Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Oczywiście że bede śnić słodko, mogę nawet zabijać takich jak wy i śnić słodko. Wzorem Josefa Mengele.

Gość gość
dobrze

Gość gałązka_śląska
Syn fubu Piszesz, że możesz zabijać... A co Ci daje niszczenie...? Poczucie władzy? Widać z psychologicznego punktu widzenia jak mocno jesteś niedowartościowany i nieszczęśliwy jeśli cudza krzywda sprawia C**przjemność. Bóg i tak Cie kocha w taki sposób jaki nie jesteś w stanie sobie wyobrazić. Wystarczy otworzyć serducho na miłość Boga i doświadczysz prawdziwego szczęścia. Życzę Ci tego z całego serca. pozdrawiam cieplutko

Gość gość
czas letnich katolików minął

Gość gałązka_śląska
Dokładnie gość. Czas letnich katolików miną. Kochajmy Boga bo Bóg ukochał nas pierwszy... Chrystus żyje !!!

W imię Chrystusa rozkazuje ci opuścić to forum! Więc według ciebie Josef Mengele nie mógł czerpać miłości od tego co nazywasz bogiem i być tym kim był? Dlaczego nie? Skoro twój bóg obdarza cię miłością, a jednocześnie potrafił mordować niemowlaki i rozpruwać kobiety w ciąży, to dlaczego Mengele by nie mógł obdarzać miłością i jednocześnie mordować? Przecież był taki jak twój bóg. I co teraz odpowiesz tępaczko? Hahaha! Zaprawdę powiadam wam że tylko Josef Mengele jest Bogiem i nie ma innego.

Warto dodać że ludzie ukrywający i pomagający po wojnie Josefowi Mengele kultywowali, czcili i ubóstwiali wręcz jego osobę. Odkrywano u nich w domu nawet małe liturgiczne ołtarzyki z jego zdjęciem. Takie małe kapliczki w których modlono się do Mengele.

Gość gałązka_śląska
Było wielu i jest i będzie takich samozwańców. Mandela Cie nie zbawi. Tylko Jezus. Zapomniałeś? Bóg jest jeden w Trójcy Jedyny Prawdziwy !!! Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość Ona z kościoła
kocham:)

Gość Esssie
pozdrawiam Was kochani wieczornie, po pięknym dniu, który dziś przeżyłam, dziękuję Bogu za ten dzień i zaraz układam się do snu. Pamiętacie, że Bóg jest twierdzą w której mozna znaleźć schronienie. Dobranoc 🌼

Gość Esssie
pozdrawiam Was kochani wieczornie, po pięknym dniu, który dziś przeżyłam, dziękuję Bogu za ten dzień i zaraz układam się do snu. Pamiętacie, że Bóg jest twierdzą w której mozna znaleźć schronienie. Dobranoc 🌼

Gość Ona z kościoła
Dobranoc, niech Bóg ma Ciebie pod opieką:)🌼 Też zaraz zasypiam, rano postanowiłam pójść na roraty.:)

Gość gość
uczynkami nie obnoszeniem się wiarą za którą BOGU DZIĘKUJ nie drażnij tych co nie dostąpili wiary ona przyjdzie do nich we właściwym czasie .Mocno wieżę ale spokojnie rozumiem i współczuje tym którzy nie mogą sobie z tym poradzić.

Gość gałązka_śląska
Bogu w Trójcy Jedynemu Cześć i Chwała !!! Dziękuję C***anie Boże za dzisiejszy piękny dzień i ogrom Twoich łask. Dobranoc wszystkim czytającym :)

Gość gość
Kochajmy Boga a miłość sama przyjdzie do innych ludzi.

Gość mookaate
Kocham Boga i Jezusa :)

Gość gość
ja też i wydaje mi się że na tyle bardzo że boli mnie niezmiernie jeśli ktoś z tą miłością obnosi się prowokując nie pożądane i g***towne reakcje u innych którzy tych uczuć ze mną nie podzielają.Przecież wiesz że jesteś bezradna jeśli ktoś w przypływie złości żle mówi o tych których jak deklarujesz kochasz .Ale te brzydkie słowa nie zostały by wypowiedziane publicznie gdyby nie zostały sprowokowane twoimi deklaracjami.Módl się gorliwie w myślach PAN BÓG na pewno nagrodzi TWÓJ trud.Z Panem Bogiem.

Gość gość
nie rozumiem cenzury wyraz g***towne został wygwiazdkowany dlaczego kto to nadzoruje w tym tekście nie ma niczego co jest niezgodne z regulaminem

Gość gość
G***TOWNE ZNÓW TO ZROBILI

Gość gość
enwotławg proszę czytać od tyłu nie ma na nich sposobu

Gość mookaate
Wiesz... teraz takie laickie czasy, że mało kto deklaruje wiarę w Boga. Każdy ma prawo wypowiedzi. A to, że ktoś obraża to świadczy tylko o nim. I taki "obrażacz" potrzebuje modlitwy za niego. Przecież tym, że kocham Boga nie obrażam nikogo. Dobranoc :)

Gość gość
I ja też kocham Boga i Jezusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A czytacie moze oredzia ,ktore otrzymuje Maria z Irlandi ? Jesli nie to mozna je znalezc na :ostrzezenie.net Wedlug tych oredzi , czas powtornego przyjscia Jezusa Chrystusa jest bliski .

Gość gość
ostrzezenie.net

Gość gość
dotrą do ciebie to tylko kwestia czasu

Gość gałązka_śląska
Dzięki Dzienniczkom Św.Faustyny i tym Orędziom nawróciłam się. Dziękuję za to Bogu !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ostrzeżenia Marii z Irlandii są genialne. Po przeczytaniu ich od 2011r tj od ich początku pojawiania się nawróciłam się. Dziękujmy i bądźmy wdzięczni za te Orędzia Bogu

Gość gość
a kochaj sobie, kto ci broni, ostatnio modne są katoliko-celebryci, jak panowie biskupi, czy inni durnie....

Gość esssie
ja nie wierze w ŻADNE objawienia tylko w Boga i Jezusa, i SŁOWO BOŻE które jest żywe, pamiętajcie, że szatan jawi się też jako anioł światłości! pozdrawiam 🌼