Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie przyszłej teściowej

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię tej kobiety, nie lubię jeździc do niej w odwiedziny, zawsze się do tego zmuszam, żeby nie było... Jest dla mnie wścibską, dwulicową babą. Zawsze musi wszystko wiedziec, co kto i z kim. Ja jestem raczej skryta, nie lubię opoiwiadac o sobie, a już na pewno nie o tym gdzie i po co jeżdzę. Mój narzeczony zawsze wszystko jej mówił, co mnie strasznie irytowało, kilka razy zwróciłam mu uwagę że mamusia nie musi wiedziec do jakiego sklepu i po co jedziemy. Od kiedy mieszkamy razem, dzwoni do niego tylko wtedy kiedy on jest w pracy. Wtedy pewnie może się o wszytko dokładnie wypytac i on bez problemu może jej wszystko powiedziec... Jak tam jedziemy wrzuca na ojca narzeczonego (są po rozwodzie) opowiada rzeczy o których uważam że niekoniecznie muszę wiedziec... On nigdy na nią złego słowa nie powiedział. Teraz się remontujemy (mieszkamy w moim mieszkaniu) nie mówię żeby nam dała kase czy coś, bo nie lubię od kogoś brac prezentów, wszystko wolę sama, a ona daje nam w prezencie, a to mydło a to ściereczki, a to jakiś płyn do mycia, a hitem bylo jak się dowiedziała że wymieniamy kibel, to ona że nam kupi kostke do kibla... zatkało mnie, bo takie prezenty uważam że mogłaby se darowac... Przesadzam?

Gość gość
przesadzasz. Daje c**praktyczne rzeczy, nie żadne bibeloty, które trzeba po cichu wyrzucać.

Gość gość
może i faktycznie to lepsze niż bibeloty, ale uważam że lepiej już by odłożyła tą kase i dała nam te 50 zł ktore wyda na płyn, ścierki i kostke do kibla ;/ tylko że ona ma nowego faceta z którym ma dziecko, i jest na jego utrzymaniu i on jej kasy chyba nie daje, bo kiedyś na dzień dziecka jak nas zaprosiła to dała nam po 50 zł i czekała z tym żeby ten gośc wyszedł z domu a potem mówi "czekałam aż wyjdzie bo znów by gadał" ;| zrobiło mi się mega glupio...

Gość Gość2
Widać, że chce Was wspomóc jak może, a z tego co piszesz ma niewiele pieniędzy. Nie są to wyszukane prezenty ale i tak powinnaś docenić, że chce Wam pomóc choć w taki sposób

Gość gość
przesadzasz :O kobieta ma ostatnie grosze i wam daje a ty taka niewdzięcznica :O