Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endorfffffinka

fałszywa przyjazń

Polecane posty

Gość endorfffffinka

Witajcie.Może miał ktoś tak jak ja?Otóż miałam przyjaciółkę piszę miałam bo od tygodnia ma mnie głęboko w d***e i jeszcze na domiar tego łazi i wygaduję straszne kłamstwa. Zawsze pomagałam jej jak tylko mogłam w ciężkich chwilach,a miała naprawdę nieciekawe dzieciństwo i w ogóle do tej pory nie jest u niej kolorowo.Wysłuchiwałam jej jak mało kto i zawsze próbowałam podnieść ją na duchu.Nawet mój M chciał ją zatrudnić w firmie ale niestety nie nadawała się więc jej grzecznie podziękował.Wcześniej inne prace olewała ciągnąc zwolnienia .Oczywiście pretensje miała do mnie bo na kim innym miała się wyżyć :( W ogóle się strasznie zmieniła wkurzało mnie jej ciągłe obgadywanie wszystkich ludzi dookoła jechała na każdego po kolei.Interesowało ją dosłownie wszystko i wszyscy.Codzienne wydzwanianie do mnie po 100 razy z najnowszymi newsami przeciążyło szalę goryczy.Powiedziałam jej że nie chcę słyszeć ciągłego jej narzekania że są naprawdę inne tematy do pogaduszek i co? dowiaduję się że to ja jestem ta zła :( d**ę mam obrobioną na maxa bo wiem że obróbka to ostatnio jej hobby.Rozpowiada że wyr****my ją z pracą. Ale poważnie no nie nadaję się choć chcieliśmy dobrze. Jest mi przykro że kogoś kogo znam 20 lat i komu pomagałam gada takie głupoty.

Gość endorfffffinka
Czy ktoś mi coś doradzi? Jak mam się zachować w takiej sytuacji?

Gość endorfffffinka
up

Gość gość
Nigdy nie walcz o przyjaźń. O prawdziwą nie musisz, a o fałszywą nie warto:)

Gość endorfffffinka
Dzięki :) ale najbardziej boli to że tak kłamie i obraca kota ogonem :(

Gość gość
Sraj na nią!

Gość gość
Tak to jest dasz komuś palca to wpie**li całą rękę i jeszcze d**e obrobi

Gość Tempota
Odpuść sobie taką kumele.To nie jest przyjaciólka,ale plotkara!.Znasz takie powiedzenie? Psy szczekają,a karawana idzie dalej! Z kim kto się zdaje, takim się staje:D Nie odbieraj od niej telefonów, odpuść sobie taka wredna kolegówne.

Gość gość
Bo to nigdy nie była Twoja przyjaciółka.Na ile mogła Cie wykorzystać to to zrobiła przykre ale prawdziwe. ps głowa do góry :)

Gość gość
I tak bywa.Niestety ale masz fałszywą koleżanke

Gość gość
olej ją tak jak ona ciebie :)