Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaobserwowałam na tym forum dwie tendencje

Polecane posty

Gość gość

samotni płaczą, że nie są w zwiazkach, sparowani narzekają jak im źle- ze uderzył, że zdradził, że ona go naciska, że on za mało zarabia, że teściowa jej nie lubi itd. - to w końcu jak jest lepiej? być samemu czy wiązać się z byle kim?

Gość gość
Tak zle a tak jeszcze gorzej

Gość gość
co gorzej? co jest gorsze, a co lepsze?

Gość ja jestem sparowana i
szczęśliwa, więc nie myśl, że wszystkim w związkach źle się dzieje a o tym, jak mi dobrze w związku nie rozpisuję się na forum, bo i po co? żeby poczytać teksty w stylu: na pewno cię zdradzi, nie ciesz się za długo itp? takie odpowiedzi często pojawiają się w tematach, w których ktoś napisze o swoim udanym związku :o

Gość gość
a długo jesteście ze sobą? to dobrze, że istnieją wyjątki

Gość gość
złe obserwacje :D

Gość ja jestem sparowana i
krótko, bo nawet nie rok ale powiem Ci, że zawsze miałam fajnych chłopaków, a związki mi się rozpadały przez niedostateczne dopasowanie charakterów, nie z powodu zdrady czy innych numerów; mam same dobre doświadczenia.

Gość gość
To pilnuj zeby w tym zwiazku Ci sie charaktery dopasowaly bo jak juz rok razem to dlugo i szkoda by bylo zeby sie rozpadlo.

Gość gość
niemal połowa Polaków uprawiała kiedykolwiek seks oralny. Najbardziej rozpowszechniona jest ta forma seksualności w województwach mazowieckim i małopolskim, zaś najrzadziej w podlaskim. Do wytrysku do ust przyznaje się 24% badanych

ja uważam namawianie do związków za współudział w przestępstwie, pisałam już gdzieś o tym, nie chce mi się o tym teraz pisać, to chyba logiczne, że lepiej być samemu, ale osoby z problemmami ze sobą wolą być z kimś, by to zagłuszyć (pomijając normalne, nienarzucające nikomu niczego osoby, które po prostu lubią związki)

Gość gość
brokeninside, ty często piszesz to, co ja myślę, jesteś bratnią duszą

pomijając związki dla zaspokajania popędu seksualnego - to szanuje i nie wypowiadam się jako as, nic do takich nie mam. wtedy związek jest logiczny. a tak? żby mnie jakaś obca osoba wykorzystywała emocjonalnie, kazała za siebie wychodzić, mieszkać z sobą? oceniała mój wygląd codziennie? zapłodniła? sorry, nie upadłam na głowę poza tym związek przeszkadza w pracy nad sobą - robisz to co ktoś Ci każe (wiadomo, niedosłownie, no ale i tak musisz robić co ktoś Ci każe jak sobie to lepiej przemyślisz) jedyne pozytywne cechy: łatwiej się odnaleźć w towarzystwie z kimś (bo towarzystwo nie lubi singli) + nie jest Ci wtedy smutno, że nie masz pary (nawet dzieci odczuwają taki rodzaj smutku;)) wspomniany przeze mnie popęd jest normalnym motywem no i miłość jest najgorszym motywem - bo miłość jest przez związek niszczona i szmacona czy te pozytywne strony postawisz na równi z tym, że partner sobie może na tyle względem Cibie pozwolić, upokorzyć, odebrać Ci czas i szantażować emocjonalnie (nie chcesz się rozebrać? nie kochasz mnie. nie chcesz się dać zapłodnić? nie kochasz mnie nie chcesz złożyć przysięgi? nie kochasz mnie. do zwykłej wolnej miłości wystarczy w 100% romans. ale jak kto woli, to było moje zdanie (nie wiem po co to pisze, na normalnym forum to logiczne, że to moja opinia, a na kafe - nie zawsze

Gość gość
lepiej byc samemu niz z durniem intelektualnym,