Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaa94

ZMIANA MLEKA Z HA NA ZWYKŁE

Polecane posty

Gość Juliaa94

witam,mam dylemat dotyczący mm. Córka od 2 mieś.jest na Bebilonie HA gdyż podejrzewaliśmy skazę białkową. Teraz ma 7 mieś.i wprowadzam mleko 2 tylko nie wiem czy mogę jej wprowadzić normalny Bebilon? 2 dni temu dałam jej jogurt i żadnych plamek , krostek nie ma . Dodam,że je czasami petitki lubisie z jogurtem i nic nie ma po nich .

Gość gość
ja wprowadzałam powoli Jogurty serki, nic nie było i potem dostała zwykle mleko. Nie było reakcji więc została.

Gość Juliaa94
A mogę wiedzieć jak ta skaza wyglądała ?? Bo moja córcia ma koło buzi takie czerwone plamki ale nie zawsze i nie wiem co to czy skaza czy coś innego .

Gość gość
a co lekarz na to ?? on powinien być wykładnią.

Gość Juliaa94
Lekarz mówił,że może skaza a może wysypka . To tyle...a te plamki ma nawet wtedy kiedy nic z białkiem nie je .

Gość gość
Witaj u mnie bylo tak: po urodzeniu nie pamietam nazwy mleka-nie tolerowal to dali mu pre-nan tez bylo zle potem nan pro ha wszystko oki jak mial ok 3 mce pojawila sie skaza-przeszlismy na pepti ale nie chcial za bardzo jesc po ok miesiacu poszlam do pediatry wrocilismy do HA jadl w wieku Twojego dziecka juz jogurt z owocami i to duzo jogurtu bo sama mu robilam do zupy dodawalam jogurt/smietane, jadl jeszcze maslo i deserki mleczne oraz kaszki mleczno-ryzowe. Pil coraz mniej mleka az przestal pic wcale stwierdzilam ze skoro nic mu nie jest po ww. produktach przechodzimy na to samo mleko ale bez HA fakt dalej ma problemy z piciem mleka ale nic mu sie nie dzieje

Gość gość
7 miesięczne dziecko je Lubisie? Chyba odwala komuś