Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość Ale masz brzydki charakter
i dlatego nie chcą się z tobą umawiać, one mają swoich facetów.

Gość mimo wszystko napisze
damy nie chodza na randki:D

Gość inspektor tygrys
Pytanie do Amanta czy pomiędzy pierwszym wpisem z dnia (jak poniżej) " 00:43 Amant Wszech Czasów amantwszechcz@tlen.pl 31-letni kawaler bez nałogów szuka odpowiedniej damy.Ostrzegam:jestem wybredny(w pewnych sprawach)" a ostatnim postem " 00:40 Amant Wszech Czasów k.odwetowa Nie brzydki charakter ale kiepski jestem z propagandy ." umawiałeś się na randki? Ile kobiet poznałeś? Z iloma miałeś stosunek (seksualny)?

Próbowałem ale albo nie pasowały albo niektóre nieliczne co pasowały nie chciały się ze mną umówić.Mogę jeszcze 2 namierzyć co być może do mnie pasują bo wiem jak się nazywają i jak wyglądają.No i z 1 sknociłem bo teraz jest z innym a może by nie była taka zła:O.

Gość inspektor tygrys
:D :D :D zatem amant z Ciebie całą gębą, Amancie :p

Gość stop frajerstwu
matko jedyna DZIADU JEDEN włos się jeży kiedy czytam twoje wypowiedzi nic tyko:pustogłowie, pustosłowie. Sadząc po datach wpisów (od samego poczatku czyli 2004 rok) nie zbyt dobrze idzie ci polowanie drogi AMancie. Zapewne jesteś obleśnym dziadem na rencinie co z chaty nie wychodzi. Ale cóż w dobie INTERNETU KAZDY MOŻE BYĆ KIM CHCE CHOCBY WIRTUALNIE.........

Gość inspektor tygrys
Myślę, że osobnik określający się jako: "Amant" :D jest zupełnie przeciętnym typem, pod względem urody. Może czegoś mu brakuje i na tym tle uroił sobie kompleksy ale to nie jest najważniejsze. Najistotniejszy jest jego poziom emocjonalny, umysłowy. Próbuje zwrócić na siebie uwagę (tu na forum) metodami właściwymi dla dzieci i co najwyżej, wczesnych nastolatków. Najprawdopodobniej nigdy nie uprawiał seksu a przy tym (i moze po części przez to) jest niedojrzały emocjonalnie. Proszę zwrócić uwagę na jego "wymagania". Wymyślił on sobie, że właściwa dla niego dziewczyna musi być urodzona w takim a takim miesiącu i tak dalej. Dlaczego? A dlatego, że ma on niską samoocenę, która skutkuje lękiem przed REALNYM kontaktem z kobietą. Tworzy więc takie przeszkody aby nigdy do kontaktu i ewentualnego związku nie doszło. Dzięki temu nigdy nie jest odpowiedzialny za niepowodzenia. Owszem jest w stanie przyznać, że coś mu nie wyszło z jego winy ale co do zasady oczywiście ma rację. Mężczyzna, który przebywa na forum od ponad 4 lat (zapewne nie tylko tutaj) i nie znalazł żadnej kobiety, jest raczej odwrotnością amanta. Zalecam poważną refleksję nad swoim postępowaniem, sposobem myślenia.

Gość On się maskuje

Gość Mam gdzieś jego kompleksy
Niech zajmie się czymś pożytecznym!

"inspektor tygrys Myślę, że osobnik określający się jako: "Amant" jest zupełnie przeciętnym typem, pod względem urody. Może czegoś mu brakuje i na tym tle uroił sobie kompleksy ale to nie jest najważniejsze. Najistotniejszy jest jego poziom emocjonalny, umysłowy. Próbuje zwrócić na siebie uwagę (tu na forum) metodami właściwymi dla dzieci i co najwyżej, wczesnych nastolatków. Najprawdopodobniej nigdy nie uprawiał seksu a przy tym (i moze po części przez to) jest niedojrzały emocjonalnie. Proszę zwrócić uwagę na jego "wymagania". Wymyślił on sobie, że właściwa dla niego dziewczyna musi być urodzona w takim a takim miesiącu i tak dalej. Dlaczego? A dlatego, że ma on niską samoocenę, która skutkuje lękiem przed REALNYM kontaktem z kobietą. Tworzy więc takie przeszkody aby nigdy do kontaktu i ewentualnego związku nie doszło. Dzięki temu nigdy nie jest odpowiedzialny za niepowodzenia. Owszem jest w stanie przyznać, że coś mu nie wyszło z jego winy ale co do zasady oczywiście ma rację. Mężczyzna, który przebywa na forum od ponad 4 lat (zapewne nie tylko tutaj) i nie znalazł żadnej kobiety, jest raczej odwrotnością amanta. Zalecam poważną refleksję nad swoim postępowaniem, sposobem myślenia. " Bredzisz:P.Gdyby tak miało być to bym tych wymagań znacznie więcej stworzył niż wiek i miejsce urodzenia:P.

Gość inspektor tygrys
sam bredzisz bo przez 4 lata, żadna kobieta ich nie spełniała, a jeśli spełniła to jakimś dziwnym trafem nie chciała ciebie właśnie takie (w istocie głupie, co samo swiadczy o twoim potencjale umysłowym) wymagania postawiłeś abyś mógł sam siebie oszukiwać, że nie są one nazbyt wysokie, a jednocześnie zamartwiać się, że żadna nie pasuje do nich, ale przecież to nie twoja wina :D

stary ,ale pojechales z tymi wymaganiami he he skad ty to wziales :D ja tez mam swoj ideal ,ale takie pierdoly jak data urodzenia ,znak zodiaku nie maja znaczenia bez przesady omg jeszcze imiona tez napisales :)

\"inspektor tygrys sam bredzisz bo przez 4 lata, żadna kobieta ich nie spełniała, a jeśli spełniła to jakimś dziwnym trafem nie chciała ciebie właśnie takie (w istocie głupie, co samo swiadczy o twoim potencjale umysłowym) wymagania postawiłeś abyś mógł sam siebie oszukiwać, że nie są one nazbyt wysokie, a jednocześnie zamartwiać się, że żadna nie pasuje do nich, ale przecież to nie twoja wina \" A oczywiśce niby dlatego ze się starałem miałem dostać kosza:O.Ty się stuknij w łepek zamiast takie bzdury pisać:P.A jak ktoś twierdzi że data i miejsce urodzenia nie ma znaczenia to niech to w sądzie udowodni:P.

Gość inspektorze tygrysie
Amant powtarza się tak samo mówi do nas wszystkich breddzisz on jest szurnięty

Masz rację data urodzenia i znak zodiaku nie mają znaczenia

Amant mówi do nas wszystkich to samo " bredzisz" moim zdaniem on jest szurnięty lubi prowokować jest żałosnym idiotą

Gość Amancie
Udowodnij w sądzie , że jesteś głupkiem idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość inspektor tygrys
zwrócę cie tylko "Amancie" uwagę że inni poznają się w realu jak i tu na forum bez takich kryteriów jak daty urodzenia spotykają się z mniejszym lub większym powodzeniem ale się spotykają ty trwasz w wieży zbudowanej z absurdalnych wymagań i nie masz niczego

Masz rację, on jest uwięziony w tym sztucznym świecie.Niech wyjdzie do ludzi, może wróci na ziemię.

Gość inspektor tygrys
pozdrawia inspektorze tygrysie :) Osoba Amanta jest chyba najsmutniejszym przykładem z katalogu niespełnionych emocjonalnie i seksualnie, bywalców kafeterii...

Gość słowiczka
Inspektorze tygrysie, on ma coś z głową, lubi ranić ludzi, obrażał mnie w sposób chamski, nie ma swojej godności, szacunku dla cierpienia ludzkiego, wchodził na topiki, na których ludzie mówili o swoich bolesnych przeżyciach, nie cierpię tego typa. Pozdrawiam.

Gość inspektor tygrys
Słowiczko, zgadzam się z Tobą, też czytałem, takie jego wypowiedzi o których mówisz. Mam na myśli, że jest on przypadkiem najsmutniejszym bo swoje niedomagania usiłuje nadrabiać w najgorszy sposób. Nie usprawiedliwiam go, raczej opisuję jego stan. Amant szczególnie ekscytuje się wspominając o gwałcie w najgłupszych, najprymitywniejszych kontekstach. Takie głupstwa są charakterystyczne dla chłopców, którzy wchodzą w okres dojrzewania. Amant nie dojrzał emocjonalnie i tę niedojrzałość w sobie pielęgnuje.

Gość słowiczka
Inspektorze tygrysie, też sądzę ,że jest niedojrzały emocjonalnie, normalny człowiek nie gadałby taki bzdur jak on.

Gość Kamil 24
W dzieciństwie miałem poważny wypadek. Nabawiłem się po nim kompleksów których zapewne nie wyzbędę się do końca życia. Mimo iż znajomi uważają mnie za osobę nieprzeciętnie atrakcyjną kompleksy te sprawiły, że mimo 24 lat nigdy nie miałem dziewczyny, ba nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek się z kimś zwiążę. Dzięki takim ludziom jak Amant Wszech Czasów uświadamiam sobie, że nie jestem ostatnią ofiarą na tym bożym świecie. Dzięki ci drogi Amancie.

Gość inspektor tygrys
Ty mu nie dziękuj za to, że jest od Ciebie gorszy, tylko walcz o siebie

Gość słowiczka
Każdy ma jakieś kompleksy, ale nie ranię ludzi, nie myślę tylko o sobie.

Gość inspektor tygrys
Pod nieobecność "Amanta" ja zapraszam damy na randkę :classic_cool: Mam wiele zalet, między innymi: otwieram drzwi paniom nie pluję na ulicy (w ogóle mało pluję) mam zainteresowania także pozaerotyczne nie gwałcę :p na pierwszej ani na drugiej ani na trzecie randce, jak w ogóle nie gwałcę :classic_cool: rozmawiam chętnie o wszystkim i o niczym już uprawiałem seks, więc mam niejakie pojęcie czego może oczekiwać dama :classic_cool:

Gość słowiczka
To ciekawe, lubię rozmawiać z ludzmi.