Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam kozaków za kolano kto jeszcze pytajnik

Polecane posty

Gość gość

jakoś mi sie nie podobają a lalunie które je noszą chyba patrzą z pogardą na te w krótszych a panowie co sądzicie o laskach w długich kozaczkach ? takie wam sie bardziej podobają ?

Gość gość
Też nie mam, bo to nie mój styl. Ale jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś na mnie patrzył z pogardą, bo noszę tylko botki. Schizy jakieś masz.

to musi być niewygodne:O poza tym po co to, czy kiedykolwiek napadało u nas tyle śniegu? a żeby zimno w nogi nie był wystarczy zainwestować w rajstopy i grzeją rajsko;)

Gość gość
wlasnie widze wysyp krotkich butow teraz, kazdy nosi co lubi, ja jestem slabego zdrowia,wiec cieplo sie ubieram i nosze dlugie buty, jestem lalunia?

Gość Tez zawiedziona
Ale po co za kolano? Ja mam kozaki przed kolano, to musi być w hooj niewygodne chodzić w takich :-p

Gość gość
bo widziałam ostatnio laske - kozaki za kolano obcisłe spodnie i ..... żakiecik w panterke :) chyba nie dlatego miała te kozaczki - bo jej zimno skoro bez kurtki i nie było to w jakiejś galeri ....

a przy okazji, bo może Wy jesteście jednymi z tych osób:) na jaką cholerę nosiłyście kozaki w sierpniu?:D chciałam kiedyś podejść do jednej z nich i się grzecznie spytać o co jej kaman, ale wolę to zrobić w internetach:D

Gość gość
dla stajla, a co, nie mozna? jak ktos sie dobrze czuje noszac kozaki do np. krotkich szortow, to co ci to przeszkadza? brzmisz jak zazdrosna osoba, ktora ma niezbyt ksztaltne nogi i sama by sie nie odwazyla. troche tolerancji

Gość gość
Długie kozaki tylko na długich nogach.

Gość pięna ta dzisiejsza niedziela
takkozaczki jak miała filmowa Prity Women?:D Mnie się kojarzy jednoznacznie:P

Gość gość
no kiedys to byl atrybut pan lekkich obyczajow ale teraz juz nie. jak ktos ma ladne, szczuple nogi to czemu ma nie nosic. swietnie to wyglada. tylko na tych grubszych nie za bardzo..

Gość gość
Mama takie, są bardzo seksowne :)

Gość gość
ja mam do kolan, cieplutkie

Gość gość
Co za nieudana prowokacja :D tylko się skompromitowałaś, kompleksy czuć na kilometr.