Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakrecilo mi sie w glowie i upadlam na chodnik

Polecane posty

Gość gość

POszlam do sklepu po ziemniaki w pewnym momencie zrobilo mi sie slabo, ciemno przed oczami, nogi jak z waty i upadlam na siebe. Jakas kobieta pomogla mi WSTAC.. Posiedzialam chwilke na przystanku zeby dojsc do siebie i wrocilam do domu. Polozylam sie i dopiero co wstalam. Co moglo byc przyczyna omdlenia?

Gość gość
Przyczyn może być bardzo wiele dlatego zglos się do lekarza rodzinnego popros o zmierzenie cisnienia, skierowanie na morfologie plus ewentualnie na żelazo i popros o zmierzenie cukru z krwi wlosniczkowej tzn z naklutego palca. Zgłoś die jak najszybciej ponieważ tylko wtedy badania i wyniki będą wiarygodne. Jeśli sytuacja się powtórzy to napewno lekarz pokieruje cię dalej. Nie lekcewaz tego.

Gość gość
chwilowe niedotlenienie mozgu - od tego sie mdleje zrob badania

Gość gość
nie jestem w ciazy. moze cos mnie bierze bo gardlo mnie boli.

Gość gość
ja tak mialam majac za malo sodu i potasu

Gość gość
Idź do lekarza i nie konsultuj tego na kafe. Jeśli naprawdę Ci zależy na odpowiedzi to udzieli Ci jej lekarz. Żeby Ci to zobrazowac to jest całe mnóstwo przyczyn od przeliczenia, niedobory żelaza, zabirzenia gospodarki elektrolitowa, zakażenie cży też BIALACZKA i całe mnostwo innych chorob może się zamenifestowac utrata świadomości. Ale może to być zwykłe przemecZenie ale tego dowiesz się od lekarza nie przez internet