Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE MAM LEKARZA RODZINNEGO CZY JEST KTOS TAKI TEZ TUTAJ

Polecane posty

Gość gość

MIALAM ZA MLODU LEKARZA ZAWSZE I OSRODEK W SWOIM MIASTECZKU ALE PRZEPROWADZILAM SIE I NIE WYBRALAM PAPIEROW Z TEGO OSRODKA ZDROWIA I TERAZ W WIEKU 3O LAT NIE MAM ZADNEGO LEKARZA RODZINNEGO BO NIE ZLOZYLAM DEKLARACJI WTEDY KIEDY SIE TE PRZEPISY ZMIENILY I KAZDY SKLADAL DEKLARACJE I WYBIERAL LEKARZA RODZINNEGO. ja nie wybralam i nie zlozylam deklaracji.. i nie wybralam papierow ze starego osrodka zdrowia.. teraz dowiaduje sie od kolegi ze czeka mnie kara za to i ze zostane wezwana do wypelnienia deklaracji z urzedu . to prawda? co mi grozi za to ze nie wybralam tych moich papierow ze starego osrodka zdrowia. i nie zllozylam deklaracji o wyborze rodzinnego lekarza?

Gość gość
ja sie przprowadzłm kilka razy i nigdzie nie wybierałam papierów - poprostu wypełniałam deklarację w nowym ośrodku... jak sie zmieniły przepisy to chyba ze 4 lata byłam bez lekarza rodzinnego. Nikt mi żadnych problemów nie robił.

Gość gość
kara jest

Gość gość
Ja nie mam lekarza rodzinnego i nie mam zamiaru miec, bo i tak za wszystko praktvznie trzeba placic, a ja chodze za kazym razem prywatnie.