nala_ 0 Napisano Grudzień 8, 2013 Kochane odchudzające się :) Od jutro zrobie wszystko co w mojej mocy aby wreszcie pozbyć się tych 10 kg. Waże 70 kg mam 165cm wzrostu. Lat 30. 1 dziecko 3 latek :) W ciąży ważyłam 95 kg :/ w ciągu roku po porodzie schudłam do 59 kg. Przyznam że na diecie Dukana. Od tamtej pory przytyło mi sie 10 :/, ubrania niektóre już odłożone na bok... za ciasne, źle się w nich czuję. Ciągle zaczynam diete od poniedziałku, potem od następnego itd. Może okres przed świąteczny to nie najlepszy pomysł, ale już nie daje rady, wciąż jestem poddenerwowana, nie lubie na siebie patrzeć. Przez 3 dni zamierzam sie oczyscic nigdy tego nie robiłam, wybrałam metode jabłkową + woda + herbatki ziołowe: mięta, zielona, czerwona. A co dalej.... nie nie dukan odpada chociaż mam na niego ochote ;) tak w przenośni ale nie dam rady się już tak męczyć na tym białku. Coś proponujecie? AAAA dodatkowo fitness 3 razy w tygodniu i spróbuje poćwiczyć 2 razy w tyg z Ewką Ch. Chyba że mi się spodoba to zostane tylko przy cwiczeniach z nią. Któraś ma ochotę dołączyć do tematu? Nigdy nie wspierałam się na forach ale może z Wami bądź z którąś z Was bedzie łatwiej :) Nie mam zamiaru sie tym razem poddać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudiia87 Napisano Grudzień 18, 2013 Ja też zamierzam schudnąć jakieś 12 kilo. Też ćwiczę w klubie fitness ale dwa razy w tygodniu. w pozostałe dni ćwiczę w domu na stepperze. Do tego mam dietę, którą sobie sama utworzyłam. Na razie nie idzie mi zbyt dobrze, dlatego sięgnę po kapsułki na odchudzanie. Jeszcze się nie zdecydowałam na konkretne, ale dokładnie te - www.skracaj.com/4892.html mają dobre opinie i chyba je w końcu kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do zrzucenia 10 kg Napisano Grudzień 18, 2013 witam:) mogę i ja tez się przyłączyć? Mam 160 wzrostu i obecnie 65,2kg. Musze schudnąć 10kg:) do osiemnastki kuzyna w kwietniu 2014. Największy problem mój to: duży biust, odstający brzuch a raczej jego oponka, duże uda, i fałdkę pod pępkiem. I bardzo zastanawiam się co ćwiczyć zeby moje odchudzanie było efektywne, i spadały moje zbędne centymetry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Grudzień 19, 2013 Nastawienia masz dobre, teraz jeszcze dobry plan działania i będzie dobrze :) Mnie pani u której opiekuję się dziećmi zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach