Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Gość Esssie
ale śmierć przyniósł szatan, człowiek został stworzony by żyć wiecznie, ale człowiek posłuchał szatana i zjadł owoc, z którego wiedział, że zjeść nie może bo umrze. Sami wybralismy śmierć i grzech i przez to wszyscy umieramy bo z jednego człowieka Adama grzech przeszedł na wszystkich, bo Adam złamał zakaz Boży i posłuchał szatana, który powiedział mu, że nie potrzebuje Boga i sam może soba kierować. Więc Bóg pozwolił ludziom od tej pory by sami sobą kierowali , dlatego mamy wojny, głód cierpienia. Bóg się przygląda bo dał nam wolną rekę, mamy to co sami wybralismy, ale przyjdzie ten dzień gdy to wszysatko się skończy i Ci co stanęli po stronie Boga dostąpią życia wiecznego.

Gość Esssie
to żydzi sie grzebią na siedząco, a nie jehowi :)

a tak na marginesie to fajnie sobie naród wymyslił , to co dobre to on a złe to szatan . Bajeczka dla niegrzecznych dzieci, i nie myślących.

Gość Esssie
szatan ładnie namieszał, że ludzie teraz uznają że to co złe jest dobre lub nieszkodliwe a to co dobre złe. Idę spać, pomodlę się za Was jutro na wielbieniu Boga (nie w kościele)

Gość gość
Kocham Boga bo dzięki niemu doświadczyłam wielu rzeczy zarówno przyjemnych jak i bardzo negatywnych. I mam gdzieś co kto powie. To co sie teraz dzieje na świecie to tragedia szmaciska z gołymi d****i, faceci bzykają wszystko co nie uciska na drzewo, ćpuny, d***** szok...

Gość gość
Nie mówię, że w kapuście ale chyba byś nie chciała aby twoja córeczka kiedyś dawała d**y na prawo i lewo bo teraz to takie modne lub sławna zabawa w słoneczko bo teraz takie fajne i super, dla mnie pewne normy powinny być zachowane nawet jeżeli mamy takie nowoczesne, wyuzdane towarzystwo.

no nie chciałabym żeby moja córka dawała na prawo i lewo ( akurat mam już zamężną i dzieciatą) i zapylił ją mąż :) nie mówiła że duch :)

a rozwiązłość była od zarania dziejów , teraz jest już delikatniej niż wieki temu

Gość TaOdFilmow
z Biblii wynika ze maria została zapłodniona poprzez cud - Bóg wielokrotnie posługiwał sie cudami np przemówił przez płonacy krzew a Jezus uzdrawiał i wskrzeszał zmarłych

Gość doewa
a izraelic**przeszli przez morze tunelem? tak ciezko zrozumiec ze w tamtych czasach działy sie cuda i Maryja została zapłodniona bez udziału faceta?

Gość TaOdFilmow
zeby to zrozumiec trzeba znac Biblie. Nie chce mi się dziś tego tłumaczyć bo zaraz wychodzę, ale jak będziesz tu jutro to wrócimy do dykusji

Gość gałązka_śląska
Kocham Boga bo on kocha mnie. Bóg jest naszym Kreatorem świata i naszym Stwórcą. Bóg jest miłością i zbawieniem naszym. Dziękuję Mu za wszystko co mogłam doświadczyć. Dobre rzeczy dają przyjemność a złe uczą pokory. Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość gość
Esssie, jesteś świadkiem jehowy?

Gość gałązka_śląska
Ewa i przejście morza zostało udowodnione i wiele innych cudów np. zasada powstania tęczy. I wiatrami i cała przewspanią naturą rządzi Pan Bóg, która jest Jego dziełem. Skoro takie cudowne zjawiska Stworzył Pan Bóg to jakim On Sam musi być przewspaniały. Dziękujmy Mu za wspaniałe dary jak i najmniejsze radości, które mogą być naszym udziałem za Jego Przyczyną. Módlmy się o miłość. Bóg sam jest miłością !!! Jezus żyje !!! Alleluja !!!

Gość gałązka_śląska
Essssie nie jest świadkiem jehowy

Gość gość
To jakiego jesteś wyznania albo religii?

gałązka_śląska mogę Cię prosić o przedstawienie mnie osobiste jezusowi ? chętnie bym z nim porozmawiała przy kawie :)

zasada powstania tęczy .... no nie przesadzaj , to już trochę mądrzejsze dzieciaki wiedzą

Gość gość
No to twoja wnuczka będzie dawała jak suczka bo to takie nowoczesne,będzie ćpała i usuwała ciąże a ciapaty ją zapłodni i urwie łeb...

Gość gość
w sumie tak suka zawsze będzie suka nie ważne komu da..

Gość AtmanBrahman
kochacie mnie?:)

Gość gałązka_śląska
Atman - tak - jako bliźniego. :) Wg pięknych słów: Kochaj bliźniego jak siebie samego.