Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykro mi z powodu teściowej

Polecane posty

Gość gość
araabella to mogła chociaż pampersy kupić a nie chinską grzechotkę. Autorko olej tą p...

Gość gość
Tesciowe to w wiekszosci wrzod na doopie. Stare prukwy emerytki pieprzone wymadrzaja sie niszcza malzenstwa wpieprzaja w nie swoje sprawy. Jak truja atmosfere to sie od nich odseparowac. Nie mowie ze wszystkie, ale jesli niszcza a nie buduja to nie ma litosci, odwracac sie plecami i koniec.

Gość gość
autorko, najwyraźniej twoj bachor jest brzydszy/głupszy/bardziej tępy/wredniejszy niż inne wnuki.(niepotrzebne sobie skreśl).

Gość gość
araabella to mogła chociaż pampersy kupić a nie chinską grzechotkę. Autorko olej tą p... xxx od kupowania pameprsów to są rodzice roszczeniowa krowo

Gość gość
jak ja lubie takie krowy co to zaglądaja w portfel teściom i wyliczają że "na innego wnuczka to więcej pieniędzy wydali!". normalnie na odstrzał z takimi PAZERNYMI krówskami. Może w przyszłe świeta to wasze dziecko dostanie wiecej a inne mniej. Nie pomyslalyscie? oczywiscie nie, bo jestescie TEPE. xxx otóż to!

Gość gość
Nie przejmuj się gościem 07.12.13 to idiotka, która nie rozumie niczego haha!!!

Gość gosci autorka __
Autorko, rozumiem Cie, ale nie przejmuj sie tym za nadto. Na dzien babci dajcie czekolada i juz.

Gość gość
autorko a ty co tak ludziom wyliczasz ile kto ma kasy??????

Gość gość
Ona nie wylicza...chyba nie rozumiech o co tu choci...więc milcz:))

Gość miła jak zawszr
Na urodziny niech wasz mały da jej banana i ciastka

Gość gość
wylicza , wylicza bo skad niby wie ze corka ma wiecej kasy? do garow jej zaglada? , w portfelu jej siedzi? i ten roszczeniowy ton ze oni z mezem maja mniej A kogoz to obchodzi, to mogli pomyslec o tym, za nim dziecko sie pojawilo.

Gość gość
Ona nie wylicza...chyba nie rozumiech o co tu choci...więc milcz xxxxxxxx polska mowa trudna jest:))

Gość gość
Bo sama mówi, że ma więcej????co tu za idiotki są tylko zdołować i tyle....masakra

Gość gość
u mnie tez na poczatku podobnie to wygladalo, ale ja sie tym nie przejmowalam. Maly skonczyl 3 latka i zaczal dostawac normalne prezenty. Moze po prostu nie wie co takiemu dziecku kupic? Nie powinnas robic zestawien co twojemu kupila a co tamtym. Bo swiadomie sie nakrecasz i pozniej odbije sie to na dziecku.

Gość gość
Bo sama mówi, że ma więcej????co tu za idiotki są tylko zdołować i tyle....masakra xxxxxxxxxxxxx babo ale jestes pazerna. Zarob sama , a nie oczekuj profitow od innych.

Gość gość
poczekajcie az same zostaniecie teściowymi i synowe wam będą w portfel zaglądać i wymawiać że na wnuka wydałyście za mało. tepota wasza mnie poraza.

Gość gość
co tak bardzo z zabawek potrzebujesz dla tego dziecka?, to ci dam. Bo sie wyprowadzam i nie mam co z tym zrobic.

Gość gość
Pewnie lepiej piwsko pić niż wnukowi dać :/

Gość gość
Pewnie lepiej piwsko pić niż wnukowi dać :/ xx pije za swoje nie za twoje. Zal ci to tez sobie kup.

Gość gość
21:24 - se zarobiła to se pije. a wnuk od prezentów to ma rodziców. konsultowalas z tesciowa zajscie w ciaze ze teraz wymagasz od niej sponsoringu tępa krowo?

Gość gość
Na szczęście nie piję:))

Gość gość
21:44 to się odp*****l od nie swojego portfela

Gość gość
no widzisz, nie pijesz ale jestes tepa jakbys rozum przechlala.

Gość gość
Picie to choroba!!!a nie kwestoa zarobiła to pije!!!

Gość gość
ale pije za swoje!!! odwal się od nie swoich pieniedzy

Gość gość
Ja też jestem teściową, ale pamiętam jak dziecko córki dostało piękną lalkę, a moja od syna nadgryzioną wańkę wstańkę. Nie wiem czy kojarzycie takie zabawki.Moja mama ma 7 wnuków 4 lubi, a 3 nie.

Gość gość
to moze sie napij cisnienie ci zejdzie:) bo za niedlugo napiszesz ze dziecku nie macie co dac jesc a tesciowa na piwo ma.

Gość gość
jestes dorosla a zachowujesz sie jak dziecko, dlaczego skazujesz siebie i dziecko na zycie w srodowisku toksycznej osoby, jaka jest twoja tesciowa. Ja ucielam kontakt z toksyczna rodzina meza 8 lat temu i odzylam, odmlodnialam. Zaden z nich nie ma prawa wejsc do mojego domu... Ty tez tak zrob, bo twoj synek bedzie tylko w d**e kopany przez swoja wlasna babcie, tylko dlatego, ze ty na to bedziesz pozwalala... a twoim obowiazekiem jest chronic swoje dziecko przed takimi osobami, ktore dzialaja na jego szkode... Co z ciebie za matka, ktora skazuje go na gorsze traktowanie i znecanie sie psychiczne...

Gość gość
czyżby kochała syna bardziej od męża i musisz teraz cierpieć?

Gość gość
"odżyłam, odmłodniałam" echhh panią z postu powyżej nieźle poniosło.