Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąza czy nie

cień kreski na teście

Polecane posty

Gość ciąza czy nie

Zrobiłam dwa testy, i wyszedł mi taki niewyrażny cień cienia drugiej kreski ledwie widoczny pod światło i pod odpowiednim kątem, oba cienie ukazały się troszkę bliżej kreski testowej niż jest narysowane na opakowaniu. minęło 9 dni od stosunku, czy to możliwe że jestem w ciąży czy to jakieś moje zwidy? Ma ktoś podobne doświadczenia? Bo ja już głupieję, w dodatku ciągle mam ochote na seks(nie mialam tak) i jest mi ciepło jakoś, hmm z tym ciepłem to może przeziębienie? Nie wiem już,?

Gość gość
to jest miejsce, które sie zabarwia pod wpływem działania hormonu jezeli jest się w ciąży, a Twój test jest negatywny- w każdym widac ten cień pod odpowiednim kątem

Gość gość
Ale głupia durnota z ciebie Weź się wystertylixuj bo takie geny AZ strach pomnazac Nie jesteś w ciazy

Gość gość
9 dni od stosunku? Nawet jakby cos z tego mialo byc to niemozliwoscia jest by wyszlo na tescie. Nie krecaj sobie, poczekaj cierpliwie i za jakis czas najlepeij w terminie okresu zrob test

Gość gość
Mi też wyszła na początku słaba tą kreską, właściwie jej cień widoczny pod swiatlo, a jestem w ciąży:-)

Gość ciąza czy nie
a wyszla ci dokladnie tam gdzie jest T czy trochę bliżej ? ten cien jest ledwo widoczny, ale ma różowawy kolor, niby test wykrywa 6 dniowa ciążę, ale to chyba słabo możliwe

Gość gość
Slaba to i mi wyszla, ale byla widoczna i to nie tylko pod katem i pod swiatlo. Po prostu byla bledsza niz testowa i jestem w ciazy. Ale nie 9 dni po stosunku tylko jak mi okres spoznial

Gość gość
dwa razy w zyciu mialam "cien cienia" taki prawie ze nic widoczne pod swiatlo pod pewnym katem i mam teraz 2 synkow - powtórz test jutro, pojutrze i bedziesz wiedziec na 100%

Gość gość
do ciąża czy nie- wiesz co oznacza 6- dniowa ciąża?

Gość ciąza czy nie
wiem ze zaplodnienie moze trwac kilka dni.. ale juz nie moglam wytrzymać, nigdy nie widzialam na tescie wczesniej zadnego cienia hm

Gość gość
6- dniowa ciąża to 6 dni po zagnieżdżeniu, a ono trwa od do 12 dni, to policz sobie kiedy test może wyjśc wiarygodny