Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydaje za duzo pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi, ile wydajecie miesięcznie na zbędne rzeczy? Mnie powoli zaczynają dopadać wyrzuty sumienia :( Potrafię wydać 3 tysiaki na ciuchy, kupuje mnostwo kosmetykow, gdy robię zakupy żywieniowe nie patrzę na ceny i nie wiem nawet ile codziennie zostawiam w spożywczakach :( mieszkam tylko z mężęm on nie widzi problemu, oboj***ardzo dobrze zarabiamy. to chyba przez moje wczsniejsze zycie, jako nastolatka marzylam o glupich rajstopach ale rodzicow nie bylo na nic stac :( to trwa odkad zaczelam zarabiac, juz jakies 4 lata... powoli konczy mi sie miejsce na nowe ubrania i kosmetyki, chyba powinnam sie leczyc

Gość koallamm
wystaw na allegro. Pewnie tego i tak nie zuzywasz ;)

Gość gość
głupia jesteś i stąd te problemy, gdybyś nie była głupia wydawałabyś tyle samo zarabiając o połowę więcej

Gość gość
tak leczysz swoje kompleksy, a leczenie kompleksów zaowocowało nową chorobą - zakupoholizmem

Gość gość
ehh, ja chcialabym chociaz najnizsza krajowa zarabiac

Gość gość
mam to samo :( w tym miesiacu wydalam okolo 4 tys na zakupy ciuchy wysyuja mi sie z szafy, butow mam caly skladzik wydaje straszne pieniadze na jedzenie, kupuje egzotyczne przyprawy i skladniki i w ogole nie mysle o tym co wkladam do koszyka ale generalnie wciaz uwazam, ze jestem biedna i inni maja wiecej i nie wazne ile nakupuje jak sie ubiore i umaluje to wydaje mi sie, ze inne dziewczyny wygladaja bardziej elegancko, drogo, z klasa itp mam postanowienie ograniczenia zakupow od stycznie, w przerwie swiatecznej chce wyczyscic szafy i komody oddac na PCK buty i ubrania i nie kupowac niczego az do polowy roku ewentualne jakies skarpetki, rajstopy, baletki do pracy i to wszystko

Gość gość
Mam 270zl z MOPS-u 150zl place gaz i swiatlo , za reszte zyje + zlom ktory w smietasie znajde. Z tego zyje:-)

Gość gość
Do tej przedostatniej. Tacy jak Ty to ponoć krótko żyją. Ci co się porównują i stres ich zjada z tego powodu. Jesteś w c******j sytuacji. Co Ci twoja psychika zrobiła, że tak ją maltretujesz ?

Gość gość
mi zawsze bylo brak ciuchow :( jak macie jakies ciuchy ktore nie nosicie wystawcie na allegro to moze kupie