Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałem dziewczynę która skreśliła mnie bo zarabiam tylko 2500 zł

Polecane posty

Gość gość

a to za mało na spełnianie jej zachcianek i fanaberii

Gość gość
a nie mogles szukac wsrod normalnych tylko startowac od razu do ku re w?

Gość gość
a co ty sobie myślałeś śmieciu?! Że z kimś takim się zwiążemy? Jesteś niezaradny i nic nie warty. Prawdziwy mężczyzna powinien utrzymywać kobietę! Z taką pensją to nawet nie powiedziałabym ci, że cie kocham!

Gość gość
weź ty z 12:54 nie wypowiadaj sie za wszystkie kobiety... sama zarabiasz wiecej- w Polsce? to dobre pieniadze, dobrze, ze wogle autor zarabia w tym kraju

Gość gość
a to na pierwszej rande zapytala ile zarabiasz?

Gość gość
dopiero na trzeciej. Miał być seks na koniec ale z wiadomych wzgledów do niego nie doszło.

Gość gość
Też bym takiego nie chciała, bo po co mi facet do którego muszę dokładać, ile masz lat?

Gość gornik
a ja zarabiam 160 tyś brutto rocznie i nie mam nikogo

Gość gość
ojejku, ale masz problem poszukaj sobie bezrobotnej, ta Cię będzie na rękach nosiła ale zabezpieczajcie się, bo z taką pensją dziecka nie wykarmisz, rachunków nie opłacisz chyba, że MOPS pomoże ps. A mieszkanie swoje masz? to byłby dodatkowy plus

Gość gość
mam 25 lat. Mieszkanie odziedziczę po rodzicach (duże), ale trzeba cierpliwie poczekać.

Gość gość
takie czasy ciężkie panny szukają zaradnych, dobrzez zarabiających facetów, którzy będą dbali o swoją rodzinę, dzieci

Gość gość
skoro mieszkanie jest, zarabiasz na siebie to chyba wszystko ok. jesli ta dziewczyna zarobilaby 2500 to juz 5000 wiec raczej spokojnie mozna przezyc. a ona pracuje?

Gość gość
ło matko! to ja się tej pannie wcale nie dziwię! nie dość , że mało zarabiasz, to jeszcze mieszkanie z teściami jej proponowałbyś?! trzebabyłoby być desperatką, by na to polecieć

Gość gość
niepracująca studentka pedagogiki :)

Gość gość
na 3 randce pyta ile zarabiasz to prawie jak rozmowa kwalifikacyjna

Gość gość
a wam się tak dobrze powodzi, ze piszecie, ze pensja 2500 na rękę to mało? sami bogacze tu siedzą?

Gość gość
to ile czakać na to mieszkanie? ze 20 lat?

Gość gość
ja bym chciala dostac 2500 na reke :-(

rozumiem pytania w sprawie pracy ale prosto z mostu pytanie ile zarabiasz... haah ja bym odpowiedział to za ile moge cie kupic bo to ze masz cene na czole to juz ustalone :D

Gość gość
a na jakież to jej fanaberie miałeś tak ciężko zarabiać? biedaczysko, szkoda mi Ciebie

Gość gość
skad wiesz, ze odziedziczysz? i to jesli juz to za 50 lat

Gość gość
aż starzy nie umrą, nie wiem ile im to zajmie, do tego czasu mozna by coś wynająć tylko nie wiem czy by mi pieniedzy wystarczyło

Gość gość
facet, ja Ci nie wierzę;) zbytnio się nad sobą użalasz Twoje oburzenie trąci zadufaniem

Gość gość
jestem jedynym dziedzicem rodzicielskich włości

Gość gość
no ale wcale nie musza CI nic zostawiac, czlowiek zacznij sie usamodzielniac, a nie do 60-tki mieszkanie z rodzicami:/

Gość gość
ja dostaję 2000 stypendium doktoranckiego i zarabiam 500 zł dodatkowo w zawodzie :) i utrzymują mnie rodzice, mieszkanie mam własne, pieniądze ze stypendium i te zarobione grosze oszczędzam na lokacie, nie chciałabym być oceniana przez pryzmat tego co mam, a czego nie mam, pytacie za ile lat mieszkanie autora będzie wolne... hmmm... a same własnego nie macie? straszne to trochę... ja jestem sama, w dzisiejszych czasach jest cieżko, nie wiem, za co miałabym dzieci utrzymać i jeszcze partnera, którego by interesowało, czy mam mieszkanie na własność, eh, te zycie jakies dziwne

ciesz się, że prawda wyszła od razu i bab nie będzie Ci całe życie truła że za mało zarabiasz ;) dziewczyna niewarta uwagi, jeszcze znajdziesz taką, która będzie po prostu cie kochać.

Gość gość
autorowi to może pasuje szczyt marzeń: pensja 2500 i mieszkanie z rodzicami dziwi się tylko, że dziewczyny nie są zachwycone taką perspektywą życia...

Gość gość
jak dla mnie zarobki w sam raz na normalne luźne życie, no chyba że dziewczyna żonka planuję być wieczną bezrobotną to nie

Gość gość
A mi się ten chłopak podoba (autor)! Z chęcią bym z taki była i razem z mim czekała na opróżnienie mieszkania:) Wyczuwam w nim bratnią duszę i chłopaka z klasą!