posty

Gość pan pomidoree

chodze za ludzmi ,zakładam o nich wątki ,wpierdalam się im na pocztę ,czytam ich listy ,czasem jakiś cudzy list wkleję na forum ,w sumię jestem zdrowo pi-e-rd-oolnięty :) nawet gdy ktoś nazywa mnie glupim ch-oojem nie jestem zły ,tylko ciekawy skąd to wie ...? (staram się być dyskretny ,nie każdy zna mnie od tej prawdziwszej strony ;) kłamie ,smęcę ,wyzywam ,szkaluje ,obrażam a przynajmniej staram się i ta se żyje ,fajnie co nie ? :)

Fajnie,ważne że wiesz kim jesteś i dobrze Ci z tym.

Gość Łona jest Aniołem
taki Breivik też jest ponoć ze sobą pogodzony i nie ma problemów z samookreśleniem...;)

Gość pan pomidoree
od strony technicznej jestem w sumie zwykłym przestępcą ale jak wiadomo "nie ma przestepstwa bez dowodu" ;) kiedyś ludzi takich jak określano mianem "skończony sq-r-wy-sy-n" ale świat poszedł naprzód ,pojawiły się "trole,hejterzy " poprawność polityczna i brak wiary cywilizowanych społeczeństw w "skończonych sq-r-wy-sy-n-ów" (każdy człowiek jest w środku dobry ...należy tylko tę dobroć odkryć...:D ) co w sumie jest i było mnie na rękę ...:)

Poprawność polityczna i mijanie się z prawdą to największe sk********.Ty co najwyżej jesteś zwykły kombinator.

Gość pan pomidoree
xen rozczulasz mnie ,nawet nie muszę się bronić inni robią to za mnie :) (to mnie się podoba ) kiedyś przy odrobinie szczęścia streszczę na forum twoją prywatną rozmowę telefoniczną ;) proszę połajaj mnie wtedy od kombinatorów :)

Nie mogę się doczekać:).Cóż to za rozmowa będzie:D.

Gość pan pomidoree
to zależy ,najbardziej lubię wątki intymne ,z kim spałaś/eś ,jak to robiłaś/eś ,kiedy ,gdzie itp (ludzi to przeważnie szokuje że ktoś ujawnia takie rzeczy publicznie i skąd to wie ) wtedy jest zabawa ,z tobą było by kiepsko bo ci to wisi ale jak bym robił to przez kilka lat ...kto wie :)

Gość pan pomidoree
ok ale ja jestem pomysłowy :) np: jak ktoś umrze Ci w rodzinie zacznę pisać że tak np:śmiesznie rzęził przed śmiercią ;) coś tam wymyślę ,jak nie pomoże to naśle ludzi żeby trochę cię powyzywali ;-P bo ja wiem trudno mi tak ad-hoc wolę sponton coś tam głowa dyktuje ...:)

Eee tam,zbłaźnisz się tylko.Potrzebne Ci to?

Gość pan pomidoree
żyje tym(no nie tylko tym) i lubię to ,karmię się emocjami innych ludzi im gorszę i mroczne im bardziej potłuczone tym lepiej :) nic mnie tak nie sp-er-dala humoru jak zadowolenie ,szczęście innych wtedy więdnę w oczach (chociaż wie o tym bardzo niewielu ludzi )

*to ma,cholera spacja mi nie łazi jak należy.

Gość Łona jest Aniołem
to jest w sumie ciekawe ,ja w przyjaznym otoczeniu rozkwitam i jestem jak grzejniczek perpetum mobile ;) pobieram ale chyba więcej oddaje do otoczenia owej enerdżi ;) pomidore ma inaczej to nie jego wina taki się urodził ,jak Ted Bundy i itp :)

Albo Dracula,choć autor nie emanuje osobistym urokiem,nie hipnotyzuje:).

Gość gość
no tak najważniejsza w tym wątku "jest urokliwość pana pomidoree"..;) .Pewnie gdybym mu poradził "lecz się szajbusię" wyszedł bym na nieokrzesanego gbura :classic_cool:

Gość pan pomidoree
Z tym się zgodzę prawdziwy "pan pomidoree" powinien się leczyć ...ale jest na to za sprytnym ...jak to leciało "skończonym ...." :)

Gość gość
a to ciekawe

Gość gość
podobno każdy ma dwa obliczka umie się przyznać do tego mrocznego awersu

Gość Ależ Milordzie
każdy to może mieć w życiu głupią myśl w rodzaju uderzyć dziecko albo zwierze ale jak zaczyna ganiać za psami i je kopać (przykład z dziećmi sobie daruje ) to chyba jest coś nie hallo ...?

Gość Ten od tego
Ja wrażenie mam, ze nie wszyscy są tu zdrowi na umyśle, Jakiś burak pisze PROWO, inny burak się tym JARA !!! do lekarza by się wam przydało !!! :o

Gość pan pomidoree
Dziękuje "Ten od tego " :) jak już nadmieniałem ja bronić się nie muszę INNI ROBIĄ TO ZA MNIE :D W końcu O KIM mówi ta bajka ? ;)

Gość gość
"Ależ Milordzie" nie można być w życiu zbyt Ę i Ą ...

Gość gość
si, bisogno perlare e don pomodore

Gość gość
"Dehumanizacja występuje wtedy, gdy pewne istoty ludzkie uważają inne istoty ludzkie za wykluczone z kategorii moralnej, jaką stanowi osoba ludzka (...) W takich warunkach staje się możliwe, by normalni, zdrowi moralnie, a zwykle nawet idealistycznie myślący ludzie dokonywali aktów destrukcyjnego okrucieństwa." mocne

Gość gość
"W całej historii zdecydowanie więcej zbrodni popełniono z powodu posłuszeństwa wobec władzy, niż nieposłuszeństwa. Tak więc to nie sprzeciw, nie bunty i nie odmieńcy są zagrożeniem dla społeczeństwa. Prawdziwym zagrożeniem dla wszystkich społeczeństw, są ludzie ślepo posłuszni wobec władzy" to jest też spoko ,w historii " pana pomidoree" ciekawy jest aspekt techniczny ,przecież żeby mógł on uprawiać swoje "hobby" potrzebne są odpowiednie środki .:) szklanka przy uchu przyłożona do ściany nie wystarcza ;)

Gość gość
A ja myślę że ten z****** baran (chodzi o pana pomidoree) pewnych rzeczy już nie zauważa ,być może ma/miał taką pracę że zawodowo ludzi podsłuchiwał i pewne rzeczy wydają się mu normalne ,może sam za normalnego się uważa ...?