Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacja

pomysł na kolację

Polecane posty

Gość kolacja

mam w domu bułkę, trochę chleba, ser zółty, ser topiony hochland gouda, ser topiony hochland śmietankowy (ten w kształcie trójkącików), dżem truskawkowy, jajka, majonez, szynkę która wygląda tak: https://img.e-piotripawel.pl/42461.jpg , ketchup, musztardę, mleko, śmietanę, pasztet i parówki, 1 gruszkę, duży jogurt truskawkowy i chyba tyle. mam straszną ochotę zjeść coś fajnego a w lodówce pustka:(

Gość kolacja
jest aż tak beznadziejnie? :D

Gość kolacja
mam jeszcze kisiel, mąkę i takie tam, ale na kolacje nie spasują :)

Gość gość
może jajecznica?

Gość gość
jajka na twardo jajka na miekko chleb z szynka serem majonezem kisiel chleb z dzemem nic wiecej nie wyczarujesz

Gość gość
Zapiekanki z serem i szynką: smarujesz chlebek masłem i keczupem, szynke kroisz w cienkie kawaleczki i rzucasz na chleb, na to starty ser żółty i do piekarnika na 15 minut, mniam

Gość gość
Obtocz chleb w jajku, wrzuć na patelnię aż sie delikatnie zarumieni, posyp cukrem pudrem i posmaruj dżemem. mniam!

Gość gość
z jedna bulka nie poszalejesz ale jajka do tego smazone z szynka i tartym serem zoltym moga byc gruszke mozesz zrobic w syropie na deser albo drobniej pokrojona podsmazona z cukrem mozesz nafaszerowc nalesniki parowki mozesz zapiec pod serem zoltym lub topionym w piekarniku do tego bulke ponacinac nalozyc w naciecia maslo z odrobina czosnku

Gość kolacja
niestety nie mam czosnku... coś za mną 'chodzi', a lodówka świec**pustkami :/

Gość gość
zawsze powinnas miec chocby taki w proszu grosze kosztuje a nie raz tylek ratuje ;) przyprawy w domu to podstawa zrob sobie nalesniki z dzemem jajka na twardo w sosie majonezowo musztardowym zawin je szynka i polej tym sosem posyp startym zoltym serem bulke podpiecz na tosterze no to chyba juz wsio co wymyslilam :)

Gość gość
juz jest za pozno na kolacje poza tym, nie jestes glodna, bo wymyslasz. jak ktos jest glodny, to je z apetytem bulke z dzemem, zeby tylko cos bylo w zoladku