Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowirter

depilacja kremem sposoby

Polecane posty

Gość mowirter

Witajcie Mam pytanie odnośnie depilacji kremem. Otóż mam spory kawałek pola do depilacji ;) to zastanawiam się czy konieczne jest nakładanie kremu tym plastikowym patyczkiem i potem zdejmowanie go nim? Co będzie jak wysmaruje miejsca do depilacji ręką, a potem wezme prysznic żeby spłukać włosy. Depilacja takim sposobem się uda? pozdrawiam

Gość gość
ja miałam kiedyś taki z łopatką i nakładało się nią krem po to, by zbyt duzo nie zostało go na rekach a zdejmowało się po to, by łopatka 'ścięła' te osłabione włoski. Nie wiem jaki Ty masz, ale jak w instrukcji zaleca sie użycie szpatułki to lepiej jej użyć :) A tak w ogóle to strasznie śmierdzą te kremy i nic nie pomagają, nie lepiej kupić sobie depilator? Ja juz po kilku razach sie przyzwyczaiłam i jest to dla mnie nawet przyjemne ;] a starcza spokojnie na 2-3 tygodnie, u niektórych nawet na dłużej

Gość gość
ja początkowo nakładałam szpatułką ale za dużo kremu marnowałam przez to. Teraz nakładam palcami choć wiadomo, że to nie jest zbyt dobre, osłabia paznokcie i ciężko zmyć ten smrodek.

Gość gość
Wolę depilator, taki krem kosztuje około 20zł, ten do depilacji bikini chyba jeszcze więcej. Ja za depilator dałam ok 250zł i mam go juz 3 lata. Nie podrażnia mi skóry i faktycznie wyrywa te włoski na dłużej a nie tylko przycina. A można kupić też o wiele taniej. My niedawno kupowałyśmy koleżance na imieniny philipsa za 80zł i tez jest bardzo porządny.

Gość gość
Ja bym w ogule nie chciała dotykać takiego kremu. Cały czas się zastanawiam co takiego w nim jest że włosy wypadają.. Wolę depilator lub wizytę w salonie (też całkiem tanio można znaleźć) Tu jest kilka przykładów www.snuper.pl/okazja/1900-zl-zamiast-6000-zl-depilacja-pach-i-bikini-lub-calych-nog-w-renomowanym-salonie-44-na-ur www.snuper.pl/okazja/398-zl-zamiast-480000-zl-centrum-zabieg-depilacji-laserowej-na-2-4-7-lub-10-partii-ciala-wyko www.snuper.pl/okazja/4900-zl-zamiast-60000-zl-zapomnij-o-zbednych-wloskach-skuteczna-depilacja-laserowa-lightsheer