Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1121332332

zdradziłam męża

Polecane posty

Będę świnią ale z całego serca życzę Wam drogie zdradzające aby Wasi mężowie dowiedzieli się o tych zajściach i żeby dżentelmenami nie byli .

Gość gość
jeszcze raz napisze skoro takim choojem byl i jest ten Twoj maz to po pierwsze nie wystawiaj od razu doopy pierwszemu lepszemu dwa rozwiedz sie i wtedy rob co chcesz ! nie ma tlumaczenia takiego jakiego ty probujesz tutaj !

Gość gość
"Do mamy 2latki, czy nie bałaś się, że ta zdrada wyjdzie? Że kochanek powie mężowi? Bo ja bym się właśnie tego bała..." XXX Nie bałam się, bo kochanek też jest żonaty i cały majatek ma przepisany na żonę (tak to bywa jak się robi biznesy), więc gdyby coś takiego wyszło na jaw, to żonka puściłaby go w skarpetkach :D Także w jego interesie jest trzymać gębę na kłódkę :D

Gość gość
No to rzeczywiście masz pod tym względem dobrą sytuację. A on wie, że to jego dziecko?

Gość gość
Myślę, że się domyśla, ale powiedziałam mu, że z mężem zaszłam w ciążę :D Zresztą jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to wycofałam się z tego układu, zmieniłam nr tel, a potem szczęśliwie miejsce zamieszkania, bo zmieniliśmy mieszkanie na większe, więc nawet gdyby chciał, to nie ma mozliwości kontaktu ze mną.

Gość gość
W sumie to dobrze, bo jeżeli ta znajomość nic dla Ciebie nie znaczyła w sensie emocjonalnym to i po co byłoby niszczyć szczęśliwą jak piszesz rodzinę. Oby mąż się nigdy nie dowiedział. Bo córce też nie zamierzasz kiedyś powiedzieć prawdy?

Gość gość
d***** sa wsrod nas ...;D

Gość gość
Ta prawda to tylko moja prawda i nie widzę żadnego celu kiedykolwiek jej wyjawiać. Jestem bardzo szczęśliwa, że osiągnęłam cel i mam upragnione, ukochane dziecko, mąż też jest szczęśliwym ojcem. Wszyscy zadowoleni :D

Gość gość
Czyli rozumiem, że wtedy wchodząc w tą znajomość miałaś na celu zajście w ciążę?

Gość gość
Tak, ale przy okazji miałam przez chwilę fajnego posuwacza :D Co w sumie tylko odświezyło mój związek z mężem, bo jakieś wewnętrzne poczucie winy spowodowało, że z mężem częściej się kochałam i znowu zaczęłam robić to z pasją

Gość gość
O proszę, a już nie raz słyszałam, że zdrada może wzmocnić związek :D

Gość gość
No i tak się u nas stało, szczególnie, że jesteśmy 10 lat razem, więc etap motyli w brzuchu mamy za sobą :D