Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie chyba zdradził

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że można kogoś zdradzić emocjonalnie? Co jest gorsze? Zdrada fizyczna czy emocjonalna? Mój mąż mi powiedział, że zakochał się w innej dziewczynie.. ale nie ma z nią romansu..

Gość psycholog_dyzurny
zakochać się może. to normalne, ale gorzej jak dłużej się utrzymuję, bo wtedy istnieje ryzyko, że facet zmięknie i zrobi coś głupiego... :>

Gość ALALALLALALAALLALAL
no to skoro się zakochał nie wiem co Ci radzić ale nie mówił by Ci chyba takich rzeczy gdyby był Ci wierny. Może po prostu chce Ci oznajmić że woli tą drugą kobietę skoro ją kocha no nie wiem ale to nie jest normalne że facet takie rzeczy gada ona poza Tb powinien swiata nie wiedzieć TRUE STORY ;d

Gość gość
Mamy ostatnio ciężki okres.. on się ode mnie odsuwa.. boję się, że odejdzie..

Gość gość
docen szczerosc :D moglabys te wiedze sklejac post factum z rzucanych onegdaj przez znajomych komentarzy

Gość gość
Myślę, że mnie by bolało to tak samo jak zdrada fizyczna, zauważ że użył sformułowania "zakochałem się"....... ciężki temat

Gość gość
ale pytanie czy ciebie nadal kocha? bo te jego zakochanie się może być zwyczajnym zauroczeniem. ta czy tak współczuje, mnie by zabolało to bardzo

Gość gość
Dla mnie byłoby to stokroć gorsze niż zdrada fizyczna.

Gość gość
Kiedy zapytałam go co z nami to powiedział, że nie wie.. znalazłam też jego sms'y z tamtą dziewczyną.. no i niestety jest to poważna sprawa..

Gość gość
jądrowy opanuj się czasem nie puka bo okazuje się że woli własną płeć więc :(

Gość gość
Nie urosła mi dupa.. i wierzę w to, że z nią nie spał.. nie miałby kiedy..

Gość gość
Macie dzieci?

Gość gość
Jeszcze nie.. ale jestem w ciąży..

Gość gość
to przypomnij mu, że z Tobą to też była i jest poważna sprawa! co on sobie wyobraża, że pierwsza lepsza panienka wykazała nim zainteresowanie a on już się w niej zakochał? Czy zapomniał, że to ty jesteś jego żoną, że to tobie przyrzekał aż po grób, co on dziecko jest? Macie dzieci?

Gość gość
no to jeszcze lepiej, przypomnij mu że dziecka sama sobie nie zrobiłaś i wasze dziecko zasługuje na pełną kochającą się rodzinę a nie aby tatuś spieprzył do jakiejś panienki z którą sobie smsuje, a czy pomyślał, że w tamtej też może się odkochać, sorry za określenie ale twój mąż to p***a a nie facet, który bierze odpowiedzialność za siebie i swoją rodzinę!

Gość gość
Jeszcze nie.. ale jestem w ciąży..

Gość gość
ja bym odeszła :( nie dałabym rady jak potem zaufać współczuję

Gość gość
chyba i ja bym odeszła, chcesz żeby ktoś był z Tobą z łaski?

Gość gość
Paranoja.. myślę, że mnie nie zostawi z dzieckiem.. on nie jest tak.. powiedział mi.. a to też coś znaczy.. znam tamtą dziewczynę.. może powinnam z nią porozmawiać?

Gość gość
ale on tylko na to czeka, żeby to ona jego wyręczyła i odeszła, żeby z czystym sumieniem mógł lecieć do tamtej, co za facet, a tamta panienka nie lepsza, wie, że facet żonaty i ma żonę w ciąży a się wpieprza w cudzy związek, uwielbiam takie panienki.

Gość gość
raczej pysk jej obić

Gość gość
zawsze gotowy, ze ty walisz kobiety równo, jak leci to nie znaczy że każdy inny taki jest, ludzie są różni

Gość gość
Ty jądrowy idź wygłaszać swoje poglądy gdzie indziej.. a rżnąć to Ty mogłeś najwyżej dziką świnię..

Gość gość
zostawcie jądrowego on i tak biedny jak nie ma czego to gramatyki się czepi :)

Gość gość
Nie będę nikogo biła.. nie potrzebuję jego łaski.. nie wiem co ona do niego ma.. te jej sms'y były normalne, umoralniała mojego męża.. to jego wiadomości były przesłodzone..

Gość gość
a pytałaś się go czy ona odwzajemnia jego uczucia?

Gość gość
Ludzie czy wy z Marsa jesteście? To, że ktoś ma męża lub żonę nie jest równoznaczne z tym, że automatycznie jest pozbawiony zdolności do zakochania się w kimś innym.. nie wybieramy w kim się zakochujemy.. możemy mówić, że on nie może kochać tamtej.. ale to nie jest prawda, bo może..

Gość gość
do gość 16:59 no oczywiście, że może ale ślubując jednej osobie miłość, wierność itd. powinien z tym uczuciem walczyć a nie brnąć ślepo w to dalej, powinien ratować swoje małżeństwo a nie skupiać się na innej

Gość gość
On mi powiedział, że ona mu nie powiedziała, że go kocha.. i tyle.. nie chciał tego roztrząsać..

Gość gość
On nie odszedł.. powiedział, że zakochał się w innej.. nie poruszamy tego tematu.. od jakiegoś czasu był dziwny.. więc wypytywałam i mi powiedział..