Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kobietę z którą jestem 3 lata w ostatni weekend ją zdradziłem

Polecane posty

Gość gość

Przykro to pisać, ale zdarzyło się. Ostatnio mieliśmy mały kryzys. Poznałem fajną i ładną kobietę. BYliśmy ze znajomymi z pracy świętować podpisanie kontraktu i ona też tam była. Potem pojechaliśmy do niej. W sumie to było z jej inicjatywy. dziewczyna jest ładna, ambitna, zgrabna ale ona chyba chciałaby abym od razu się określił. Zapytała mnie wprost czy ma u mnie szanse. Mnie jest trudno tak od razu przekreślić związek kilkuletni i jestem w kropce, a nie chciałbym jej stracić :(

Gość gość
to wymieniaj na nowszy model, co tam

Gość gość
Chciałbyś obskakiwać je obie, cwaniaczku? :-D

Gość gość
że też ona chce takiego k****arza. Lepiej właśnie zapytaj swoją dziewczynę, czy dalej chce z tobą być.

Gość gość
teraz masz porównanie, wybierz sobie lepszą, jak byś wiedział która jest lepsza trzeba spróbować obie

Gość gość
d**ek jak mogles ja placze juz 5 lat przez jednego co tak samo zrobil po co krzywdzisz???

Gość gość
Lepiej płakać teraz krótko ,niż później przez całe życie .

Gość gość
a co czujesz do starej parterki? wymień jej wady i zalety

Gość lil aj
szkoda mi Twojej partnerki:/ sam nie wiesz chyba czego chcesz od zycia, skoro skusiles sie na taka przygode.jesli Wam sie nie ukladalo trzeba bylo sie najpierw rozstac, a dopiero pozniej szukac innych

Gość gość
hej, dlaczego to zrobiłeś?

Gość gość
nie rozumiem, czemu piszecie, że on ma wybierać. Przecież zdradził. Uczciwie powinien zapytać swojej dziewczyny, czy ta jeszcze w ogóle chce z nim być. Wtedy nie będzie miał dylematów.

Gość gość
Nie wiem dlaczego to zrobiłem miałem kryzys w związku . Jeśli chodzi o zalety mojej dziewczyny to jest to zaradnośc, odpowiedzialność, stanowczość, ale z kolei wadami są ciągłe fochy, jazdy, skrajny materializm. Kobieta zaś którą poznałem wydaje się idelana. jest piękna, mądra, bystra z poczuciem humoru.. hmmm długo by wymieniać.

Gość gość
jest piekniejsza od twojej?

Gość gość
bierz pod uwage ze ona mogla zrobic to samo i o tym nie wiesz. zastanow sie z kim chcesz byc i juz :D nie mow swojej dziewczynie, nic dobrego z tego nie bedzie a to juz sie stalo. jesli cie kocha to woli nie wiedziec.

Gość gość
tamta też po jakimś czasie ukaże swe wady, fochy i jazdy, takie życie idioto, teraz jest idealna, na początku

Gość lil aj
wydaje ci sie taka:) wszystkie sa idealne na poczatku znajomosci;)

Gość gość
Nowopoznana kobieta jest atrakcyjniejsza.

Gość gość
a co ma atrakcyjniejszego??

Gość gość
jak umiesz się dobrze kamuflować to możesz obrabiać obie, potem znaleźć jeszcze coś innego

Gość gość
Co ma atrakcyjniejszego? Jest łądniejsza, ma lepszą figurę, lepsze wykształcenie, zawód. Ogólnie w całym rozrachunku wypada lepiej. Tylko to nieznany grunt.

Gość gość
i tak trzymać

Gość lil aj
o moj Boze...widzisz i nie grzmisz:) wszystko ma lepsze,jasne jasne:) dala Ci to teraz jest idealem

Gość gość
ty po prostu jej nie kochałeś/nie kochasz, bo gdybyś kochał NAPRAWDĘ to byś pomyślał mózgiem i sercem a nie penisem

Gość lil aj
modl sie chlopie zeby Twoja kobieta nie dowiedziala sie o Twojej glupocie, a jesli nawet to dobrze dla niej,bo teraz jak posmakowales to juz zawsze bedziesz zdradzal czy ta czy nastepna:)

Gość gość
Facet najpierw myśli penisem, dopiero potem jak zaskoczy to zaczyna myśleć głową, a na końcu sercem

Gość gość
Ale ja jej nigdy nie zdradziłem - to był pierwszy raz. Kiedyś z dziewczyną rozmawialiśmy hipotetycznie i ona powiedziała mi, że byłoby to dla niej bardzo bolesne, ale zdradę by mi wybaczyła. Niestety nie chcę jej ranić i o zdradzie nigdy się nie dowie. Tylko nie wiem co mam zrobić z nowo poznaną kobietą. Ona na razie się nie odezwała bo ma klasę. A ja dalej nie wiem co robić choć ciągnie mnie do niej jak cholera. Nigdy się nie zauroczyłem tak bardzo kobietą.

Gość gość
niektórzy od razu myślą mózgiem i sercem bo nie zranią ukochanej osoby. Gdy się kocha to nie chce się ranić. Gdy się nie kocha to ma się gdzieś uczucia partnera. Proste

Gość gość
ale z ciebie gnój i tchórz, nie przyznasz się? jesteś zerem! jak możesz spojrzeć sobie w twarz? będzie cierpieć, ale się pozbiera i pozna prawdziwego mężczyzne a nie takiego k****a

Gość gość
No chyba nie chcecie aby się przyznał i odszedł do innej. Jeśłi masz zamiar odejść to oszczędź jej tego bólu i powiedz, że coś się wypaliło między wami albo że potrzebujesz czasu. Głupie baby same nie wiedzą co piszą. KObitka już wcale mogłaby się nie pozbierać.

Gość Kaduceusz
No cóż ciężka sytuacja. A planujesz dzieci z Twoją obecną?