Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zon ktore maja mezow leniuchow

Polecane posty

Gość gość
07.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość hmmm nie rozumiem kobiet, ktore zachodza w ciaze z takimi typami ^^^ A ja nie rozumiem kobiet ktore pisza w ten sposob,co Ty myslisz,ze facet przed slubem pokazuje prawdziwe "ja"? O nie moja droga wiekszosc z nich potrafi sie niezle kamuflowac,dopiero po slubie wychodzi z szydlo z worka,niestety samo zycie.

Gość gość
oddaj go do ciotki :D

Gość gość
kurcze tez sie tego boje bo jak na razie jestem w 24 tyg i musze uslugiwac hrabiemu.spytalam go czy jak bede miec dziecko przy cycku to tez bedzie mnie wysylal po kanapeczki to wtedy stwierdzil ze to on bedzie kolo mnie latal.ale jakos w to nie wierze i nie wyobrazam sobie zeby mial dziecko przewinac...a tak niby dzieci kocha...

Gość gość
wiele spraw trafia do nas jak juz jest dz w drodze.b wkurzaja mnie te madralinskue ktore tak latwo oceniaja innych.jakby kochane to byloby takie proste jak wy piszecie to na swiecie bylaby wiekszosc udanych malzenstw. x A przepraszam bardzo - co tutaj jest takiego skomplikowanego i trudnego życiowo???? Mieszkała z nim przed ślubem? Przypuszczam, że tak. Nie mieszkała? No to pogratulować odwagi alb współczuć głupoty. Nie wmówisz mi, że przed ślubem koleś sprzątał, odkurzał, zmywał i prasował, a w dniu ślubu wszystko mu się odmieniło. A jeśli tak - no to nie dość, że jest syfiarzem i brudasem, to jeszcze w dodatku dupkiem. Ale jak sobie ścielicie, tak macie, co tu dużo gadać. Sorry, ale w większości wypadków widziały gały co brały i doskonale o tym wiecie. A do laski, która napisała, że facet doskonale potrafi się kamuflować i po ślubie wszystko się u niego zmienia - z tego, co się orientuję, w przypadku celowego wprowadzania partnera w błąd przed ślubem, unieważniają małżeństwo kościelne :o 🖐️ Bierzecie syfiarzy, wychodzicie za mąż za syfiarzy, a potem po ślubie nagle zaczyna wam to przeszkadzać. To do kogo możecie mieć pretensje? Wyłącznie do siebie, obiektywnie rzecz ujmując :o 🖐️