Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka po prawie i slabo wyksztalcony chłopak

Polecane posty

Gość gość

Moja corka skonczyla prawo, we wrzesniu zdala egzaminy i juz w styczniu rozpoczyna aplikacje. A jej chłopak skonczyl tylko inzynierskie studia budowlane, a teraz robi już 2 rok magisterke zaocznie. Nivy pracuje, ale co to za praca za 1800 zł na reke. Wiadomo, nie tylko kasa sie liczy, ale obawiam sie, ze z tym chłopakiem nie bedzie miala dobrej przyszlosci. Namawiam ja na wyjscia, wyjazdy z innymi aplikantami, ale podchodzi do tego jakos niechetnie.

Daj jej żyć! Kiedyś ( ok. 10 lat temu ) moja mama uważała tak samo, bardzo się pomyliła. Również chciała dla mnie ( córki studiującej prawo, z prawniczej rodziny ) męża prawnika. Jej życie, jej wybór.

Gość gość
dzisiaj studia prawnicze nic dzisiaj nie znaczą, fabryki bezrobotnych. Ps. słabe prowokacje, lepsze było by kiedy to była by lekarka po medycynie albo inżynier.

Gość gość
ale facet ma przynajmniej prace zobacz ile studentow jest na utrzymaniu rodzinki ja tez jeste po studiach i zaluje tylko sie kasy pozbylam a tak to bym miala juz dawno wyuczony zawod.2 lata szukalam pracy a teraz stoje za barem :/

Gość gość
Niech z nim będzie jak go chce. Ja miałam bogatego męża i nie byłam szczęśliwa. Teraz właściwie utrzymuję faceta, który pracuje na budowie i jestem szczęśliwa. Zarabiam dużo więcej niż on. Ale on nie z robotników pijaczków i brzuchaczy. Bardzo dba o swoje ciało. Takiego prymitywnego, który ciągle się upija bym nie chciała.

Gość gość
wybij córce z głowy tę znajomość. sama jestem po prawie i kiedys miewałam takie głupawe pomyłsły. Dzięki bogu mi przeszło.

Gość gość
w trakcie aplikacji sama go pogoni :)

Gość gość
corka okrakiem do domu wraca z randek. sama bym chciala by mnie tak zerznąl

Gość gość
śmierdzi potem i nie bardzo ma o czym rozmawiać w towarzystwie prawników na imprezach

Gość gość
córka często się opędza od niego . nie chce go zabierać na te imprezy. ale on się aż pali by pójść bo okazję ma popić

Gość ktoś z forum
Sz Pani, To nie jest wina chłopaka Pani córki że zarabia 1800 zł mając studia inżynierskie. Odpowiedzialny jest za to system Do jakiej klasy zaliczyć osobe pracującą za 1800zł jesli nie do niewolników ? Czy godziła się Pani na Kapitalizm czy nie zgadzała się Pani na niego ?

Gość gość
Mój kolega skończył informatykę na Politechnice a matka mu musiała załatwiać robotę w PKP :o