Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa wszystko wie i umie najlepiej

Polecane posty

Gość gość

Ma jedna cechę jest nieomylna i wszystko wie najlepiej, Czy ktoś też ma taką teściową :o

Gość anka z niebieskiego wzgórza123
Moja teściowa też wie wszystko najlepiej:) Ja , zresztą, też uważam, że w swojej rodzinie JA powinnam grać pierwsze skrzypce:) I też uważam, że warto głośno i dobitnie wyrażać swoje zdanie. Ps. Dzięki Bogu nie mieszkamy razem bo byłby problem. Dwie takie "mądrale " - chyba byśmy się nawzajem pozabijały:)

Gość nozka w leb
wszystko to znaczy konkretnie co? dostala nobla z kazdej dziedziny nauki?

Gość gość
potrafi tylko krytykować i twierdzi, że ona wszystko to umiała i wszystko jej wychodziło że się na wszystkim zna.

Gość gość
teściową idzie strawić, ale takiego męża na co dzień, już nie

Gość gość
nie uznaje krytyki, jest bezkrytyczna, nawet czasem nie warto wchodzić w Nią w dyskusje bo i tak ona ma rację :O

Gość anka z niebieskiego wzgórza123
Olej to, Autorko. Żyj swoim życiem, przecież też możesz mieć swoje zdanie na każdy temat. A jeśli inne niż teściowa, to co z tego?... Nic. Ona wie swoje, a Ty swoje.

Gość nozka w leb
na wszystkim to znaczy na czym? jest bieglym patomorfologiem, uznanym literatem i swiatowej slawy mistrzem malarskim? klucz do wszystkiego nazywa sie wytrych

Gość gość
kto zna się na wszystkim, to znaczy na niczym

Gość gość
Podejrzewam, że Ty jesteś taka sama względem teściowej, ona o Tobie pewnie też mogłaby powiedzieć "moja synowa wszystko wie i umie najlepiej". Mówisz, że nie przyjmuje żadnej krytyki, czy wasze rozmowy opierają się tylko na krytykowaniu jednej przez drugą? To chore.

Gość gość
Coz , z racji wieku i przezytych lat tesciowa NAPRAWDE zna sie lepiej na niektorych sprawach. Ona ma doswiadczenie , a ty nie. O pewnych sprawach mozesz sobie jedynie gdybac, ona wie to z doswiadczenia. Na pewno sa sprawy w ktorych ty jestes lepsza, zwiazane z nowoczesnymi technologiami , choc w dzisiejszych czasach i starsi ludzie umieja sie nimi poslugiwac :) Wiec , nie zadzieraj nosa , a tesciowej mozesz powiedziec , ze mozecie sie od siebie wzajemnie wiele nauczyc :)

Gość gość
Ja mojej teściowej zawsze potakuję i jestem najlepszą synową a inne są Be :p Pozatym lubię moja teściową , ona mnie tez , śmieje sie i mówi " ty diabełku " Oczywiście , ze Ona wie wszystko najlepiej :p

Gość gość
tesciowa wie najlepiej ,synowa wie najlepiej i jesli czasem jedna drugiej nie ustapi to wiadomo jak bedzie.Tyle ze tesciowa ma doswiadczenie zyciowe i czy wam synowe podoba sie czy nie tesciowa w wielu dziedzinach zycia napewno wie o wiele wiecej od was co nie znaczy ze wszystko wie najlepiej ,bo czlowiek uczy sie przez cale zycie

Gość gość
a twoja mamusie nic nie umie i nic nie wie?:O

Gość gość
A może my mamy tą samą teściową? :-D

Gość gość
jak to sie madrze mowi "BRODA MEDRCEM NIE CZYNI" mozna przezyc 80 lat i jak sie bylo za mlodu glupim, to na starosc bedzie jeszcze gorzej i doswiadczenie niewiele tu pomoga, zreszta 35 latka moze miec wieksze doswiadczenie zyciowe niz niejedna 60 latka.

Gość gość
W seksie napewno jak daje wszem i wobec :p