Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc numer 7

nadzieja na ciaze

Polecane posty

Gość gosc numer 7

Hej Chcialam poznac opinie dziewczyn ktore sa we wczesnej ciazy...co myslicie o taki h objawach. Otoz od tygodnia czuje jakbym miala dostac okres ..brzuch pobolewa i krzyze ale to tak przychodzi i odchodzi...czasem zakluje .chcialabym byc w ciazy i sie nakrecam bardzo ...i wciaz mysle ze okres nadchodzi...ale powinnam go dostac dopiero we wtorek no i czy przy takich objawach moge miec nadzieje jakas.? Jakie wy mialyscie objawy.?

Gość gość
Ech.. Ja to dopiero mam problem.. @ spóźnia mi się 3 dzień, ale test ciążowy wychodzi negatywny!!! Temperatura wysoka - utrzymuje się cały czas na poziomie 37 stopni. Nie czuje nic ciążowego. Wcześniej ciągły mnie pachwiny. To mój pierwszy cykl po ciąży pozamacicznej. Oprócz pozamacicznej przeżyłam dwa poronienia.. Strasznie się denerwuje bo nie wiem co jest :/ Musze czekać..

Gość gość
Dziewczyny ja tez czulam jakbym miala dosta. @ ale nie dostalam, czulam taki objawy kilka miesiecy pod rzad bedac w ciazy, jak minal termin spodziewanej @ zaczelam odczuwac duze zmeczenie, wrecz nie naturalne i do mnie nie podobne, moja ciaza przebiegla wzorowo takze WAm tez zycze takiej, zrobcie bete bedzie ie mialy wtedy 100% pewnosci jesli testy sikane nie wychodza, powodzenia