Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyWilk

Jak tu nie wyjsc na

Polecane posty

Gość SamotnyWilk

Witam. Sprawa wygląda tak że moja ex ma nowego od miesiąca. Spotykają się i w ogóle. Ja kilka dni temu też poznałem inną dziewczynę. Staram się jakoś ułożyć życie na nowo, ale moja była dowiedziała się o wszystkim i teraz myśli że zapomniałem o niej i tym co kiedyś nas łączyło, a ja jednak wciąż cos do niej czuję. Pytanie teraz wygląda tak: jak powinienem postąpić, żeby nie skrzywdzić którejś z nich a co gorsza obydwu z nich? Proszę o szczere porady jak bolesne by nie były.

Gość gość
Już skrzywdziłeś tą nową, wiążąc się z nią, gdy jeszcze czułeś coś do byłej... :o a ta twoja była to niezły pies ogrodnika- sama sobie znalazła chłopa, ale jak zobaczyła, że ty też kogoś masz, to już zaczęła węszyć wokół ciebie. Egoistka i tyle. :)

Gość gość
byłej powiedzieć papa definitywnie zajac się swoim życiem z nową dziewczyną

Gość gość
postaraj sie oby dwie przytrzymac w garsci. bedziesz mial urozmaicone zycie seksualne

Gość gość
"postaraj sie oby dwie przytrzymac w garsci. bedziesz mial urozmaicone zycie seksualne" ­ Jak na razie to ta jego była sobie ostrzy ząbki na urozmaicenie życia seksualnego ;] raz z obecnym, raz z byłym- żyć nie umierać :D

Gość SamotnyWilk
Też niby prawda. Zaczęła węszyć bo nie może znieść faktu że potrafię być szczęśliwy i bez niej. Rozmawiałem wczoraj potajemnie z jej przyjaciółką, która mi powiedziała że odkąd nie jesteśmy razem moja ex zamierza robić mi na złość, ponieważ jak sama twierdzi jest wredna. Wiem, jakie teraz odpowiedzi zobaczę ale na szczęście juz wiem jakie kroki podjąć choć mogę niektórych decyzji potem żałować.