Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80 procent rosyjskich kobiet dokonuje aborcji

Polecane posty

Gość gość
raz pisalo ze w minionym ustroju byly baby co dokonywały aborcji kilkanscie razy -szokujące- czyz nie lepiej zeby sterylizacj a była legalna i poddawac sie jej ?

Gość gość
sam się k***a wysterylizuj bezmózgu.

Gość gość
10.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość To niech ludzie stosują się do przykazań i nie uprawiają seksu przed ślubem, to nic strasznego, po drugie, po ślubie niech kobieta pozna swoje ciało, dni płodne i niepłodne. Poza tym wierzę, że człowiek zaczyna się od poczęcia, że już wtedy ma duszę, więc czy to nie morderstwo zabicie go? Nie piszę o przypadkach dramatycznych, jeśli kobieta naprawdę nie da rady wychować, to niech zostawi w szpitalu, oknie życia itp. Mam wrażenie, że aborcje są głównie przez to, że ludźmi rządzi seks, mają klapki na oczach a później to ma takie konsekwencje, a można by tak wielu zabiegów uniknąć smutas.gif ______________________________________________________________ Do gościa powyżej: Uproszczasz, i Ty też sprowadzasz kobietę do niższego poziomu pisząc "po ślubie niech kobieta pozna swoje ciało, dni ppłodne i niepłodne". Jak "zapłodni" to JEJ WINA. Tak się nie da. Ciało to nie zegarek . Dla odmiany, niech mężczyzna podda się wazektomii. To nic strasznego. Jest odwracalna.

Gość gość powyzej
"Uproszczasz, i Ty też sprowadzasz kobietę do niższego poziomu pisząc "po ślubie niech kobieta pozna swoje ciało, dni ppłodne i niepłodne". Jak "zapłodni" to JEJ WINA. Tak się nie da. Ciało to nie zegarek . Dla odmiany, niech mężczyzna podda się wazektomii. To nic strasznego. Jest odwracalna." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z tego, co mi wiadomo, jeśli kobieta ma regularny cykl, to można dokładnie określić kiedy występuje czas "podatny na ciążę". Wiem, że kalendarzyk nie jest uważany za dobrą metodę, ale wiem też, że są małżeństwa, które stosują z powodzeniem tę metodę i wcale nie są wielodzietne.Oczywiście przy tej metodzie potrzebna jest duża wiedza na ten temat. Co do "winy", to zależy od męża, myślę, że w kochającym się małżeństwie, mąż by nie obwiniał kobiety za "wpadkę", tyko by je przyjął z miłością, przecież zapłodnienie zdarza się też przy stosowaniu prezerwatyw a nawet pigułek, więc zawsze jest taka możliwość i dojrzali ludzie są tego świadomi. Tak mi się przynajmniej wydaje z obserwacji, różnych informacji itp., bo sama nie współżyję i nie jestem w związku.

Gość gość
poczekajcie niedługo Putin wprowadzi zakaz aborcji narazie ograniczył aborcji i zakazał reklamy Rosja walczy z zapaścią demograficzną

Gość gość
Rosja uchwaliła wówczas ustawę zakazującą aborcji po 12. tygodniu ciąży i ustanawiającą okres oczekiwania na poddanie się tej ludobójczej praktyce co najmniej 48 godzin, po którym kobieta może zabić swoje dziecko.

Gość gość
A co kogo obchodzi jak i co jest w Rosjii? Niechby aborcja była legalna w PL. Przestalibyście się wtedy interesować cudzymi d u p m i ?

Gość gość
Jeśli ktoś chce dokonać aborcji zapewne zrobi to niezależnie od tego czy jest legalna czy nie. W Polsce najprawdopodobniej, niezależnie od woli społeczeństwa, politycy nie wprowadzą legalnej w pełni aborcji, wolą zwodzić zarówno przeciwników jej jak i zwolenników, Radykalne kroki nie zostaną podjęte, ponieważ podejmowanie radykalnych kroków zawsze wiąże się z utratą części głosów. To samo dotyczy chociażby ustawy o zamówieniach publicznych, która jest bublem prawnym, doprowadza chociażby do sytuacji, w której nie ma kto budować u nas dróg. Nikt jej nie zmieni, zostawiają to ze strachu o stołki od lat "tak jak jest"