Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
Tu, to znaczy gdzie? Się niby mylę?

Gość ola3131
Dla was facetów to samo sie liczy tylko i wyłącznie wygląd wiec nie p*****l facet że dla kobiet sie liczy tylko wygląd bo ty nie dałbyś szanse mniej atrakcyjnej bo piszesz że sam podbijałeś do atrakcyjnej koleżanki. To po co tak piszesz? meritum jest jedno liczy sie tylko wyglad i jak wyglądu nie masz każdy cie skreśla Amen.

Gość gość
Gyuujjjgyyhhý

Gość ola3131
Nie ma co prowadzić głupich dyskusji bo faceci to świnie sa oburzeni że śliczna dziewczyna nie dała im szansy podczas gdy sami by sie na nia wypieli a ty facet od tej koleżanki co walą do niej drzwiami i oknami dałbyś szanse mniej atrakcyjnej dziewczynie? nie. Wiec nie p*****l tutaj że kobiety leca na przystojniaków. Ja sie zakochałam w facecie owszem przystojnym ale nie jakimś super był niski jak na faceta 172 miał bez pracy i co jestem materialistyczna? podczas gdy ja dobrze zarabiam jestem ładna ale nie piękna z nadwaga odrzucił mnie , jak schudłam to przyleciał do mnie jak pies z wywieszonym jęzorem pogoniłam pustaka na 4 wiatry i tyle :)

Gość ola3131
Jesteście kłamliwymi gnidami p*********e jacy jesteście super że liczy sie wnętrze dziewczyny i takie tam a w rzeczywistości wygląd i jak jest ładna to może być i pusta i tak do niej latacie. Mój kolega mi kiedyś powiedział co jest sam pare lat bo szuka księżniczki że najwyżej będzie z pustakiem ale żeby była ładna i to pozwoliło mi sie z was wyleczyć i z waszych zakłamanych słow mam teraz w******* na takie męskie ś****wa jak wy polaczki, mieszkam zagranica mam super faceta Niemca i kocha mnie nad życie nie za wygląd bo poznał mnie jak miałam nadwage ale dla niego schudłam i wiem co to miłość a polaczkom wiesniakom nigdy nie dogodzi bo oni sami nie wiedza czego chca. Laska radze ci nie bierz sie za polaczkowe g***a tylko poznaj kogoś zagranica tam faceci są inni a nie takie pustaki.

Gość gość
Niemca? Nigdy w życiu!! Nudziarze bez odobiny wyobraźni. Mój ukochany jest Szwedem i to jest dopiero życie. Z Niemców śmieje się cała Europa, oktoberfest i te sprawy. Z Niemcem wstyd się pokazać.

Gość ola3131
Nie ma co z wami dyskutować bo udajecie oburzonych jak śliczna dziewczyna nie daje wam szansy bo jakie to kobiete są złe podczas gdy mniej atrakcyjna oddałaby za was życia to macie na nią w******* Pustaki kłamliwe z was. Autorka pisze że nie poleciała na wygląd tylko go polubiła tez między innymi za charakter a z wygladu nie straszył to co od niej chcecie męskie g***a? wy to byście nawet słowa nie zamienili z mniej atrakcyjniejszą bo trzeba sie kumplom pochwalić. Więc zapamiętajcie to sobie polaczki że żadna śliczna dziewczyna z wami nie będzie bo trzeba coś sobą reprezentować a nie prace za tysiać złotych lub jej brak wzrost karakana i roszczeniową postawe. Trzeba podbijać do równych sobie wiec zjezdzajcie z autorki męskie g***o bo my co najwyżej mozemy splunąć na wasze męskie mordy. Najbardziej mnie śmieszy u Polaczków jak taki krasnal podbija do super laski z pozycja z kasa na takiego conajwyżej można nasrać a nie z nim gadać więc szukajcie sobie kogoś ze swojego rynsztoka, Żegnam żałosnych polaczków.

Gość ola3131
Mój jest Litwinem ale mieszka od 10 lat w Niemczech ma tutaj obywatelstwo. Jest facetem do rany przyłoż ma 2 firmy kocha mnie , dba nigdy nie wychodzi z kumplami na piwsko cały czas spędza ze mną i nie poleciał na wygląd a na moja osobowośc. Dla niego zrobiłam sie super laska i oka ze mnie nie spuszcza. A te męskie g***o polaczkowe niech żałują:)

Gość gość
ola3131 Nie unoś się, bo złość piękności szkodzi :-D

Gość gość
Darmowa sprzątaczka i cichodajka w cenie wyżywienia i noclegu. Jest się czym chwalić?

Gość ola3131
Jaka darmowa pustaku? pracuje na siebie niei siedze w domu nie mamy dzieci ale będziemy sie starali. Mam wykształcenie wyższe skończone studia pracuje na stanowisku zarabiam około 3 tys euro mąż 7 tys żyjemy jak pączki w masle mamy gosposie która nam gotuje. Co ty o mnie wiesz polaczkowe g***o? nie wypowiadaj sie tutaj żalośny flustracie.

Gość gość
Ta, jasne :-D. Szczęście się wprost wylewa z każdego twojego wpisu :-D Masz bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro czujesz potrzebę obrażania rozmówców.

Gość ola3131
Gosposie to my mamy od kilku lat powodzi nam sie świetnie. Ale takie g***o jak ty jedynie może oczy otworzyć na dobrobyt i nie wierzyć bo co ty wiedzieć możesz. Oceniasz po wyglądzie i po tym jakie życie sam prowadzisz. Nie upodiliłabym sie tak żeby żyć na garnuszku jak większosć Polaczków z mamusią albo wynajmujący najciaśniejszą kitke. Mam na was w******* i na wasze fałszywe gadanie jesteście g***ami chodzacymi i pustakami. Do Polski nigdy nie przyjade bo nie moge patrzyć na obłude która sie tam dzieje. A tobie autorko radze trzymaj sie z daleka od Polskich gówień bo jedynie co cie czeka to nerwica. Żegnam was flustraci idzcie walić gruche do komputera i wyobrażajcie sobie że jesteście z ładną dziewczyną :)) nie żąłuje was wcale że jesteście sami bo to co od siebie dajecie to otrzymujecie. Amen.

Gość gość
Ale dzieci to nie masz, co?

Gość gość
nie no, oczywiście ;) Tyś idealna tylko "pech" taki Cię prześladuje. :D Uwielbiam takie bezkrytyczne w stosunku do siebie laski :D

Gość ola3131
Nazywam rzeczy po imieniu kipi obłudą u ciebie to czemu ja nie moge powiedzieć co z ciebie za g***o? nienawidze takich facecików którzy myślą że mogą zwojować świat a sami są zerami. Może najpierw popatrz na siebie jeden z drugim jaką masz pozycje co sobą reprezentujesz co możesz oferować a nie taki kurd**el bez pracy mieszkąjący u mamusi startuje do super laski i ma wąty bo go niechce i dziewczyny są złe to jest aż śmieszne. I nie żal mi was będziesz dokońća życia sam i walił gruche pod komputer tego ci życze jestem cięta na takich ch*ji jaką ty własnie tu postawe reprezentujesz. A teraz wracam do pracy bo nie mam czasu pisać z polaczkowym gównem :) Żegnam :)

Gość gość
Bardzo jesteś sfrustrowana. Może to przez brak dzieci?

Gość tralalilalila
Mówiłam że mylisz się twierdząc, że żaden nie olałby atrakcyjnej dziewczyny. Prawdopodobnie patrzysz przez pryzmat że sam możesz o atrakcynej tylko pomarzyć, ale może się mylę. W rzeczywistości facet "d**ek" czuje tym większą satysfakcję, im atrakcyjniejszą dziewczynę oleje, im atrakcyjniejsza będzie za nim "latała". Ale jest też druga strona medalu....

Gość gość
Oczywiście możemy prowadzić dyskusję wyłącznie argumentując wyłącznie ad personam, ale czy naprawdę musimy? Wracając do tematu. Dopóki kobieta jest dla faceta atrakcyjna, dopóty jej nie olewa. A że po miesiącu znajomośc**przestał uważać ją za atrakcyjną? I co w tym dziwnego? Poznał ją lepiej i okazało się, że nie pasują do siebie. Czy to świadczy o tym, że jest dupkiem? A druga sprawa, to kryteria atrakcyjności. To, że dziewczyna jest zgrabna i ma ładną buzię, nie przesądza o tym, że dla każdego faceta jest atrakcyjna.

Gość tralalilalila
Nie chodzi o ad personam czy nie, po prostu odpowiedziałam na Twoje pytanie. Nie mi rozstrzygać, jak było w przypadku ich znajomości. Nawet jeśli stwierdził, gdy się lepiej poznali, że to nie "to", to wypada rozstać się z klasą, a nie przepaść jak kamień w wodę. Tak się nie robi. A co do kryteriów atrakcyjności, to chyba też nie na temat... Skoro ją zaprosił i się z nią spotykał, to chyba dla niego musiała być atrakcyjna, no nie?

Gość gość
"Prawdopodobnie patrzysz przez pryzmat że sam możesz o atrakcynej tylko pomarzyć, ale może się mylę." Hmmm, przypomnisz mi moje pytanie, na które padła powyższa odpowiedź? Z góry dziękuję :-D. "Skoro ją zaprosił i się z nią spotykał, to chyba dla niego musiała być atrakcyjna, no nie?" Musiała być, dopóki się spotykał. A potem przestała być, a powodów tej zmiany nie znamy. "wypada rozstać się z klasą, a nie przepaść jak kamień w wodę. Tak się nie robi." Jasne, gdyby miał trochę więcej klasy, mógłby inaczej załatwić tą sytuację. Mógłby jej np. powiedzieć prawdę: "niestety jesteś nudna, myślałem że kiedy lepiej się poznamy, odkryję w Tobie coś interesujacego, ale się nie udało. Pa!."

Gość gość
kolejna co poleciała na dupka a teraz płacze i wmawia wszystkim, że każdy taki jest

Gość Tralalilalila
Boże... Napisałam tak dlatego ze ludzie nagminnie uważają ze (uwaga posłuże sie przenośnia) skoro u nich jest dziś szare niebo to pewnie jest szare na całym świecie. Dwa - odwracasz kota ogonem odnośnie atrakcyjności . Wcześniej mówiłeś o ładnej buzi i zgrabnym ciele, teraz znów o charakterze, zdecyduj sie z łaski swojej. Trzy - bez przesady z ta szczerością , można po prostu napisać "niestety jednak nie mogę kontynuować tej znajomosc***Przepraszam ze tak zmieniłem zdanie i wszystkiego dobrego.." Sama ostatnio tak napisałam i było ok wiec chyba facetów tez na to stać?

Gość gość
nie każdy jest dupkiem, ale ci wszyscy pseudoporządni też nie wszyscy są porządni, fajni i godni uwagi. przyznajcie, że laski nie dają wam szans, bo jesteście nieatrakcyjni. pewnie biedni. mieszkacie na stancjach. nie macie auta. no to po co mi taki facet? do czego, pytam uprzejmie. ani się z takim pokazać, bo nieciekawy fizycznie, ani z takim żyć, bo nie bardzo jest jak i za co, ani gdzieś pojechać, no chyba, że ktoś lubi zimą telepać się nieogrzewanym pociągiem. co, tzw. dogadywanie się, wspólne tematy? k****, takie coś mogę mieć z kolegą lub koleżanką, nie muszę się wiązać z brzydkim nieudacznikiem, bo mi się z nim fajnie gada!

Gość gość
"odwracasz kota ogonem odnośnie atrakcyjności . Wcześniej mówiłeś o ładnej buzi i zgrabnym ciele, teraz znów o charakterze, zdecyduj sie z łaski swojej." Mówiłem o jednym i drugim, i sam sobie nie przeczyłem, z łaski mojej. Najpierw widzimy, że dziewczyna jest ładna, więc się z nią umawiamy. Potem, w trakcie spotkań, poznajemy jej osobowość. Która to osobowość nie zawsze bywa dla nas atrakcyjna. W takiej sytuacji robimy odwrót. To takie trudne do zrozumienia? Że atrakcyjność to wygląd+osobowość, i jeśli któryś z tych elementów szwankuje, to się dostaje kosza? "Trzy - bez przesady z ta szczerością , można po prostu napisać "niestety jednak nie mogę kontynuować tej znajomosc***Przepraszam ze tak zmieniłem zdanie i wszystkiego dobrego.." Sama ostatnio tak napisałam i było ok wiec chyba facetów tez na to stać?" Widzisz, gdyby ktoś był szczery wobec autorki, to może nie napisałaby "po miesiącu skończyło się tak JAK ZAWSZE". Bo w końcu załapałaby, co jest w niej nie tak. Ale kobiety nie chcą szczerości. A potem się dziwią, że jest "jak zawsze..." Facet jest dupkiem, jeśli kłamie. Jest dupkiem, jeśli jest szczery, i jest dupkiem, kiedy nic nie mówi. Więc nie dziw się, że wybieramy trzecią opcję, czyli nic nie mówimy. Szkoda sobie języka strzępić po próżnicy.

Gość gość
2013-12-09 17:26:39 gość x Prawko możesz sama mieć i być kierowcą w związku więc jak wolisz dupka byle by on prowadził :P ciągle piszesz, że faceta ma tobie dawać i dawać skupiasz się na mniej istotnych rzeczach to nic dziwnego, że dupków wybierasz

Gość Tralalilalila
Mówiłeś o kryteriach atrakcyjności, wymieniając cechy wyglądu, wiec uznałam ze autorka nie mogła raczej przytyć 10 kg w ciagu miesiąca.... A rób sobie jak uważasz... Ja staram sie być fair ale tez nie chce sprawiać komuś przykrości ... Co do autorki to możemy jedynie dywagowac, najłatwiej stwierdzić ze skoro jej nie chciał to pewnie ma poważny defekt charakteru (ona). Sorry ale faceci działają czasem naprawdę pokrętnie... Wiem bo mój brat tez po tym jak była go rzuciła, lubił rozkręcać znajomość a potem znikać z satysfakcja.

Gość gość
"najłatwiej stwierdzić ze skoro jej nie chciał to pewnie ma poważny defekt charakteru (ona)" Jeśli pisze, że po raz KOLEJNY została olana po miesiącu, to znaczy, że ona ma problem, a nie faceci.

Gość Tralalilalila
Ale nie wiemy czy to był trzeci raz, czy dwudziesty. :-) i jak wyglądał ten ich miesiąc, ile spotkań... Za mało danych by wysnuwac wnioski. Wiesz jak to jest z tymi domyslami na kafeterii? Weźmy zdanie "mam 27 lat i nigdy nie byłam w związku" . Co napisze 90 proc ludzi? Napiszą "widocznie jesteś strasznym pasztetem". Okazało sie ze nie. "-no to widocznie masz jakiś poważny defekt charakteru." Tez nie. "No to pewnie lecisz na samców alfa" itd itp ... Ludzie zawsze maja tysiąc odpowiedzi ;-)

Gość gość
Na tym polega urok dyskusji na forum :-D