Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kobietę z którą jestem 3 lata w ostatni weekend ją zdradziłem

Polecane posty

Gość gość
Na razie nie myśleliśmy o dzieciach. zajęcie byliśmy pracą i innymi rzeczami.

Gość gość
no pewnie. Lepiej niech odejdzie, a ona się dowie przypadkiem, że on ma kogoś nowego.

Gość Kaduceusz
Weź pod uwagę że faktycznie każda kobieta będąc w związku zmienia się, ma wymagania i fochy. :o

Gość lil aj
zakoncz ten romans czy cokolwiek to jest,szzybko o niej zapomnisz,docen swoja kobiete bo skoro jestes z nia juz 3 lata to na pewno musi miec wiecej zalet niz wad,a mozliwe ze jest sto razy lepsza od tej nowej mimo ze jest mniej atrakcyjna wedlug Ciebie

Gość gość
jak można być z kimś, patrzeć w oczy, mówić kocham wiedząc że się zdradziło? jakim trzeba być bydlakiem by się nie przyznać? jasne że to bolesne, ale k***a tworzyliście 3letni związek i to twoj ****** obowiązek przyznać się. Niech dziewczyna pocierpi, ale się podniesie, jak każdy, i pozna kogoś lepszego

Gość gość
Uważaj na tą nową, ja taką byłam i facet został na lodzie, zbadaj grunt :P

Gość gość
jesteś totalnym dnem. największy h*j się przyzna do zdrady, a ty jesteś ZEREM

Gość gość
obyś cierpiał w życiu. i pamiętaj że ta idealna niunia po pół roku pokaże swoje wady, niechlujstwo, będzie tak samo srać, mieć krosty na tyłku, a cycki jej obwisną, będzie mieć fochy i pryszcze przed okresem, dupku

Gość Kaduceusz
A czy ta nowa wie że masz kobietę? I czy sama kogoś ma?

Gość lil aj
gość obyś cierpiał w życiu. i pamiętaj że ta idealna niunia po pół roku pokaże swoje wady, niechlujstwo, będzie tak samo srać, mieć krosty na tyłku, a cycki jej obwisną, będzie mieć fochy i pryszcze przed okresem, dupku Dziekuje za poprawe humoru:D

Gość gość
Wybierz tę z którą będziesz śzczęśliwy. Nikt nie przeżyje życia za ciebie. jeśli ta jest lepsza i czujesz coś więcej niż do swojej kobiety wybierz nową. To jest tylko życie , nikt nie wyjdzie z niego żywy, więc trzeba go przeżyć najlepiej ;)

Gość gość
Nowo poznana kobieta jest wolna. Ona wie, że mam kobietę ale powiedziałem jej że nam się nie ukłąda.

Gość gość
a potem poznasz jeszcze atrakcyjniejszą i mądrzejszą? ty wiesz co znaczy kochać? nie kocha się kogoś bo ma fajny tyłek i zarabia tysiące. Mogłeś chcociaż rozstać się z nią zanim wyciągnąłęs swojego krótkiego cymbała

Gość gość
i nie zdziw się co to się stało gdy usłyszysz jej głośny siarczysty pierd, no ba! przecież ona jest idealna:)

Gość Kaduceusz
Nawet jeśli wam się nie układa to co to za kobieta która idzie do łóżka z kimś kto kogoś ma, zastanów się nad tym czy warto z kochanki awansować ją na swoją oficjalną kobietę.

Gość gość
Ale bzdury chłopakowi wypisujecie. Jak chce niech próbuje - najwyżej on się sparzy. I dlaczego tak się kurczowo trzymacie zdania ze ze starą laską ma zostać po wsze czasy? Nie znacie ani tych kobiet ani nie wiecie co on do nich czuje.

Gość gość
ten gościu jest tak daremny że jemu szkoda cokolwiek pisać, z wieprzami się nie dyskutuje.

Gość gość
nikt nie pisze ze ma z nią byc. ale powinien się przyznać i dać dziewczynie szansę na szczescie z innym. zdradził- zakończył związek. a teraz tchórzy

Gość Megryannn
A co to za roznica, ze dziewczyna poszła do łóżka wiedząc że on kogoś ma? Akt własności tamta sobie na faceta kupiła. Nowa laska z tego co koles pisze jest wolna więc O CO KAMAN?

Gość Megryannn
Też uważam, że powinien zakończyć związek bo z tego związku już NIC nie będzie. Facet wpadł jak śliwka w kompot po uszy. Inaczej by nie zakładał tego wątku. Tylko ja bym nie przyznawałą się na jego miejscu że zdradził ją z łądniejszą i mądrzejszą, bo kobieta straci już totalnie poczucie własnej wartości.

Gość Kaduceusz
"A co to za roznica, ze dziewczyna poszła do łóżka wiedząc że on kogoś ma?" No jest to jakaś skaza na charakterze, lepiej się zastanowić czy warto z taką ryzykować związek.

Gość gość
ślubu nie maja to droga stoi otworem, po co siedzieć z kim kogo się już nie kocha, takie są skutki życia na kocią łapę, ale teraz tak żyje większość, może to jest i lepiej, łatwiej się dpoasować

Gość gość
No jest to jakaś skaza na charakterze, lepiej się zastanowić czy warto z taką ryzykować związek no ale przecież oni są siebie warci. Sam autor ma skaze w tej chwili kuriwarz niech sie z k****ą wiąże proste

Gość gość
Faceci to gnoje