Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Czy mozna tak szybko zajsc w ciaze?? 18.11.do 23.11.mialam okres Pozniej dwa dni po okresie zero sexu Pozniej sex codziennie bez zabezpiecz. Brałam castagnus i maz salfazin od, kilku dni zle siw czuje glowa boli senna, i 37 stopni kilka dni Nic.mi sie nie chce, i spadła bym

Gość gość
mam to samo okres od 18,11 do 23.11 a ile dniowe masz cykle ja 25

Gość gość
za szybko na jakiekolwiek objawy, wmawiasz sobie

Gość gość
wkurzaja mnie takie nawiedzone wariatki co wkrecaja sobie ciaze przed okresem

Gość gość
To skad to przemeczenie i temp 37 codziennie??nigdy tak nie mialam

Gość gość
Nie wiem skad to 37 bo Mierze rano w pochwie mam 37 Mierze w dzien pod.pacha tez 37 Nie pracuje bo jestem w domu z dwojka dzieci.nie przemeczam sie A ta temp to skad??

Gość gość
ja objawy miałam od razu. Tzn gdzieś tydzień po owulacji rzygałam dalej niż widziałam. Nie spodziewałam się ciąży, bo to był pierwszy cykl starań a ja mam nadwagę i tarczycę, więc myślałam, ze trochę to potrwa. Byłam pewna, ze to zatrucie, ale trwało 9 m-cy :o Od razu też miałam ohydny smak w ustach jakbym klucze w gębie trzymała :o Takze... możliwe sa szybkie objawy ciąży. W pierwszej ciąży w ogóle nie miałam objawów

Gość gość
To ja autorka tematu: Wiec tak: jedno dziecko juz mam 3.5 letnie Staram sie.o dziecko juz drugi cykl Biore castagnus I folik i prenataln a.maz salfazin Noi sex wlasnie codziennie.od razu po okresie Czuje sie fatalnie bol glowy 37 stop.nie chce mi sie z lozka ruszac z dziećmi bawic mimo ze.nie pracuje zawodowo... Wlasnie sie pytam bo pierwsza ciaze mialam wg mnie nietypowo dowiedzialam sie o dziecku w 8tyg ciazy...mialam okres do tego czasu i brak objawowo Dlatego teraz sie.pytam czy.mozna.miec temp 37 i zle samopoczuco w tydzien max 1.5 tyg po zaplodnieniu???

Gość gość
mogą cię wkurzać ale 2 dni przed miesiączką miałam już 2 kreski

Gość gość
autorko ja tez miałam objawy ok tygodnia po owulacji. Pierwszym objawem był bogaty bełt z rana :D Jednak to co piszesz to może być też od castagnusa. Kup sobie test w tesco za 5zł (bardziej czuły niż płytkowy apteczny i jest niezawodny) i zrób ok 11-12 dni po owulacji powinna wyjść już blada kreska jak jesteś w ciąży

Gość gość
Z.lozka wstac nie moge caly dziśdzień przelezalam a dzieci same.sie.soba zajmowaly ehh

Gość gość
ja mialam to samo od samego poczatku objawy , mdlilo mnie , i dwie kreski jeszcze przed okresem 3 dni :) kazda kobieta jest inna i kazda ma inne objawy a wy zaraz wszystkie wrzucacie do jednego worka ze kazda musi miec tak samo :)

Gość gość
Hmm a mozna.mieć tak ze ta podwyższona temp jest od czegos.innego? Ale od czego

Gość gość
Zastanawiam sie od czego ta temp w pochwie i, pod pacha

Gość goldowa
Witam. Nawiazujac do glownego tematu... Z moim facetem staralam sie odziecko. Cykle mam 28 dniowe i w dniach plodnych dzialalismy. Tydz po domniemanej owulacji odczuwalam mocniejsze klucia w podbrzuszu ale nie takie zeby polozyc sie i zwijac z bolu - pomyslalam ze to moze byc zagniezdzenie. tym bardziej ze tego dnia temperatura zwiekszyla sie z 36,7 na 37. Nastepnego dnia bylo juz ok. Ale... 4 dni przed spodziewana miesiaczka strasznie bolal mnie brzuch. caly dzien!! Dwa razy mocniej niz w dniu okresu takze mysle sobie ze cos jest nie tak tym bardziej ze tego okresu brak. Mowie do chlopaka ze jak do wieczora nie przestanie to jedziemy na pogotowie, pojechalam i mnie zostawili na oddziale. Rano okazalao sie ze to ciaza pozamaciczna. Nie wolno bagatelizowac jakiegokolwiek bolu. Sama wiedzialam ze czasem pobolewa brzuch bo macica sie rozciaga ale nie az tak i na samym poczatku. Szkoda... ale dobrze ze szybko wykryte bo dali mi zastrzyk gdzie ciaza samoistnie obumarla a obylo sie bez operacji i wyciecia jajowodu. Ogolnie to przeczuwalam bo bylam zmeczona, senna, nie chcialo robic mi sie kawy a uwielbiam. Mialam wrazliwe sutki a nigdy nie mialam.

Gość gość
Ktos.cos.jeszcE dopowie?

Gość gosc nr chyba z 5
mialam rowniez om 18.11 dzis jak mnie zabolalo podbrzusze....i dostalam lekkiego krwawienia. Mam zawsze plamienie okoloow.i bylo od 13 do 15 dc(od 1.12)i zawsze z sluzem ale w 22 dc to raczej mi sie nie zdaza. PS.nie wmawiam sobie ciazy,tylko to krwawienie mnie zaniepokoilo.Moze mam opozniona owulacje?ciekawe.. Cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe

Gość gość
No ja mam cykle rozne heh raz 26 dni Raz 34

Gość gosc nr chyba z 5
a dodam,bez zabezpieczenia bylo w 13 dc,16 i 20dc. martwi mnie to krwawienie.Przy pierwszym dziecku mialam kilka dni przed okresem,krwawienie ale brunatne i takich boli jajnikow nie mialam.No nic odczekam kilka dni,mam nadzieje ze minie. Co do zmeczenia,tez jestem zmeczona ale tez cala moja rodzina jest zmeczona(mam gosci)wiec to nie wyznacznik ciazy;)bo bym wszystkich musiala w domu posadzac,ze sa w ciazy;)

Gość gość
Tylko to moje zmeczenie jest takie dziwne Bo nie pracuje.jestem w domu z dziećmi Juz po obiedzie dopada.mnie sen zmeczenie takie ze bym sie polozylq i lezala i ta tempe 37. Juz 5 dni. Wcześnie j temp byla 36.5 36.6 36.7 moze.taka tem???p 37 bedzie az do. Okresu sie trzymac czy przed okkresem temp bbn opadnie??

Gość gość
?????

Gość goldowa
Po owulacji, kiedy ciałko żółte zaczyna produkować progesteron, temperatura wzrasta o kilka kresek (36,9 do 37,2 st. C). Jednak każda infekcja, zmiana organizacji dnia czy zwykłe przemęczenie potrafią wpływać na temperaturę organizmu. Nie zawsze musi byc 37 lub ponad... Jest to zalezne od wlasnej podstawowej temperatury. Od owulacji temp. Wzrasta i utrzymuje sie przez 18 dni ale jesli nie jest sie w ciazy to spadnie ta temprratura dzien przed okresem a jesli to ciaza to sie utrzyma.