Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowali na małżeństwo lesbijskie jako sąsiadów

Polecane posty

Gość gość

np dwie żony z dzieckiem?

Gość gość
Maciek B - na kafeterii piszą ludzie z całego świata a nie tylko z Poznania, do nich kieruje raczej moje pytanie.

Mieszkały jakiś czas temu 2 takie na 3 piętrze i jakoś drzwi w czeluść piekielną się nie zamieniły .

Gość gość
szkoda mi takich dzieci bo nigdy nie będą mogły wspominać wspaniałych chwil z tatą, wspólnych zabaw i wygłup.

Maciek sa inne patologie, zdecydowanie gorsze dla dziecka, niz milosc dwoch osob tej samej plci :O ja tez jestem z polski, i w d***e mam ile i jakiej plci mialoby te dziecko roodzicow. w ogole dzieci nie libie a sasiedzi poki nie dra ryja za sciana obchodza mnie jeszcze mniej niz ich 'radosc zycia' :O

Gość gość
[ [zgłoś do usunięcia] gość szkoda mi takich dzieci bo nigdy nie będą mogły wspominać wspaniałych chwil z tatą, wspólnych zabaw i wygłup. ] ty ciemnogrodzie y****y! ja tez nie wspominam tych wspanialych chwil z tata! bo mnie k***a babcia wychowywala, moj kumpel mial jeszcze mniej szczescia bo oddany i przez cudowna matke i wspanialego pjca do bidulca nie poznal zadnego z rodzicow! za to moj maz poznal tatusiowska milosc az nadto, do tej pory ma slady papierosow gaszonych na jego brzuchu :O wiec w**********laj z takimi tekstami bo gowno o zyciu wiesz :O

Gość gość
Na związek partnerski lesbijek bym w zaden sposób nie zareagował bo nic mi do tego kto z kim się wiąże i z kim idzie do łóżka, a Maciek B, jest ostatnim, który się powinien w tym temacie wypowiadać, skoro wielki moralista i wierny wyznawca nie widzi nic złego w seksie przed slubem :D

Gość gość
maciek, ty tez gowno o zyciu wiesz :O dlaczego zawsze w takich tematach wypowiada sie przecieko rodzinie gejowskiej jakis ograniczony umyslowo ci/ul, ktory o prawdziwym zycou nic nie wie? wychowywany jako ye ba na / ci o ta przez chuchajaca i dmuchajaca na bladziutki kwiatuszek synusia matke i ojca, ktory sie nie wtracal w ogole w zycie rodzinne, ma prawo mowic jak ma wygladac wychowanie w milosci???

Gość gość
G***o wiem o życiu - o takim jak ty miałaś na pewno bo ja mam normalną rodzinę a nie patologię jak ty. Twoim zdaniem jestem ciemnogrodem bo miałem normalne dzieciństwo? widzę jesteś taką samą patologią jak twoi rodzice

Gość gość
dzieci wychowywane w rodzinie oj iec-matka, gdzie oboje pija, ojciec leje matke i dziecko tez nie ma wyboru! czy ty w ogole maciek MYSLISZ???? to naprawde nie boli idioto : O

Gość gość
maciek, fanatyzm kiedyś Cię zgubi heh

Gość gość
tak, gowno wiesz, jezeli uwazasz, tylko dlatewgo ze mialas normalna rodzine, ze model ojciec-matka jest jedyny i wlasciwy do wychowania :O bo nie kazdy ma taka normalna rodzine! tak, sa rodziny PATOLOGICZNE! i jest ich tu wiele!!!! mozesz sobie przymykac oczy, i udawac, ze to jakis nic nie znaczacy margines, ale naprawde takich patologicznych rodzi jest masa!! i niech nikt mi nie mowi, ze tylko ojciec-matka tworzy cudwony model rodziny, ktory wplywa zbawiennie i dobroczynnie na umysl dziecka :O nie przeyzliscie piekla od strony pjca to gowno wiecie i NIE MACIE ZADNEGO prawa wypowiadac sie w taki temacie!!!

Gość gość
Maciejek zatruł się chyba swoim obiadkiem i znów bredzi :D + zrozumcie chorych jak on, ma aspargera, trzeba psychicznym pomagac w spoleczenstwie :)

Gość gość
maciek, ty zamilcz opozniony umyslowo debilu :O co ci nie w smak, ze rodziny, ktore nie spelniajaja twoich wymyslow sie wypowiadaja?? absurdem jest, ze patologia istnieje? ze ojcec leje swoje dziecko, ze przypala papierosy na jego ciele? ze matka potrafi strzelic w pysk tylko dlatego, ze dziecko zaplakalo kiedy ojcuec wrzasnal? ze matka woli dac dziecko do bicia bo sama dostala juz tyle razy w skore, ze ma zwyczajnie dosc??? TAKIE JEST zycie!!! i to nie margines! to, ze malo kto o tym mowi nie znaczy ze to nie istnieje! otworz oczy! czy twoj ojczulek taki byl wspanialy? czy tylko sie zwyczajnie w twarda reke twojej matulki nie wp*******lal??? cichy, ukrywajacy sie za ksiazka lub gazeta facet, ktory stlamszony toskyczna zona woilal usunac sie w cien, ma byc teraz modelem dla kazdego faceta???

Gość gość
zgadzam sie z Maciejem, a co do tematu ja bym taką pseudo rodzine najlepiej powiesiła!!!!!!!! albo rozsztrzelała!!!!!!! w*********ć homusy na zachód europy jak wam sie chce pedałowac!!

Gość gość
maciek jestes za glupi by cokowliek zrozumiec :O jestes sam, nie? to nie masz zadnej rodziny i zadnej nie stworzysz ani z pedalem ani z kobieta, jestes jeszcze mniej niz k***a komorka by sie rozmnozyc :O

Gość gość
nie dosc ze uposledzony to jeszcze w mity wierzy :D pan bog da dzieci a mikolajj przyniesie w wigilie prezenty :P

Gość gość
każdy grzech sprowadza cierpienia na was i społeczeństwo a nawet jedno przykazanie nawet az do 4 pokolenia bo dekalog to jak znaki drogowe za 5 razem się uda ale za 6 umrzesz

Gość gość
dla mnie małżeństwo lesbijek czy gejów to taki sam zwiazek jak kobieta i mezczyzna wiec zareagowałabym normalnie

Gość gość
Maciek B jakie to szkody dla dziecka? Orientacja seksualna jest niezależna od wychowania.

Gość gość
nic bym nie zrobiła, ale bym się brzydziła, natomiast ani bym nie dokuczała ani sie nie zachwycała

"Maciek B jakie to szkody dla dziecka? Orientacja seksualna jest niezależna od wychowania." Nie ma czegoś takiego, jak orientacja. Homoseksualizm jest zawsze nabyty, poprzez wzajemną masturbację...

Gość gość
zachowanie tez ksztaltuje psychikę, a nie tylko wrodzone predyspozycje... jakieś dziwne homofilne teorie głosicie

Gość gość
Tak jak na każdą inną parę. Jedyna ważna zasada w życiu: nie krzywdzić innych. Para homo nikogo nie krzywdzi. Pomyślcie jak wyglądałby świat, gdyby tylko ta reguła była przestrzegana chętnie, przez wszystkich i bez wyjątku. Byłby rajem.

Homoseksualistów powinno się przede wszystkim izolować od normalnych ludzi. Albo powinni być zamknięci w gettach, jeśli byliby mniejszością. Jeśli byliby większością, to normalni ludzie powinni odsuwać się w cień tworząc enklawy (oazy spokoju)...

Gość gość
mam w doopie to co robia inni ludzie, wiec nawet by mi powieka nie drgnela na widok lesbijskiego malzenstwa :O

Gość gość
Æðelgast prawda!!! albo na kamczatke ich wywieźć niech gniją tam! walone homusy!!

Sam Jahwe powiedział Mojżeszowi, że homoseksualiśc***owinni być wytraceni spośród ludu. Jak to dzisiaj zinterpretować? Zabijać ich nie wolno, więc trzeba odsuwać najdalej, jak się da...