Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys da mi SPOKOJ

Prosze o POWAZNE odpüowiedzi na ten temat

Polecane posty

Gość kiedys da mi SPOKOJ

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo.. pare razy mowilam mu zeby dal mi spokoj ,ze to juz naprawde koniec,spokojnie z nim rozmawiajac to spojrzal sie na mnie zasmial ironicznie i powiedzial "ze nigdy koniec"...ale pewnie specjalnie tak powiedzial.. Wiec kiedy odpusci ,da mi spokoj ?? zapomni o mnie ?

Gość kiedys da mi SPOKOJ
prosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
Kobieto zamiast czekać na poważne odpowiedzi przeczytaj co sama napisałaś. Żaden szmatoglowy nie da szczęścia kobiecie. To jedyny chłop w okolicy? Idź na jakieś warsztaty dla osób z niska samoocena. Ja piernicze. Dlaczego baby są takie głupie..? Gdzie Tomasz rozum?moj facet pierze, sprząta, naprawia, przytula, dba..TO Jest prawdziwy mężczyzna. Potem sie taka zastanawia dlaczego ja facet bije czy pomiatać? Bo na to pozwalacie.

Gość kiedy da mi SPOKOJ
ale dlaczego nie da mi spokoju,kiedy da? odczepi sie???

Gość gość
Upośledzona?

Gość sierść psa
powiedz temu palantowi, że jesteś ze mną w stałym związku i pukamy się każdej nocy cztery razy po dwa razy ,

Gość gość
Ja p*****le ty na prawdę jesteś p**********a...oj dobrze, że wyemigrowałaś bo głupszej istoty nie widział świat 10 postów ciągu 3 dni...na ten sam temat. Ludzie ona już t któryś raz pisze...

Gość gość
Weź kumpli nie mu wpierd...lą to podkula ogon i poleci szukać baby w stadzie owiec jak jego bracia. dzieś ty sie chowała?

Gość kiedy odczepi sie
on jest zawodowym bokserem...raz zalozylam temat ,ale nie uzyskalam odpowiedzi,a pozniej to chyba ktos zalozyl mi watek z moim tematem jaki podszyw...bo ja tylko raz na ten temat zadalam tu pytanie..

Gość gość
to chyba podszyw a raczej na pewno i co z tego, że jest bokserem. Dziewczyno zmień numer co za problem olej go.

Gość gość
Po pierwsze nie spotykają sie z tym śmieciem. Po drugie można iść na policję. Zmienić numer, prace i dzielnice. Ja piernicze w czym problem. Na bank pomoże ze masz fetysz...codziennie smarujesz ciało świńskimi tłuszczem i nigdy nie przestaniesz. To dla ciapatych odrazajace

Gość kiedy odczepi sie
boje sie ze jak zmienie numer telefonu,to przyjdzie do mnie niby z zapytaniem ze marteil sie ze nie odbieram telefonu, a jak mnie spotka na ulicy?:( mieszkamy niedaleko siebie...

Gość Piotr jakiśtam skądśtam
Taki gość raczej nie da Ci łatwo spokoju. Muzułmanie mają kompletnie inną mentalność niż faceci z Polski czy Niemiec. Oni nie traktują kobiet podmiotowo. Nie rozumiem dlaczego cieszą się tak dużym powodzeniem, Przecież kobiety muszą wiedzieć, że taki związek wiąże się z pewnym ryzykiem.

Gość kiedy odczepi sie
ale czy wy rozumiecie ze ja nie chce zwiazku z nim NIE CHCE SIE Z NIM WIAZAC!!!!!!!!!!1 wchodzic w zwiazek !!! OLEWAM GO IGNORUJE...!! zrozumcie a nie robicie teraz ze mnie winna!

Gość jakas przyczyna musi byc
jakas musi byc przyczyna ze ci nie daje spokoju nie chce ustapic,odczepic sie ?

Gość kiedy odczepi sie
raz kiedys zdenerwowoal sie na mnie i mowi mi --------------"ze po co ja tu jestem w tym kraju ,zebym do siebie wracala!! bo po co ja tu jestem "...

Gość rozwódkaaaa
ktos tu (lub oboje) ma zboczoną przyjemność ze wzrostu adrenaliny. Tacy biją jak im sie nudzi. Ale może on jest Twoim wymarzonym. Może Ty poczujesz prawdziwa niekłamaną frajdę i extazę będąc ciągana za fryz po trotuarze. To Twój wybór. Próbkę dostałaś i wiesz na co się decydujesz.

Zatem jeśli czujesz się nękana to zgłoś sprawę na policję lokalną. Co innego w tej sprawie można poradzić ?

Gość kiedy odczepi sie
ale dlaczego na sile wmawiacie mi ,ze ja chce z nim byc!!!!!!!!! przeciez nie chce!! jakbym chciala odbieralabym telefony od niego ,spotykala ,ale nie chce!!!!!!!!unikam ignoruje go,olewam!!! czy wy rozumiecie w ogole co ja pisze..

Gość gość
Masz kobieto maleńki rozumek . Podpierasz sie pewnie od tylu do przodu. Jak on przyjdzie to nie otwieraj a jak juz otworzysz to powiedz mu ze ma trzy sekundy żeby s*******ic w podskokach bo dzwonisz na policję.

Gość gość
Masz kobieto maleńki rozumek . Podpierasz sie pewnie od tylu do przodu. Jak on przyjdzie to nie otwieraj a jak juz otworzysz to powiedz mu ze ma trzy sekundy żeby s*******ic w podskokach bo dzwonisz na policję.

Gość cxz
jak mozna w ogole umawiac sie z (..) poczytaj o ich kulturze oni maja wpojone od malego ze kobieta im ma uslugiwac i nie ma prawa sie sprzeciwic, nie odpedzisz go po dobroci

Gość gość
Powiedz mu ze uprawiasz sex ze świnia . Dla ciapatego to nieczyste zwierze

Gość gość
Nie wiem czy temat jest prowokacja czy nie ale ja osobiscie mialam problem z muzulmaninem.Wierzcie czy nie NAWE NA NIEGO NIE SPOJRZALAM. Bylam sama (czytaj bez mezczyzny z rodziny b z mama) znaczy w ich kulturze wolna mozna . To potrafi byc koszmar. Kiedy sie skonczy? Jak mezczyzna z Twojej rodziny mu zabroni:-) Bo Twoje zdanie to on w d***e ma:-) U mnie przyjechal maz...i nawet nic nie musial mowic. Tamten go przepraszal i skonczyl.

Chociaż to też nie jest tak, że zawsze arab równa się zły człowiek. Mam kuzyna araba i jest to cool gość :)

Gość kiedy odczepi sie
ale co niektorzy niepowazni sa...mialam ochote z nim sypiac to sypialam ,ale teraz nie chce ,nie chce z nim nic ,chyba mam prawo prawda??? to dlaczego nie daje mi spokoju skoro juz mu to mowilam ze nie moezmy razem byc,nie jestesmy dla siebie ,nie chce z nim nic ,juz to mu mowilam!!! do tego olewam ,nie odbieram telelfonu,wylaczam go jak dzwoni,robie zajete..wiec dlaczego nadal nie daje za wygrana??!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zmien numer telefonu, adres mailowy etc. Bo sie nie odczepi!

Gość kiedy odczepi sie
jak spotykalam sie z nim byl milutki taki dobry dla mnie ,a jak juz nie chcialam to zaczla byc wredny zlosliwy,raz mnie postraszyl ze jak mi sie cos stanie to bedzie od niego ..ale za chwile powiedzial ze zartowal,,,ale pewnie nie zrobil by nic specjalnie mi tak powiedzial,,jakby chcial mi cos zlego zrobic to by mi zrobil ,a znamy sie juz jakies 4 lata...i tak w kolko kocimy sie cisza ,kazde milczy nie odezwie sie ,a pozniej on znow wydzwania do mnie...szuka zaczepki zeby tylko miec ze mna kontakt zblizyc sie do mnie...

Gość kiedy odczepi sie
jak to sie nie odczepi ,dlaczego nie??? jak zmienie numer znajdzie inny sposob zeby skontaktowac sie ze mna!!! juz to widzialam poznalam go troche..znamy sie 4 lata

Gość gość
Bo nie. To normalne. Dalas d arabowi a to blad:-)! Naprawde mezczyzna z rodziny cie tylko ratuje:-):-):-):-) Popros kogos niech zagra brata albo ojca:-)!