Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Gość gość
I Matkę Bożą i Święty Różaniec i cudownego Jezusa Chrystusa !!! Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość gość
Kocham Boga i Jezusa a Wy? :)

Gość gość
My też :)

Gość gość
I ktoś jeszcze?

Gość gość
tak tylko pytam - jak mozna kochac kogos, kogo istnienia nie mozna byc pewnym? (POMIJAM WIARE - nie chodzi mi o to, ze ktos z Was WIERZY w istnienie boga). Chodzi mi o WIEDZE nt. istnienia boga. Aha - jeszcze jedno do rozwazenia - czy uwazacie,ze moga byc ludzie (tzw swieci), ktorzy zaraz po smierci ida do nieba? A wiecie, ze jest to logicznie niemozliwe. DLACZEGO - otoz bardzo prosty przyklad - umiera JPII i "idzie" zalozmy do nieba. Skoro poszedl do nieba, a w niebie nie ma najmniejszego cierpienia, tesknoty, to JPII ani razu nie zatesknil za Stasiem Dziwiszem, innymi przyjaciolmi/znajomymi - no bo nie mogl zatesknic, tro tesknota to bol, a w niebie nie ma zadnych trosk, zmartwien, tesknot, itp.. co wy na to?

Gość gościówka 26
W Niebie nie ma bólu, na pewno jest miłość, do żyjących też, tak myślę :)

Gość gościówka 26
Możesz sobie przeczytać np. świadectwo Glorii Polo.

Gość gość
gościówka 26 dzięki za info o świadectwie glorii polo niesamowite jaką Miłością jest Bóg !!! Chwalmy Pana i dziękujmy mu z całego serca za wspaniałe dary jakimi nas Stwórca Obdarza !!! Chwała na Wysokości !!!

Gość Jeżeli kochasz to zrozum
Zaprawdę , zaprawdę powiadam wam. Jeżeli nie nauczysz się miłować za życia , nie będziesz miłować po śmierci. Jeżeli nie nauczyłeś się wybaczać za życia , nie będziesz wybaczać po śmierci. W Królestwie Pana nie ma miejsca na mrok i dlatego musicie nauczyć się żyć według przykazań już dziś. Bowiem wstęp do Królestwa Niebieskiego mają wyłącznie czyści , a najmniejszy w Królestwie Pana jest większy od największego ziemi.

Gość świadectwo Glorii
jest naprawdę wielkie........ Warto zobaczyć niektóre linki, jak ktoś coś wrzuci to chętnie posłucham.

Gość gość
Dziękuję Bogu i temu komuś, kto wysłał powyższe dwa linki. Niesamowite. Bóg jest Miłością i Zbawieniem naszym !!! Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość martyna  33
Ja rowniez bardzo kocham mojego Pana Jezusa,bo tylko dzieki modlitwa do Pana ja zyje po bardzo ciezkim wypadku samochodowym,ktory przezylam kilka lat temu.Pozdrawiam.

ja też kocham Boga i Jezusa. Właśnie o to chodzi, aby wierzyć w kogoś kogo nie widac, na tym polega głęboka wiara Ale Tomasz, jeden z Dwunastu, zwany Didymos, nie był razem z nimi, kiedy przyszedł Jezus. Inni więc uczniowie mówili do niego: Widzieliśmy Pana! Ale on rzekł do nich: Jeżeli na rękach Jego nie zobaczę śladu gwoździ i nie włożę palca mego w miejsce gwoździ, i nie włożę ręki mojej do boku Jego, nie uwierzę. A po ośmiu dniach, kiedy uczniowie Jego byli znowu wewnątrz domu i Tomasz z nimi, Jezus przyszedł mimo drzwi zamkniętych, stanął pośrodku i rzekł: Pokój wam! Następnie rzekł do Tomasza: Podnieś tutaj swój palec i zobacz moje ręce. Podnieś rękę i włóż ją do mego boku, i nie bądź niedowiarkiem, lecz wierzącym! Tomasz Mu odpowiedział: Pan mój i Bóg mój! Powiedział mu Jezus: Uwierzyłeś dlatego, ponieważ Mnie ujrzałeś? Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. I wiele innych znaków, których nie zapisano w tej książce, uczynił Jezus wobec uczniów. Te zaś zapisano, abyście wierzyli, że Jezus jest Mesjaszem, Synem Bożym, i abyście wierząc mieli życie w imię Jego (J 20, 24–31).

Jakbym wiedziała co niektórzy będą tu wypisywać w życiu nie założyłabym tego tematu...

Gość mookaate
Essie... Przecież ludzie piszą tamat. A propo... jakiej jesteś wiary?

Gość gość
też kocham, niech Bóg ma nas wszystkich w opiece :*

Gość ten jest dobry
Mnie tez poruszyly te linki, daly mi wiele do myslenia , a ktos wczesniej je wkleil. dobrej nocy

Gość gość
ignorancja-niedowiarstwo to też pierwszy stopień do piekła🖐️

Gość aglinkaa
Kocham Boga i Jezusa i dziękuję za linki. Są super.

Gość gość
czy tu są jehowi ?? bo nie wiem czy sie włączać

Gość olaboga 6789
No jakoś nie :D Tak samo jak nie kocham kubusia puchatka ;)

Gość gość
Autorko lub ktoś inny - czy doświadczyliście jakiegoś jak to się mówi namacalnego cudu lub uzdrowienia jak ludzie którzy opowiadają i dzielą się swoimi świadectwami ?

Gość essieorange
NIE CHCE MI SIE LOGOWAC , tu pisza ludzie kosciółkowi, którzy opieraja sie na wierze koscioła a nie na wierze z Biblii i to mnie wkurza, nie przyznaje sie do tego tematu. nie jestem zadnego wyznania sama czytam BIBLIE

Gość aglinkaa
Essie Kościółkowi? Przecież Pan Jezus założył Kościół na ziemi. Ostatnia Wieczerza opisana jest w Biblii. Niedawno się nawróciłam i sakramenty bardzo mi pomagają w życiu i wspomagają wytrwać w dobrym. Nie dzielmy się ale łączmy. Cudownie, że wyznajesz Biblię. To jest prawdziwe Słowo Boże. Tak trzymaj.