Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Saa :-) ,kolezanko ,jak sie miewasz ? Cos zajeta jestes bardzo ,skoro tu nie zagladasz :-) Ciekawe gdzie bladzisz :-)

Cześć !!! jestem, jestem....ale sobie dzisiaj dogodziłam :D za chyba 30 dg sera koziego z kozieradką zapłaciłam 21 zł ;) w sklepie ,,Bacówka,,

Zrobilam mala przerwe na zlapanie oddechu i zaraz ide dalej do mycia okien 😭 Dobry chociaz byl ten ser ?

Gość gośćSaa
Oooooo.... tu gra ;) dzięki Daa :)

l witam l Wszystkim piszącym na tym topiku a także zaglądającym naŚwięta Bożego Narodzenia życzę radosnych i spokojnych , pelnych miłości i nadziei dni. Niech będzie to czas spędzony z bliskimi , czas bez pospiechu , trosk i zmartwień. I żeby wszystkim na te święta dopisalo zdrowie i dobry humor. Aby potrawy smakowały i niczego nie zabrakło. Życzę również wymarzonych prezentów. Wesołych Świąt ! l l l "Wiatr przystanął na chwilę wolniej toczy się dzień czas nie goni nas nigdzie nagle wszystko ma sens pokój pęka od życzeń kto dziś spełni te sny? może Ty?" l Czekam już rok l http://www.youtube.com/watch? v=EJ_PMbAvJtA l l

Hej Saa ,pewnie juz spisz :-) Spij kochana spokojnie ,ja bede czuwac :D

Hej ! Daa, wcale nie śpię, dałam szczurkom trochę karpia, może coś powiedzą ? :D

Daa, nie słyszałam szczurków za to mojemu M jadaczka się nie zamykała :-o nadrobił za wszystkie domowe zwierzaki :D

żebyś wiedziała, że chwalił sernik i nie tylko ;) ale gadatliwość wzięła się z tego, że mama synowej dała mu w prezenciku pod choinke pół litra :-o sama się rozwiodła z powodu problemu alkoholowego męża a komuś robi takie prezenty, nic wyobraźni :(

To Ci baba ,chciala sie podlizac Twojemu zonkilowi ,a Ciebie wkur... :D ,wkurzyc :D

Chyba pójdę zrobić sobie pachnącą kąpiel, balsamowanie i masaż masażerem. Bo coś mnie boli w lewym barku i ramieniu.

Cześć Daa :) tu Ci odpowiem ja spędzę Sylwestra bo nie chcę wyjść na dziwadło :-O u mnie nigdy nic się nie zmienia😭 M ani myśli się gdzieś ruszyć z domu a mnie samej nie puści nawet do siostry :-O o zaproszeniu kogoś nie ma mowy. Musiałabym postawić wszystko przed faktem dokonanym tzn. po cichaczu wykupić jakieś miejsce. Ale pewnie w rewanżu "umilił by" impreze tak, że poszło by mi w pięty :((sprawdzone) Pozostaje Sylwester we dwoje :)

Moja Ty biedna ,zal mi Ciebie ogromnie .My z M tez siedzimy w domu i przyjechal mlodszy syn ,bo jego panienka jest w Szwajcarii w pracy . Dzis mialam taki zapracowany dzien jak przed swietami ,a moze jeszcze bardziej .Sama jestem sobie winna ,a pytalam sie moich ,czy mam jakas kare :-) Saa ,ale to juz sa szczyty ,zebys nie mogla pojsc do siostry ,czy kogos zaprosic ,musisz cos z tym zrobic . Zycze Ci z calego serca ,aby Twoj M jakims cudem sie odmienil na lepsze . Napisze potem smsa

Gość Saa
Daa, on to wszystko z miłości(tak mówi ) :D

Saa ,przytulam Cie z calych sil mocno do serca ,mysle o Tobie jak o kims bliskim z rodziny i zycze Ci ,aby ten Twoj los sie odmienil . Moze ten Nowy Rok przyniesie Ci w darze jakies zmiany na lepsze ,nie smuc sie ,mnie tez nie jest lekko z tymi moimi wszystkimi przypadlosciami ,ale z tym musze sie pogodzic ,choc to jest bardzo trudne ,sama wiesz .Caluje Cie mocno i po stokroc 👄👄👄

Dzięki Daa za życzenia :) Kurcze nie wiedziałam, że ten mój ,,koszmarek,, z M tak strasznie wygląda z boku :D chyba nie ma idealnych związków albo nie ma ich za wiele i każdy ma swojego ,,mola,, ;) Wszystkiego dobrego, zdrowia przedewszystkim i wiele radości rodzinnych Tobie życzę 👄👄[usta acha ....i pięknych, długich snów :);)

Dzien Dobry Saa 🖐️ Widze ,ze tez dlugo 'biesiadowalas':-) Saa ,Twoj koszmarek jest bardziej nienormalny ,anizeli myslisz . Prawda jest taka ,a moze nie tu.. Pogadamy sobie kiedys ,jak bedziesz wolna. Dobrego Dnia 🌻

Cześć :) Daa, jesteś? może zarząd kafeterii myśli, ze te tasiemcowe topiki spowalniają przewijanie innym? i tak eksperymentują ?

Hej 🖐️ Akurat weszlam ,aby zobaczyc ,czy juz Nasz Gospodarz zalozyl Temat ,ale nie widze 😭 Jest wiele tematow na ktorych nikt od dawna nie pisze i tych nie likwiduja ,do kitu .

to czekamy.... umęczyłam się pójściem na zakupy bo musiałam piechotą😭

Czekamy :-) Jest slisko ,ale daleko chyba nie szlas ?