Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35lat

jestem samotna

Polecane posty

Gość gość
Ja wyjeżdżam do Egiptu :D HEHE

Gość gość
Poznacie osoby przez internet jest najgłupszą rzeczą. hej trochę wiary w siebie, na świecie jest ponad 7 miliardów ludzi, w tym twój wybranek :) on jest bliżej niż Ci się wydaje :)

Gość gość
jak ma poznac swojego wybranka z posrod 7 miloiardow ludzi jak nie przez internet? znam pary ktore sie poznaly w ten sposob i tworza swietny zwiazek

Gość 35lat
Hej dzięki za dobre słowo. Nie spodziewalam się ze bedzie tyle zyczliwych odpowiedzi bo tu zazwyczaj jakies chamstwo jest . A tu taka niespodzianka :)

Gość gość od związków
Tak, o ja na przykład kocham Cię. Nie wierzysz w to, ale tak jest. Love is in the air. Thomas Merton, chrześcijański mistyk, powiedział kiedyś, że gdybyśmy widzieli prawdziwie, to wszyscy ludzie klękaliby przed wszystkimi innymi ludźmi z zachwytu, gdyż w każdym jest niewiarygodne piękno. Nie on jeden zresztą to mówił. Raz miałem niesamowite doświadczenie. Trwało to bardzo krótko, ale było wyraźne. Stałem sobie na ulicy i nagle rysy zbliżającej się osoba, brzydkiej w naszym świecie, zmieniły się. Była piękna. I wiedziałem, że to jest prawda o tej osobie i o każdym.

Gość gość
a potem sie obudziles i zobaczyles ze jednak nadal jest brzydka

Gość gość
nie ma nic gorszego niż samotne święta :(

Gość gość od związków
Nie, wiedziałem, że postrzegam to co wybieram :) Dlatego dzisiaj uczę się widzieć piękno wszędzie. I ono jest. Tylko czasami jestem ślepy. Ale wiem, że to nie brak piękna, tylko moja ślepota powodują widzenie brzydoty.

Gość 35lat
Moze gościu od związkow to jest prawda, ale kazdy chce mieć milosc i związek z kims jednym, ukochanym, wybranym. Moge ogolnie lubic ludzi ale ja potrzebuje milosci "indywidualnej" a nie tylko ogolnej. Jesli chodzi o moj wyglad to jest przeciętny ale nie strasze ludzi.

Gość gość od związków
Więc wyluzuj. I już. Nie szukaj gorączkowo. Myśl pozytywnie i To przyjdzie. Uwierz w końcu, blaa

Gość 35lat
:) Ciężko uwierzyć w to mając 35 lat:) Ja nie szukam desperacko.

Gość styl dżucze
już za kilka dni samo życie zweryfikuje , kto jest samotny i zaproszony na kolację wigilijną albo do siebie na kolację zaprosi , dla mnie zostaw talerz wolny , obstawiam że 00,1 procent talerzy to będą goście tacy jaj ja

Gość gość
Z drugiej strony to wszystko jest zabawne. Tyle ludzi spędzi samotne Święta ale nie przyjdzie im do głowy żeby się spotkać i spędzić je razem.

Gość gość
Nie macie żadnej rodziny z którą moglibyście spędzić święta ani przyjaciół ?

Gość 35lat
Ja mam rodziców, więc całkiem sama nie jestem , ale ja piszę o samotności związanej z byciem samej , nie w związku, o ktorym marzę. A święta tylko potegują uczucie bycia samotnej. Jesli chodzi o spędzanie samemu świat to ludzie pomyślcie czasem ze nie dla każdego dane jest byc wsród rodziny czy znajomych w te swięta. Nie dla kazdego świeta to cos fajengo. I niektórzy marzą o tym by szybko przeszly. A ludzie samotnie spędzajacy świeta niekoniecznie o tym mowią, nie chwala się .Trzeba rozejrzeć się wokół.

Gość Myzawsze
Ciężko uwierzyć, tiaaa. Gdy rozmawiam z ludźmi i pokazuję im jak są piękni i jak piękny jest świat wokół nich, to: gdy są młodzi, mówią mi, żebym dał sobie spokój, bo są młodzi i mają inne sprawy i są młodzi, gdy są w średnim wieku, mówią, żebym dał sobie spokój, bo są już dorośli i wiedzą swoje, gdy są starzy, mówią, by dać im spokój , bo są zmęczeni i starzy i sam zobaczę.. Tiaaa

Gość 35lat
:) Owszem ciężko uwierzyć , gdy inni dookola maja kogos, dzieci itd. Czuję jak mnie omija to o czym marzę. Ja generalnie widzę w ludziach piękno, jak kogos lubie to w ogole od razu jest ladniejszy dla mnie. Ja jednak upieram sie ze nie chodzi mi o piekno ludzi ogolnie ale brak mi związku, bycia chciana , kochana, adarowana i wzajemnie. Ile mam jescze czekać cierpliwie? Czekalabym bez narzekania gdybym wiedziala ze sie zdarzy. Ale przeciez pewności nie ma.

Gość 35lat
No i dzieci. Nie bede za chwile mogła ich w ogole mieć... To takie moje moje bolączki, z ktorymi sobie nie radzę. Z resztą sobie dam radę tak czy siak, lepiej czy gorzej. Idę spac. Dobrej nocy. Dzieki za dyskusję.

Gość 35lat
No i dziś kolejny dzień weekendu. Szału nie będzie. Jeśli jet tu ktos kto potrafil odmienić swój los to niech cos napisze dla podniesienia na duchu :)

Gość gość
cześć, ja Tobie się dziwię, że jeszcze nie zaczęłaś szukać w internecie. Dzięki temu możesz zwiększyć swoje szanse wielokrotnie. A to ważne. Zarejestruj się na sympatii i jazda. :D To nic, ze nie masz doświadczenia w poznawaniu przez internet, ważne żeby próbować.

Gość 35lat
O dzięki za poradę życzliwą. Szok że zyczliwi ludzie tutaj :)

Gość Gogo siedlce
HEJ.

Gość gość
No hej.

Gość 35lat
No hej. Za chwilę wychodzę z domu. Bede popołudniu. gdyby chciał ktoś podyskutować. Podzielić się myślami. :) To chętnie.

Gość gość
a gdzie tak uciekasz ? :)

Gość facet 30 plus
Małopolska, a dokładniej?

Gość 35lat
No idę autko umyć i moze do galerii.

Gość 35lat
ja jestem z tarnowa. Bede później.

Gość gość
Ja jestem co prawda ciut młodsza (29 lat), ale też w podobnej sytuacji... Chciałabym być w związku, normalnym, mieć kogoś kogo ja bym kochała i kto by kochał mnie, założyć normalną rodzinę, żeby w końcu w święta nie jeździć tylko między domami rodziców, ale spędzić "u siebie". Żeby we Wszystkich Świętych iść na groby bliskich nie sama, a z kimś... Niby w Krakowie tylu facetów, a nie można poznać tego jedynego :(

Gość gość
Widzę że jest trochę osób w podobnej sytuacji. Mam nadzieję ze nam się poszczęści.