Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavel92

Polki vs dziewczyny z zagranicy

Polecane posty

Musisz być bardzo zakompleksiony, że cierpisz z tego powodu, że laski Cie nei zagadują i nei mówią że im sie podobasz :D:D

Gość zimna dziewczyna z Polski
mam zazdrościć Murzynce? :D nie, dziękuję, ja uwielbiam to, że mam jasną skórę i jestem zimnym człowiekiem północy :classic_cool: a Ty chyba szukasz wrażeń co? ja mam faceta i skupiam się na nim, mam w tym momencie totalnie gdzieś czy jakiś obcy chłopak na ulicy się do mnie uśmiechnie czy nie, wręcz mi dobrze gdy nikt mnie nie podrywa bo nie muszę się trudzić spławianiem delikwenta. i mi się nikt inny nie podoba jak mam swojego faceta :D a moje uśmiechy i miłe słowa są zarezerwowane DLA NIEGO.

Gość pavel92
w Uk nie mogę spokojnie przejść na ulicy

Gość gość
musisz sie dowartosciowac zeby obca dziewczyna c***owiedziala ze jej sie podobasz? heheh, szkoda mi twojej czarnoskorej dzieczyny, powinna zlaezc sobie kogos roztropniejszego a nie pawelka z kompleksami i szukaniem nowych wrazen u innych dzieczywn

Gość gość
polki tak samo jak polacy są po prostu niemiłe i agresywne. powszechne na ulicy chamstwo i nie bierze się znikąd. w polsce na ulicy prędzej dostaniesz po mordzie niż usłyszysz dobre słowo. są dokładnie takie jak ta "zimna dziewczyna z polski". morda jakby ją na tortury brali i opryskliwe obycie, a najlepsza rozrywka dla takiej to wyżyć się na sprzedawcy w sklepie. oczywiście nie mówię o wszystkich ale takich po prostu jest bardzo duzo.

Gość pavel92
oj Polaczki Polaczki macie się od kogo uczyć :)

Gość gość
super, ale co to ma do rzeczy? bawisz sie w zbawiciela swiata? chcesz zeby wszystkie dziewczyny ktore napotykasz mialy sie do ciebie usmiechac? a twoja dzieczyna tez to robi, tez usmiecha sie do obchych facetow, zabiega o to by ja adorowali i mowili ze im sie podoba?

Gość gość
"a moje uśmiechy i miłe słowa są zarezerwowane DLA NIEGO." x dokładnie tak. życzliwe słowo w stosunku do obcego człowieka to dla takiej jakiś wyczyn ponad siły. nie wiem skąd to się bierze ale pełno czegoś takiego.

Gość gość
napewno nie od ciebie Pawełku z kompleksami, ktory potrzebuje byc adorowany przez grono kobiet bo inaczej zle sie czuje

Gość pavel92
więc chłopaki zapraszam do uk tutaj mamy prawdziwe kobiety z temperamentem :)

za to stwierdzenie "Polaczki Polaczki" jest wprost przemiłe. "są dokładnie takie jak ta "zimna dziewczyna z polski". morda jakby ją na tortury brali i opryskliwe obycie, a najlepsza rozrywka dla takiej to wyżyć się na sprzedawcy w sklepie." bardzo ciekawe wnioski na temat osoby, której się na oczy nie widziało. ja piszę prawdę - nie szczerzę się do obcych, bo nie mam takiej potrzeby i tyle. i strasznie mnie wkurza psioczenie na nasz naród i wychwalanie innych nacji.

Gość arturo7368
pavel92 ale mi smaku narobiłeś :) chyba się skuszę :)

Gość gość
"oj Polaczki Polaczki macie się od kogo uczyć" x ty tez jak widać jesteś przykładem prymitywa i matoła któremu największą satysfakcję sprawia "dosranie" komuś. i jeszcze hipokryty który widzi problem w tym że ludzie są dla siebie niemili ale w tym że on sam jest dla innym niemiły to nie widzi problemu. śmieszne :D

Gość gość
napisales ten tekst tylko po to by zaprosic polkow do uk? jezusienkuuu...trzbe a bylo oszczedzic sobie tych wywodow. pewnie cie bardzo boli ze zadna w sowim poscie nie byla zazdrosna ani nie obrazala dziewczyn z zagranicy, ale ty oczywiscie o tak sobie dosotsujesz pod swoje poglady, bo opierasz je na swoich przekonaniach a nie na faktach

Gość gość
pawełek to jeszzcz dzieciak, co on moze wieddziec o zyciu skoro jego probleme jest to ze polki sie do niego nie usmiechaja?

"dokładnie tak. życzliwe słowo w stosunku do obcego człowieka to dla takiej jakiś wyczyn ponad siły. nie wiem skąd to się bierze ale pełno czegoś takiego." nie dla obcego człowieka, tylko dla obcego faceta który chciałby mnie podrywać. dla sprzedawców itp, ludzi, z którymi ma się gdzieś tam po drodze kontakt jestem miła, nie wylewna ale zwyczajnie miła. jak spotkam kogoś, komu mogę pomóc, jak ustępuję miejsca w tramwaju starszej osobie to też się uśmiechnę i jak zagada to odpowiem. zresztą w pracy mam kontakt z wieloma ludźmi i jestem dla nich miła bo nie widzę powodu, żeby nie być. po prostu się nie szczerzę do obcych fagasów na ulicy, ludzie no :D

Gość arturo7368
ale spokojnie nie spinajcie się tak,to jest tylko moje skromne zdanie :)

Gość gość
Maz racje,ale w Polsce nie tylko kobiety sie nie uśmiechają ,faceci też.

Gość gość
arturo7368 o jakie twoje zdanie chodzi, bo nie wiem kto sie o nie spina?

http :// gorzka irenka.files.wordpress.com/2012/11/irenka49.jpg macie na rozluźnienie pośladów :p

Gość arturo7368
no że bym się skusił na te murzynki jak wcześniej pisałem

Gość gość
"musisz sie dowartosciowac zeby obca dziewczyna c***owiedziala ze jej sie podobasz?" x to dowód na to że koleś niczego nie kuma. normalna życzliwość, uprzejmość w życiu codziennym, uśmiech to dla niego potrzeba "dowartościowania". może dla ciebie to jest dziwne ale jakoś tak jest sympatyczniej gdy ludzie się do siebie uśmiechają niż jak patrzą spode łba jakby ci chcieli zaraz w mordę dać.

Gość polka gery43
Pawełku uroda urodą i zazdrościć jej może też jedna polka drugiej polce, tu nie ma reguły, ale zazdrościć tego, że ktoś jest otwarty?? gdyby mi taki sposób bycia odpowiadał, to bym taka była - jaki problem? W mojej pracy spotykam się z masą ludzi i jeszcze nikt nie powiedział mi, że jestem nadąsana, zamknięta w sobie czy ponura, wręcz przeciwnie. Obcy ludzie mówią mi często, że jestem bardzo miła i sympatyczna. I OK. Nie mam potrzeby eksponować mojego charakteru poprzez zaczepianie obcych facetów na ulicy i czuje się z tym dobrze, nie mów mi więc czego od kogo mam sie uczyć, bo ja mogę odwrócić sytuację i powiedzieć, aby to te wspomniane panie uczył się ode mnie.

Gość gość
arturo7368 ale nikt sie nie spina o to

Gość gość
on chce zeby dzieczyny mu mowily ze sie im podoba mimo ze juz jest z kims? to jest zwykle dowartosciowanie sie, ja nie pisze o tym, zeby sie usmiechaly, on napisala ze lubi jak mu mowia ze sie im podoba

Gość pavel92
gość ma racje,właśnie o to mi chodziło,przyjemnie jest jak ktoś się uśmiechnie ,a nie jak ma wyraz twarzy jak chciał Cię zjeść :)

Gość gość
jeszcze raz, odnosze sie do komentarza o tym by mowily mu jak im sie podoba a nie ze sie nie usmiechaja

Gość polka gery43
I dodam, że mi akurat odpowiada to, że to faceci zagadują mnie, a nie odwrotnie wiec pozwól, że nie będę tego zmieniać :-P nie wiem, może Ty zazdrościsz innym Polakom śmiałości, że tak naciskasz na większą otwartość kobiet???

Gość pavel92
tak samo jak w Polsce patrzysz się na kogoś dłuższy czas to od razu pada pytanie czy masz jakiś problem itp,

Gość gość
Fakt,w tym kraju nikt się nie uśmiecha.Na ulicach taka grobowa atmosfera.